4.7 18
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Hillian | 20-7-2019 18:55
Kennemerland
Heel erg leuk om te doen. Mooie plekken, genoeg tijd buiten de auto, leuke terrasjes. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-7-2019 19:03
Erg leuk en verrassend
Leuke kleine uitstapjes onderweg, mooie nieuwe punten ontdekt in Nederland, echt een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-4-2019 13:27
autospeurtocht kennermerland
na onze mening foto bij vraag 8 verouderd maar verder supermooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Simone | 7-4-2019 11:28
Autospeurtocht Kennemerland
Een mooie tocht, zeker in april. Wel jammer dat we een paar keer hetzelfde stukje reden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-3-2019 16:36
autoroute kennemerland
bij vraag 15 moet je de foto vinden maar dit bedrijf is sinds januari vertrokken en heeft van de week de laatste spullen opgehaald ik heb haar gesproken en ik moest dit ook even doorgeven..... Op bladzijde 13 na weg vervolgen naar de duindamseweg is het misschien handiger om er daarna tussen te voegen 2 rotondes over rechtdoor. Verder hebben we een leuke dag gehad en genoten wilde eigenlijk naar het strand op het einde maar waren zo gaar als een klontje :-)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-11-2018 21:02
Kennemerland
Erg leuke speurtocht met kleinzoon van 11jaar gedaan. Vonden het allemaaleen gezellige dag. Gaan er zeker meer maken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-10-2018 09:41
'Kennemerland' . NLNH010
Een hele mooie route, prachtige plekken onderweg met voldoende mogelijkheid om even wat te eten en te drinken. Dit is zeker niet de laatste keer dat we een autospeurtocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-7-2018 19:10
aardige rit
Op Elswout is de toegang tot het hoofdgebouw afgesloten zodat de vragen 1 en 3 lastig te beantwoorden zijn,
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-4-2018 11:01
Autospeurtocht Kennemerland, gereden 8 april 2018
Het is een prachtige omgeving, met mooie, interessante bezienswaardigheden en genoeg leuke plekken om te pauzeren met een hapje en drankje.Jammer was dat de aanwijzingen niet altijd helder zijn, en met name dat tot tweemaal toe de route was afgesloten!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-3-2018 22:40
Kennemerland
Echt heel erg leuk! En zeker een aanrader voor een leuk dagje uit! Mag alleen wel een langere tijd voor uitgerekend worden. En wij denken dat de foto die gevonden moet worden bij vraag 8 (Delfweg) een nieuw likje verf heeft gekregen gezien de brievenbus en het hek zwart zijn en de plantenbakken er niet meer staan.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Ronald | 31-1-2018 18:42
kennemerland
Een leuke route en speurtocht !
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-1-2018 15:21
Leuke speurtocht!
Leuke route, veel leuke dingen gezien. Mag meer informatie van bezienswaardigheden tussendoor vermeld worden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-10-2017 18:33
Antwoorden
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-8-2017 20:20
Leuke speurtocht - Vraag 15 ontbreekt
Goedenavond, wat een leuke autospeurtocht! Veel gezien en plezier gehad. Echter ontbreekt vraag 15 op het formulier dus die hebben wij niet kunnen invullen. Groet, Wendy Vastenburg
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-8-2017 21:40
Kennemerland
Echt een hele leuke dag gehad ! Prachtige route (in april waarschijnlijk nog mooier) en dingen gezien waarvan we niet wisten dat ze in Nederland te vinden waren ! Omdat het vandaag prachtig weer was, hebben we in Noordwijk ook nog maar even een uurtje strand "meegepikt". Heerlijk ! Klein probleempje: ivm festival Castlefest was Kasteel Keukenhof officieel niet bereikbaar. Gelukkig troffen we een aantal vriendelijke medewerkers (opbouwers van het festival) die ons toestemming gaven om toch het terrein op te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Eugénie | 28-7-2017 23:20
Kennemerland
Een ontzettend leuke en leerzame route met heel veel 'nieuwe' ontdekkingen! We gaan er zeker nog meer doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-6-2017 18:36
Kennemerland
Leuke speurtocht. Route was vanaf bladzijde 18 (Sixlaan) op diverse plaatsen helaas opgebroken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Peter | 13-6-2017 12:56
Kennemerland
Mooie omgeving. Onderweg ook nog een uitje naar het strand gemaakt. Leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)