4.5 90
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 15-9-2019 21:36
Fort en Waterland september 2019
Wij hebben nieuwe plekken ontdekt. Het was mooi weer. En toevallig ook nog Open Monumentendag. Bedankt voor de leuke autospeurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-5-2019 18:33
wilma
We hebben een leuke dag gehad. Leuke speurtocht in een mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Sylvia | 3-5-2019 13:49
fort en waterland
we hebben ook kasteel haar Zuilen bezocht, dus wat te laat bij eind bij de geitenboerdrij
geertje
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-4-2019 20:03
Leuke rit
Samen met de kinderen deze rit gereden. Jammer dat het stuk langs de Vecht twee keer wordt gereden. Er zijn genoeg mooie alternatieve wegen om deze afstand te overbruggen.
Weer een hoop leuke dingen gezien in de omgeving van Utrecht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-3-2019 19:28
Fam. Vrauwdeunt
Was een leuke speurtocht met veel uitdagingen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-3-2019 15:35
Fort en Waterland
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Wouter | 24-2-2019 20:56
Fort en Waterland
Leuke route, we hadden het heel erg naar ons zin! Onduidelijk hoe je jaartallen en dergelijke moet invullen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-2-2019 17:56
Goede tocht
Goede tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-2-2019 08:49
Autospeurtocht Fort en Waterland
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-1-2019 18:27
Fort en Waterland
Leuke activiteit, gaan zeker andere tochten ook doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-1-2019 19:49
Yy
Hhh
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-1-2019 17:35
Fort en Waterland
Leuke speurtocht. Helaas door de invallende avond hebben wij de gele paaltjes niet gevonden maar verder volgens ons helemaal compleet
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-12-2018 21:01
autospeurtocht Fort en Waterland
Erg leuke en mooie autorit. Goed opgezet en leuke vragen. Niveau is ook prima te doen. Het was op het laatst wel te donker om dingen goed te kunnen zien. Misschien bij de informatie vooraf vermelden dat de autospeurtocht het best gedaan kan worden als het licht is?
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Debbie | 12-11-2018 20:09
Speurtocht
Erg leuke speurtocht. Het tellen op de infoborden is soms wel lastig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-11-2018 18:06
Autospeurtocht fort en waterland
Leuke tocht, mooie omgeving. We hadden alleen een omleiding rond de huis ten boschstraat die was afgesloten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-11-2018 18:52
Rocky tour
3uur langer dan de aangegeven 4 uur maar heel erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-10-2018 16:10
Fort en Waterland
Mooie route. Geertjes Hoeve is erg leuk om even te kijken
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-10-2018 20:32
Fort en waterland
Leuke speurtocht. Duidelijke route en aanwijzingen, leuk dagje uit.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Victor | 30-9-2018 17:52
Fort en Waterland
Wat een leuke route. De vragen waren goed op te lossen. De foto van vraag 5 hebben we op 2 locaties tussen punt A en B gezien, dus dat is verwarrend. Bij vraag 6 was er nog een bord te zien van een 3e voetbalvereniging (die het oudste was), maar volgens de website van de vereniging een ander adres heeft...
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Victor | 30-9-2018 17:42
Fort en Waterland
We hebben een hele leuke dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-9-2018 18:10
Speurtocht
We vonden de speurtocht heel erg leuk om te doen. Soms was het wel lastig. Wat betreft het Speelbos Gagelbos, deze was moeilijk te vinden. Op de borden langs de weg stond dit niet duidelijk aangegeven. Hierdoor hebben we dit antwoord ook moeten gokken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-9-2018 16:06
Fort en waterland route
Soms lastige wegen beschrijving waardoor een paar keer verkeerd gereden we hadden geluken ongeluk want het was vandaag open monumentendag dus alles wel open maar wel erg druk overal. Verder mooie route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-8-2018 19:38
fort en waterland
leuke tocht, kasteel de Haar wel erg duur voor een kort bezoek. Weinig leuke picnic plaatsen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-8-2018 11:26
Autospeurtocht Fort en Waterland
Erg leuke speurtocht, samen met mijn vader gedaan. Mooie route in een leuke omgeving. Genoeg mogelijkheden voor stops en eetmomenten. Tip: * Duidelijker punt aangeven in Lage Vuursche. Dit was ons startpunt en hier hebben wij erg moeten zoeken. * In de informatie over deze route staat vermeld dat deze route door Gelderland loopt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Karlijn | 21-8-2018 18:58
Fort en waterland
Was een leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-8-2018 23:31
Fort en Waterland
Was een leuke rit, maar de zoekfoto's zijn wel echt moeilijk te vinden. Ook omdat je goed op de route moet letten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-8-2018 21:03
Fort en Waterland
Leuke route, wat kleine hickups maar verder prima te rijden. Erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-7-2018 23:08
Fort en Waterland
sommige foto's van de speurtocht zijn veranderd. zoals de foto bij vraag 17
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-7-2018 14:39
Fort en Waterland
Deze speurtocht met mijn dochter van 10 gedaan. Superleuk!! Hebben het verdeeld over 2 dagen, onderweg in hotel geslapen. We gaan nog een keer het kasteel van binnen bezichtigen. Daar kwamen we nu niet aan toe. We zijn heel enthousiast geworden en gaan er zeker nog meer doen! Een heel geslaagd moeder-dochter weekend!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-7-2018 11:38
Fort en Waterland
Het was een hele leuke speurtocht. Mooie omgeving en leuke opdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-7-2018 10:00
Fort en Waterland.
Was een mooie , landelijke route door de vechtstreek. We hebben hier van genoten. Parkeren bij haar zuylens is inmiddels 5 euro.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-7-2018 16:29
Autospeurtocht 'Fort en Waterland' . NLUT009
Erg leuke route en speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-7-2018 15:56
Speurtocht fort en waterland
Prachtige route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-6-2018 20:23
.
Prima
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-5-2018 09:38
Fort en Waterlandroute
Een hele leuke autospeurtocht in een prachtige omgeving. De speurtocht is van een hoog niveau maar ook weer niet zo lastig dat hij niet oplosbaar is. Je leert ook meteen iets over de kastelen en forten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nienke | 20-5-2018 15:02
Fort en waterland
Leuke route en nu met onze kids. Super om ze te kunnen laten spelen in galgenbos etc.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-5-2018 22:20
Fort en Waterland NLUT009 / Bestelnummer: 5113
leuke en mooie route. de gaspaaltjes niet te vinden. nergens hebben we de driehoekjes van de vragen kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Bram | 10-5-2018 21:16
Fort en Waterland
Erg leuke route en vragen, echter bij Lage Vuursche niet duidelijk waar de antwoorden te vinden zijn.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 20:26
Fort en waterland
Leuk..mooi...leerzaam...alleen de 3 witte paaltjes zelfs na 2x rijden niet kunnen vinden...was een heerlijke dag
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 12:41
Super leuke en mooie tocht: aanrader!
We vonden dit een super leuke tocht en mooie route! We hebben  het kasteel en het slot (punt A en B) beide bezichtigd (alleen van buiten) en hebben in Lage Vuursche een heerlijke pannekoek gegeten. Zowel van de stops als de omgeving tijdens het rijden hebben we erg genoten. De routebeschrijving was ook erg goed! Al waren we wel blij dat we ook de navigatie in onze telefoon erbij hadden, die hebben we regelmatig gebruikt om te checken of we wel echt goed gingen. Het speurtochtelement en de quizvragen vonden we een leuke toevoeging aan het geheel. Grote euforie als we een bepaald zoekplaatje gevonden hadden haha! Al was ik als bijrijder ook blij als ik eventjes niets meer hoefde te zoeken en “gewoon” kon genieten van de omgeving. We hebben er op ons gemakje overigens zes uur over gedaan, inclusief stops. We vinden deze tocht echt een aanrader en gaan zeker nog andere tochten doen van autospeurtocht.nl!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Britt | 13-4-2018 18:33
Fort en waterland
Goed
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-3-2018 16:26
Leuke speurtocht, mooie route
Bij het station aan het begin van de route (onder viaducten door) hadden we de indruk dat we de routen volgens de omschrijving niet konden volgen. We zijn net iets anders gereden om weer op de route terecht te komen. Maar wellicht kunnen we slecht routes lezen ;-) dat is niet helemaal duidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-3-2018 18:46
Fort en Waterland
Erg leuk om te doen en weer wat geleerd ... op naar de volgende autopuzzeltocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-3-2018 21:13
Fort en Waterland
Erg leuke tocht! Eerste keer dat we een autospeurtocht gedaan hebben, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuke vragen / opdrachten, goede routebeschrijving.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-3-2018 18:59
Autospeurtocht Fort en Waterland
Heel erg leuke middag gehad
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-3-2018 14:42
Fort en Waterland
Heel erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-3-2018 21:35
Autospeurtocht fort en waterland
Mooie tocht, goed te doen. Leuke fotos om op te zoeken onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Hennie | 5-3-2018 19:33
speurtocht Fort en Waterland
Leuke speurtocht, veel mooie en interessante plekjes Nederland gezien  
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-3-2018 18:02
Fort en Waterland
Leuk! Soms wel lang rijden zonder opdrachten. Op pagina 16 staat een fout. Wanneer moet je na de kerkweg 2x een rotonde op. De eerste rotonde  gaat niet naar de Burgemeester Waverijweg, maar naar de Verbindingsweg
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
M. | 1-3-2018 17:42
Fort en Waterland
Leuke route met lastige, maar doenlijke vragen. We doen de route zeker nogmaals, in de zomer.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-2-2018 16:45
Forte en Waterland
Super leuke route. Duidelijke route beschrijving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-2-2018 20:20
antwoorden autospeurtocht fort en waterland
Hele leuke middag gehad. Het is handig om met wat meer dan 2 paar ogen te zijn, maar was goed te doen. Was voor ons de eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar.Tip: sommige wegen mag je op bepaalde tijdstippen niet in, handig om misschien ergens te noemen. Net zoals de openingstijden. Bij Geertjes Hoeven hadden we nog 5 minuten tot sluitingstijd om de antwoorden te zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Alexandra | 20-2-2018 22:38
Fort en Waterland
Superleuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Natasja | 18-2-2018 18:41
Speurtocht omgeving Utrecht
Super leuke speurtocht gehad! Gaan we zeker vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-2-2018 21:17
Fort en waterlandroute
Hartstikke leuk! Mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-1-2018 16:27
Erg leuk
Heel erg leuk! Je leert de omgeving goed kennen, je rijdt langs mooie routes en de speurtocht is uitdagend maar niet te moeilijk. Hele leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Danielle | 26-1-2018 17:31
Fort en waterland
Vet cool
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-1-2018 17:45
Fort en Waterland
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-12-2017 14:35
Fort en waterland
Een leuke route door een mooi landschap langs prachtige plekjes! Jammer dat je sommige stukjes van de route dubbel rijdt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-10-2017 11:42
Leuk bedrijfsuitje
.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-10-2017 11:38
Leuk bedrijfsuitje
.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-10-2017 11:34
Leuk bedrijfsuitje
.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-10-2017 11:30
Leuk bedrijfsuitje
Iedereen was erg enthousiast. Mooie route, leuke vragen. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-10-2017 11:24
Leuk bedrijfsuitje
Iedereen was erg enthousiast. Mooie route, leuke vragen. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-10-2017 11:25
autospeurtocht Fort en Waterland
Is een hele leuke speurtocht door mooie regio van NL, maar duurde voor ons persoonlijk wel een beetje te lang. Tussentijds heerlijk geluncht bij Fort Aan De Klop (aanrader!)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-10-2017 20:10
Score
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-9-2017 21:17
Fort en Waterland
Zeer leuke autopuzzeltocht. We kwamen langs zeer mooie culturele bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-9-2017 21:47
Fort en waterland
Leuke en afwisselende doch uitdagende puzzeltocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-9-2017 15:36
Leuke activiteit!
Leuke route, leuke speurtocht. Prijs-kwaliteitverhouding is prima.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-9-2017 21:02
autopuzzeltocht
geweldig
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-9-2017 16:34
Fort en waterland
Erg leuk, wel druk met vele fietsers langs de Vecht! Goed oppassen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Rob | 2-9-2017 20:45
Evaluatie fort en waterland
De foto's met de gas paaltjes leiden dermate veel af dat je de route minder kan volgen. De andere foto's zijn meer in verhouding. De route is op laatste deel van B naar C aangepast, rotonde extra en extra kruispunten die niet in de beschrijving staan. Beschrijving is verder goed gemaakt. De vraag met gagel is niet juist omschreven. Op het bord staat gagel los maar 1x. In combinatie 10x. Er wordt kennelijk gevraagd naar de combinatie, terwijl dit niet in de vraag staat. Was leuk om te doen. Wellicht een volgende route binnenkort.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nico | 15-8-2017 00:12
Fort en waterland
Heel leuke route!                             We hebben ervan genoten.                           Notitie: De Nieuwe Weteringseweg (N234) verandert in de Provincialeweg.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-8-2017 13:50
Speurtocht
Top
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-8-2017 23:39
Fort en waterland
We hadden 22 vragen geen 24 de fotografen zijn moeilijk of niet zichtbaar tijdens de route en er stond een rotonde te weinig op .verder was het wel een leuke dag groetjes
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-8-2017 18:37
Fort en Waterland
We hebben genoten van deze autospeurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Stefan | 31-7-2017 16:49
Fort en Waterland
Wij hebben de speurtocht rustig aangedaan en vonden het ontzettend leuk! In het begin helaas een bord gemist maar dankzij de opzet van de speurtocht is het nog mogelijk eventjes een stuk over te doen. Hierdoor hebben wij de spelt in de hooi berg toch gevonden! Aanrader om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-7-2017 17:26
Antwoorden
Heel leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-7-2017 22:13
Autospeurtocht Fort en Waterland
Leuk om weer en speurtocht van jullie te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-6-2017 17:57
Fort en Waterland
Op zonninge warme dagen is het erg druk tijdens deze route.Veel wandelaars en fietsers onderweg. Dus erg goed opletten. Erg hoog gras langs de route. Misschien daarom een foto niet kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-6-2017 20:14
Autospeurtocht Fort en Waterland
Super!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jessica | 8-6-2017 12:19
Leuk
Leuk om te doen! Ook met kinderen een aanrader. Gagelbos en Geertje vooral. Hoop dat er meer speurtochten volgen in Utrecht of Zuid Holland.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Ank | 4-6-2017 20:19
Leuke autospeurocht
Afwisselende en leuke autospeurtocht, waarvoor wij meer dan vier uur nodig hadden. Goed opgezet!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-5-2017 15:15
1170
Mooie route, het is wel opletten als je maar met zijn tweeen bent.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 7-5-2017 21:21
Fort en Waterland
Leuke route, lekker afwisselend. In combinatie met her en der een korte wandeling prima besteding van een vrije dag. Route staat goed uitgeschreven en onderweg genoeg plekjes om even rond te kijken en wat te eten. Leuk om zo op ontdekkingstocht te gaan in eigen land.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Dennis | 28-4-2017 20:30
Fort en Waterland
Erg mooie route. Wederom veel plezier gehad. Ook leuke route met kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Henrike | 27-4-2017 21:53
Fort en Waterland
Een interessante autospeurtocht die je met plezier op een middag kunt rijden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Susan | 27-4-2017 20:10
Heerlijk dagje erop uit!
Op Koningsdag deze mooie route gereden. We hebben er erg van genoten en alle aanwijzingen waar duidelijk en goed opvolgbaar. Ook de vragen en foto's waren goed in te vullen. De koningsdag-activiteiten bij verschillende kastelen zorgde voor nog meer gezelligheid. We raden deze route zeker aan!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Eric | 17-4-2017 22:03
FORT EN WATERLAND
Mooie route, superleuke puzzels, alleen verwarrend dat een gedeelte van de weg twee keer gereden wordt... Zandpad- Diependaalsedijk etc.....
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Peter | 16-4-2017 08:11
Fort en Waterland
Genoten van de testrit. Een paar moeilijke stukjes in de route, maar mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)