4.7 14
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 1-9-2019 10:47
Leuke speurtocht
Met mooi weer was het heel erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 30-7-2019 11:05
Heel erg mooie tocht
Persoonlijk vind ik dit een van de allermooiste tochten die we gedaan hebben. Het waterrijke landschap, de pittoreske dorpjes. De Jacobshoeve zeker bezoeken, zeer interessant. En klompenmakerij De Vriendschap in Volendam was ook leuk, ligt aan de route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 14-7-2019 19:41
Waterland
Ontzettend gezelig gehad en schitterend weer. Heel erg leuk zoeen speurtocht ook met de kids. Dat nederland op somigge plekken toch zo prachtig kan wezen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Letty | 8-6-2019 20:57
Hele leuke dag!
Als doorgewinterde waterscouts, zouden we eigenlijk gaan zeilen, maar het weer was te slecht om uit te varen. Om toch beetje iets met water te doen op zoek gegaan naar een alternatief, maar dat kon ook niet door het slechte weer. Al eerder eens deze site tegengekomen, en nu weer op zoek gegaan. Uiteindelijk beetje in ons thema deze route gekozen. De wandelingen tussendoor maken de dag echt super leuk! Je komt echt op plekken waar je anders nooit geweest zou zijn. Voor iedereen die mee was zeer zeker voor herhaling vatbaar! Het stukje inleveren van de antwoorden en kans maken op een prijsje is uiteindelijk wel waarom je het helemaal af wil maken. Super leuk gedaan! Nu eens niet zelf een route / hike / speurtocht uitzetten voor anderen maar zelf doen. Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
C.M. | 11-5-2019 23:48
Noord Holland Waterland
We zijn gestart bij Broek op Waterland. De speurtocht heeft mooie locaties laten zien en is daarom geschikt voor leuke vragen waar je ook nog iets van opsteekt. Leuke stop bij Jacobs Hoeve. Purmerend was iets minder, maar toch even leuk te weten (vraag 15) welke bekende kunstenaar daar begraven ligt.
Leuke afwisselingen met toeren, wandelen, zoeken naar antwoorden en fotoĊ› en zelf met een pondje varen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 25-2-2019 22:06
Hele leuke dag gehad!
Wij vonden de speurtocht erg leuk. Het was in onze eigen streek, maar we zijn op plekken geweest waar we anders nooit zouden komen! We gaan binnenkort zeker weer een speurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 1-2-2019 13:23
noord-Holland Waterland
Leuke Route.  Sommige antwoorden waren moeilijk te lezen op afstandvr 4 en 23
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 20-10-2018 18:27
noord holland waterland
Vandaag de route gereden ongeveer 5 uur over gedaan... zonder eigenlijk echt ergens gestopt of uit de route te stappen... op het kerkhof vonden we het erg moeilijk het antwoord te vinden op vraag 20 en twijfelen ook over antwoord 21. en monnickendam was erg leuk alleen toen we de route weer moesten gaan volgen stond er in de straat verderop waar je in moet een weekendmarkt dus dan is het zeker even puzzelen hoe je er omheen komt en weer op de juiste route zit. Verder hebben we genoten van de mooie route en hebben ons zeker goed geamuseerd
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 8-9-2018 23:08
Autospeurtocht Monnickendam/Purmerland/Broek in Waterland
Een geweldige dag gehad. Vooral Monnickendam was fantastisch. Purmerland had van ons wel overgeslagen mogen worden, vooral als je eerst bij Monnickendam bent geweest. Veel mooie plekken gezien en waar je anders gewoon voorbij loopt blijf je door deze puzzeltocht even staan. We hebben er wel ruim 5 uur over gedaan. Maar wel even heerlijk koffie gedronken en overal ruim de tijd voor genomen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 8-7-2018 22:30
Speurtocht Waterland
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 8-7-2018 15:47
Noord Holland waterland
Leuk, miste alleen wat eet gelegenheid tips
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 10-6-2018 17:43
Noord holland waterland 5309
Moeilijk ol sommige onderdelen maar erg mooi en leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 3-6-2018 19:19
Noord Holland Waterland
Leuke autospeurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/1)
Gast | 3-6-2018 17:48
Noord-Holland Waterland
Weer een leuke tocht! Het wandelen tussendoor maakt het een afwisselende dag. Broek in Waterland en Monnickendam zijn leuke mooie plaatsen om aan te doen! Loop ook eens even de dijk op bij het Markermeer als je er langs rijdt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)