4.7 63
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 1-2-2020 18:19
Tof
Leuke middag aan beleefd!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-1-2020 16:05
Midden Ijssel
Superleuke route, heel ontspannen en mooie natuur
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-11-2019 18:42
Midden ijsel
Erg leuke speurtocht. De molen onderweg was open en hebben hele leuke rondleiding gehad. Verder rijdt je door schitterend gebied waar je zelf nooit zomaar zou komen. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-8-2019 21:42
Midden-IJssel
Mooie route langs de IJssel, met leuke opdrachten onderweg. Duidelijke routeomschrijving met tips voor een versnapering. Zeer leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-8-2019 13:04
Midden Limburg en Midden IJssel
Voor de tweede keer een speurtocht gedaan via jullie en we vinden het nog steeds een superleuke manier om de omgeving  van het vakantie adres te verkennen. Hoop dat jullie het aanbod  nog gaan vergroten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Christine | 11-8-2019 12:25
Erg leuk en afwisselend
Erg leuke speurtocht, verrassende plekken, zeker een aanrader. Je hebt wel meer tijd nodig dan de 4 uur die wordt aangegeven
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-7-2019 09:07
Gezellig
Het was een leuke en mooi speurtocht. We hebben mooie plekjes gezien. De vragen waren niet altijd even duidelijk, af en toe flink moeten zoeken. Jammer dat er zo weinig foto's waren om te zoeken. Op deze manier lijkt het meer op een toertocht met vragen dan een speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-6-2019 20:20
Gezellige dag met deze tocht gehad
Wij hadden als startpunt Vaassen omdat we daar een bed&breakfast geboekt hadden. Prachtig gestart met mooi weer bij het kasteel. Ivm Pinksteren was daar nu ook een braderie wat zeer geslaagd was.
De rest van de route was erg mooi, veel natuur, koeien, paarden en schapen gezien. Tussendoor genoeg eetgelegenheden. Was weer even geleden dat wij een speurtocht hebben gedaan maar zag al dat er weer veel mooie nieuwe routes bijzitten dus we kunnen weer even vooruit! Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-6-2019 08:14
Leuk maar lang
We hebben een hele leuke dag gehad, de tocht was echter wel wat lang en we hebben hem daarom ook niet afgemaakt. De vragen waren soms iets te moeilijk, maar desondanks toch erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-2-2019 17:08
Middenijssel
Leuke rit
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-2-2019 17:42
Top
Zeer leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-2-2019 08:24
Leuk om te doen
Als verrassing een autospeurtocht gedaan met mijn vrouw. We hebben ons uitstekend vermaakt onderweg en je komt op plekken waar je normaal niet komt. Erg geslaagd!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-1-2019 15:54
Leuke dagvulling
Leuke route, mooie omgeving. Je ziet dingen waar je normaal niet snel voor zou stoppen. Leuke nieuwe informatie verkregen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-1-2019 12:49
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht, mooie route. Prachtige plekken om rond te wandelen. Leuke opdrachten
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-1-2019 18:38
Autospeurtocht midden IJssel
Leuke tour!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Arjan | 29-12-2018 21:03
Geheime code
Superleuke tocht, met 8 personen(3 auto's) gereden en iedereen was heel enthousiast zelfs op eerste kerstdag toen alles eigenlijk alles dicht zat.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Arjan | 29-12-2018 21:00
Geheime code
toppie geregeld, super leuk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Arjan | 29-12-2018 20:58
Geheime code
Superleuke tocht, wij gaan er zeker nog een keer 1 bestellen. Een dikke tien.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-12-2018 17:47
bestelnr: 6380
raar waar bestelnummer
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-12-2018 17:04
NLGEL011 Midden IJssel
Super leuk! Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-12-2018 17:17
Autospeurtocht “midden IJssel”
Een hele leuke en leerzame speurtocht. Je rijdt over wegen die je anders nooit zou rijden. We hebben genoten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-11-2018 10:18
Auto speutrocht midden Ijsel
Erg leuke en goed uitgelegde route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-11-2018 17:19
Leuk voor een regenachtige dag
Leuke autospeurtocht, voor een regenachtige dag.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-10-2018 18:54
Midden IJssel
Fantastisch
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-10-2018 18:28
Midden -Ijssel
erg leuke speurtocht ,de moeite waard om hem te rijden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-9-2018 12:45
Autospeurtocht
Soms moeilijk te vinden en het duurt iets te lang voor kinderen van 6 a 7 jaar. Maar voor volwassenen een erg mooie en leuke rit.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-9-2018 21:33
Autospeurtocht 'Midden-IJssel' . NLGEL011
Niet overal waren straatnaambordjes te zien, daardoor was in een paar gevallen google maps nodig, anders was de juiste weg niet te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
ph | 23-8-2018 10:24
wiskundige vraag
graag geen wiskundige vragen. Familie speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-8-2018 17:02
Autospeurtocht Midden-IJssel
We hebben een leuke dag gehad! Alleen de bunkers bij Kasteel de Haere waren lastig te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Bert | 22-7-2018 22:52
Midden IJssel
Was heel leuk, alleen een straatnaam was verkeerd vermeld
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Angelique | 8-7-2018 18:37
Middel-IJssel
Leuke route! En zo kom je nog eens op plekken waar je niet snel komt of nog niet kent. En je komt onderweg leuke bexienswaardigheden tegen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-6-2018 22:27
Midden ijssel
Leuk en verrassend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-6-2018 18:35
Speurtocht
Erg mooi en goed uitgezet
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-5-2018 11:42
autospeurtocht midden-ijssel
Een fantastische tocht met ook leuke uitstapjes
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-4-2018 19:13
Erg leuk
Wat een leuke invulling van een lentezaterdag. Mooie kastelen, mooie natuur. We hebben plekken gezien waar we normaal gesproken niet zo snel zouden komen. Het spel/puzzel element maakt het ook speciaal.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-4-2018 21:59
Midden Ijssel route
Was erg leuk om te doen! Alleen was de kerkweg in Vorchten afgesloten wegens werkzaamheden. Daardoor konden we vraag 5 niet beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-4-2018 14:19
Autospeurtocht 'Midden-IJssel' . NLGEL011
Genoten!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-4-2018 18:31
Midden IJssel
Leuke route. Geitenboerderij bestaat niet meer. Is gestopt
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
W.R. | 31-3-2018 22:39
Midden IJssel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-3-2018 18:00
Autospeurtocht
Goed
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-3-2018 16:50
Autospeurtocht Midden-IJssel
Route vanaf startpunt B mist een aanwijzing: na sla rechtsaf naar de Horsterweg eerst flauwe bocht naar links naar Hoge Weg pas daarna flauwe bocht naar links naar Zuukerendweg. S.v.p. aanpassen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-3-2018 19:36
Autospeurtocht midden/ijsel
Leuke tocht. Ijsboerderij is voor altijd gesloten zie internet.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-3-2018 20:31
Speurtocht Midden-IJssel 4434
De speurtocht was erg leuk, de aanwijzingen waren erg duidelijk. We zijn op leuke plaatsen gekomen waar je normaal niet zo snel zou komen. We gaan zeker nog een keer een auto speurtocht doen. mvg Stephan en Julia
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-3-2018 20:30
Speurtocht Midden-IJssel 4434
De speurtocht was erg leuk, de aanwijzingen waren erg duidelijk. We zijn op leuke plaatsen gekomen waar je normaal niet zo snel zou komen. We gaan zeker nog een keer een auto speurtocht doen. mvg Stephan en Julia
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-2-2018 20:12
Autospeurtocht midden ijssel
Leuk. Op twee momenten klopte de routebeschrijving niet
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-1-2018 16:25
Midden-ijssel
Een hele mooie route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Riekelien | 5-1-2018 13:45
Auto speurtocht midden ijssel
Leuke tocht  ! Soms moesten we wel even zoeken. Ijsboerderij Horst is wel gestopt... we konden ook niet via de pont omdat die eruit lag , ik ken de weg dus we zijn via Olst gegaan, maar misschien een idee om ergens te vermelden dat mensen voordat ze beginnen met de route checken of de pont in de vaart is.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-11-2017 11:31
Midden-IJssel route
Vraag 23 en vraag 24 waren niet in de speurtocht aanwezig. Dit klopt toch? Verder was het een mooie rit!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-10-2017 08:22
Wederom een geslaagde dag
Op een van de laatste mooie dagen van het jaar deze autospeurtocht met man en hond gedaan. Ondertussen weten we al wat er gaat komen en ook deze keer niet teleurgesteld. Een leuke bijkomstigheid was dat we bekend zijn in Deventer en daardoor de tocht nog leuker maakten door met het voetgangers/fietspondje te gaan om zonder moeite in het Centrum te komen. Daarna moesten we omrijden want de doorgaande weg voor de route was afgesloten door werkzaamheden. Vragen waren goed te doen. Het viel ons wel op dat er minder zoekfoto's voor onderweg waren: Misschien ook wel goed aangezien ik daardoor niet fanatiek de berm aan het afspeuren was maar van de omgeving kon genieten ;)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-10-2017 20:23
Ontzettend leuk om te doen
Wat een leuke speurtocht hebben we gedaan. We willen er zeker nogmaals eentje doen. mocht er behoefte zijn aan een speurtocht in flevoland, zouden we deze graag voor jullie uitzetten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-9-2017 13:31
Graag de antwoorden mailen, we doen niet mee aan de schatkist
Perfect geregelde rit.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-9-2017 18:04
behoort bij juist ingezonden oplossingen
behoort bij juist ingezonden antwoorden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-9-2017 18:01
Autotocht middel IJssel
Leuke route, bijzondere dingen gezien.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-9-2017 12:08
Midden-IJssel
We hebben een leuke dag gehad, het was erg leuk om te doen. Wel raakten we in de war bij vraag 18 van deze speurtocht. Deze ging over het aantal paaltjes op de balustrade van een gebouw, maar het eerste en laatste paaltje zaten half in de muur van het gebouw. We wisten dus niet of we deze moesten meetellen. Verder erg leuk dus!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-8-2017 23:17
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht, echter waren er een paar dingen niet (meer) correct! Bij één van de twee bunkers zijn geen vleermuiskolonie's meer te vinden. En de Wenumse watermolen staat toch echt in de Veluwe i.p.v. in de Betuwe! Voor de rest een geslaagde tocht en erg mooie dingen gezien!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-8-2017 19:55
Midden-IJssel
Leuke speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-8-2017 01:05
Midden-IJssel
Dit is onze tweede speurtocht en we worden met de keer enthousiaster!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-8-2017 17:03
Autospeurtocht Midden-IJssel
Het was een leuke speurtocht met soms toch wel lastige zoekopdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-8-2017 01:22
Speurtocht Overijssel
Was een leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Maarten | 23-7-2017 21:31
Midden ijsel
Leuke route, alleen in vraag 14 moet denk ik Veluwe staan ipv. Betuwe.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-7-2017 13:05
Autospeurtocht Midden- IJssel
Ontzettend leuke speurtocht! Wij hebben er ongeveer 4,5/5 uur over gedaan (inclusief een rondje wandelen over het terrein bij kasteel de Haere).
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Myriam | 20-7-2017 20:52
Leuk
Hele leuke middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Peter | 20-7-2017 08:58
Midden-IJssel
Leuke tocht in een mooie omgeving. De vragen zijn af en toe pittig....
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)