4.5 175
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 28-10-2019 19:40
Leuke tocht voor hele gezin
Was een leuke tocht om te doen, door de afwisseling leuk voor jong en oud.!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-10-2019 18:13
Leuke tocht, veel gezien!
Een erg mooie omgeving die uitnodigt om langzaam te rijden, wat goed uitkomt voor de speurtocht. Veel mooie kastelen en locaties, waar je ook te voet zeker even van de tocht afwijkt voor een drankje.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-10-2019 21:32
Mooie route
Leuke route, mooie plekjes ontdekt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-8-2019 12:40
Kastelentocht om de duinen
Het was een erg leuke speurtocht, mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 19-8-2019 17:41
Top dagje!
Wij hebben de autospeurtocht ‘Om De Duinen’ gedaan. Dit vonden wij een leuke tocht in een mooie omgeving. Ook gezellige restaurantjes waar je langs komt om wat te eten en/of drinken. De uitleg van de route is heel duidelijk omschreven! En de vragen zijn ook goed te doen voor jong en oud. Dat maakt het allemaal een stuk leuker!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 18-8-2019 12:36
Om de duinene
Erg leuk om te doen, prachtige tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 16-8-2019 16:57
Rond de duinen
Geweldige tocht. Veel geleerd en plezier gemaakt met het hele gezin.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 6-8-2019 15:28
Leuke tocht!!
Een hele leuke tocht. Op en langs leuke plekken gekomen.  Genoeg mooie plekken om even te stoppen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Jan | 16-6-2019 20:06
Minste tot nu toe
Ondanks de diverse hoogtepunten zoals de pond en de Drunense duinen was dit voor ons de minste tocht tot nu toe.
Te veel 60 km wegen cq hoofdwegen waar we gewent waren dat dit echt minimaal was en men door achteraf weggetjes en kleine dorpjes heen slingerde.

Maar toch een leuke dag gehad waar we weer het een en het ander zijn opgestoken en ons puzzelbrein hebben kunnen laten werken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 11-6-2019 09:59
Om de Duinen
Dit was onze 3e speurtocht. Prachtige route, mooie dingen gezien. Jammer dat we een foto gemist hebben.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Trudy | 8-6-2019 22:04
Verhappen
Erg leuk onze eerste dus veel zoeken
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Wilma | 27-4-2019 17:07
Bezigheid met rotweer
langs leuke plaatsen gekomen die we anders nooit zouden bezoeken.
met een leuke speeltuin afwisseling
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 31-3-2019 20:41
Om de duinen
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/1)
Gast | 31-3-2019 18:14
Om de duinen
Vraag 17 was niet te beantwoorden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Renzo | 18-3-2019 08:17
Speurtocht om de duinen
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Koen | 11-3-2019 21:16
Om de Duinen
Leuke en goede autospeurtocht, we hebben hem plezier uitgereden!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Dennis | 8-3-2019 17:37
Om de duinen .
Leuke tocht. Alleen de paal van de foto tussen punt c en d is uit de grond gehaald. En staat tegen een boom aan de linkerkant van de weg
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-2-2019 15:42
Leuk!
Hele leuke activiteit, maar het zou leuker zijn om meer opdrachten te hebben, waarbij je echt iets kan doen. Er is in de omgeving nog zo veel te zien, maar dat kan dan niet met de auto. Verder heb je wel een leuke activiteit die een dagdeel duurt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-1-2019 20:34
Om de duinen
Super leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-1-2019 17:32
om de duinen route
leuke route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-1-2019 18:19
Om de Duinen
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-12-2018 13:05
Kleine foutjes in de route
Route naar de veerpont is tegenwoordig fietspad, wijst zich overigens wel vanzelf. Er wordt gesproken over een weg met de naam financiën, deze weg heet niet zo, maar heet finantien.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-12-2018 16:43
Om de duinen
Erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-12-2018 13:15
De Duinen
Hartstikke leuke tocht, duidelijke beschrijvingen, mooie plekjes gezien die we nog niet kenden. Kinderen (8 en 11) vonden m ook super. Zijn leuke tochten om te maken zeker met minder weer.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-12-2018 21:05
Om de duinen
Heel leuke route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-12-2018 19:25
Antwoorden autospeurtocht
Leuk voor de bijrijders, minder voor de bestuurder.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-11-2018 19:26
Om de duinen
Geweldig!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-11-2018 22:18
Speurtocht
Prima
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-11-2018 16:41
Om de duinen
Was echt kei leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-11-2018 16:21
Om de duinen
Super leuk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-10-2018 14:28
Om De Duinen
heel leuk. niet elke foto was eenvoudig te vinden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-10-2018 14:42
Schatkist antwoord
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Anneke | 15-10-2018 20:04
Route Om de duinen
Super leuke route. Samen met de kinderen gedaan. Deze waren erg enthousiast. De route was goed aangegeven. Dit is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Esther | 17-9-2018 12:52
Autospeurtocht
Superleuk!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-8-2018 19:34
Opmerking
Wij vonden het een leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Marleen | 21-8-2018 18:44
Tocht
Was super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-8-2018 20:21
Om de Duinen
Mooie tocht op plekken waar je niet snel komt, ook veel mooie kastelen! I.v.m. hoog gras denken we foto voor vraag 23 niet gevonden te kunnen hebben... En het paaltje van vraag 12 is naar ons idee veranderd, daar zit nog een plaatje op de paal bij. Dankjewel!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-8-2018 19:50
Super puzzelrit om met kinderen te doen!
Met ons gezin deze rit gereden. Erg leuke plekjes gezien en de vragen zijn voor onze kinderen van 4 en 7 prima te doen. We gaan zeker de andere routes ook ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-8-2018 20:47
Autospeurtocht 'Om de Duinen' . NLBR001
Vraag 16 en 23 waren moeilijk te vinden door hoge begroeiing van het gras. ( we geven toe deze hebben we gegokt )We komen zelf uit de buurt maar hebben bezienswaardigheden van dichtbij gezien waar we nooit geweest zijn. De route gereden op een dag dat het soms regende maar hebben zo toch een activiteit kunnen doen ondanks het slechtere weer. Wij denken dat we nog meer routes in de toekomst zullen aanschaffen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-8-2018 16:34
Om de duinen
Superleuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-8-2018 09:48
Om de duinen
Leuke tocht, jammer dat fotovraag 23 vermoedelijk niet te vinden is i.v.m. hoog bermgras.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-8-2018 19:13
Autospeurtocht
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-7-2018 22:51
Om de Duinen
Erg leuke speurtocht, soms toch even verkeerd gereden (niet alle afstanden kloppen, bijvoorbeeld tot aan het veerpont) Mooie omgeving en we gaan er in de toekomst zeker nog een doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-7-2018 21:39
Om de duinen
Een hele mooie route met mooie kastelen door een groen landschap. Jammer dat sommige zoekfoto's bijna niet te vinden waren door het hoge gras.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-6-2018 23:33
Speurtocht om de duinen
Erg leuk, ook al woon je op de route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-6-2018 16:24
Om de duinen
Leuke speurtocht, niet al te moeilijk ookal hebben we niet elke vraag kunnen beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-6-2018 18:05
Drune kasteeltocht
Prima
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-6-2018 21:50
Code speurtocht 'om de duinen'
Leuke speurtocht! Moeilijk om alle foto's te vinden met het hoge gras/riet
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-5-2018 11:40
Autospeurtocht om de duinen
Mooie route, leuke dag gehad. Alleen wegens slecht onderhoud van de wegbermen de paaltjes bijna niet kunnen vinden. We hebben een stuk 2 keer gereden voor we het paaltje zagen staan in het hoge gras.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-5-2018 18:43
Uitstekend
Hele leuke dag gehad. Alles stond goed uitgelegd!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-5-2018 15:32
Om de duinen
Geweldige route. Heel veel plezier gehad, niet alleen in de speurtocht, maar ook om prachtige huizen te zien en mogelijk ons toekomstige huisje.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-5-2018 10:16
Om de duinen
Leuk en interessant. De tocht is wel langer dan aangegeven, voor ons ongeveer in totaal 100 km. Door het hoge gras vermoedelijk antwoord 23 gemist.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-5-2018 19:39
Om de Duinen
Gaaf!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 19:29
Autospeurtocht om de Duinen
Leuke route veel gezien en informatie
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 17:24
Om de duinen
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 14:34
Autospeurtocht Om De Duinen
Vandaag deze speurtocht afgelegd. Een heel mooie route en leuke opdrachten. We hebben ons uitstekend vermaakt, top!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-5-2018 20:00
Uitstekend
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2018 18:49
Om de duinen
Leuke tocht met een mooie rustige omgeving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-4-2018 15:53
Leuk uitje
Leuk uitje
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-4-2018 18:15
Om de duinen
Goede route tevens goed te vinden antwoorden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-4-2018 10:17
Autospeurtocht om de Duinen
Mooie route, goede beschrijving!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-4-2018 21:10
Beoordeling
Leuke route. Ik vond de route rondom Ravenstein e.d. leuker, maar mogelijk heeft dat ook te maken met de grotere bekendheid van de omgeving van deze route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tinco | 2-4-2018 18:08
Nlbr001
Zeer leuk... ook voor kinderen zeer interressant
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tinco | 2-4-2018 17:57
Om de duinen.NLBR001
Top
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Arjo | 2-4-2018 17:41
Leuke en leerzame 2e Paasdag
Een heerlijke middag beleefd met veel ruimte voor eigen tempo en tijdplanning. Heerlijk tussendoor op terrasjes gezeten, mooie lengte en hele leuke tocht gereden. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-4-2018 18:36
Autospeurtocht
Ook leuk als het geen lekker weer is. We zijn heel de middag bezig geweest!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-4-2018 18:10
Goed te doen
Top! Ook met minder weer.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-4-2018 17:41
Om de Duinen
Superleuke speurtocht waar je de hele middag mee zoet bent. Goede aanwijzingen, leuke vragen en als je goed oplet, zijn de foto's ook zeer goed vindbaar....
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-3-2018 17:14
Om de duinen
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-3-2018 23:44
Om de Duinen
Eerste keer dat we een speurtocht doen en gaan dit zeker vaker doen, super leuk en leerzaam met prachtige omgevingen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-3-2018 14:11
Autospeurtocht rond de duinen
Erg leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-2-2018 18:12
om de duinen, 4373
Leuke tocht met kinderen voor een koud dagje!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-2-2018 19:45
Om de duinen
Super leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-2-2018 17:12
-
-
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-1-2018 16:16
Om de duinen
Super leuke manier om de omgeving te ontdekken
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-1-2018 17:19
Om de duinen
Hele leuke speurtocht. Het is een keer wat anders met het veerpontje. Wij vinden deze tocht een echte aanrader. Dit is onze 4de autospeurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-1-2018 19:29
Leuk
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-1-2018 23:36
Om de duinen
Hele leuke speurtocht, waarbij je een aantal mooie plekken tegenkomt. We hebben ons prima vermaakt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-12-2017 15:58
Om de duinen
Erg leuke en originele groepsactiviteit. Bij zowel goed als slecht weer leuk en gezellig om te doen vanwege het gebruik van de auto. Je komt op heel interessante en mooie plaatsen waar je anders zo voorbij zou rijden. Klein nadeel is dat wanneer het donker wordt sommige zoekfoto's ietsjes moeilijker worden, maar in principe heb je genoeg tijd om de hele route in een middag af te leggen. Zeker een aanrader voor mensen die net wat meer van de omgeving willen zien en weten!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jan | 26-12-2017 19:36
Om De Duinen
Hele leuke route langs leuke bezienswaardigheden met leuke vragen. We gaan er zeker nog een keer een doen. We konden het antwoord op vraag 17 nergens vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-11-2017 16:48
Leuke tocht, top uitje met minder weer ook!
Heel leuk, foto’s aan de moeilijke kant 😁
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-10-2017 20:35
Heel erg leuk
We hebben het ontzettend naar ons zin gehad en zo zie je eens plaatsen waar je (wij in ieder geval) nog nooit bent geweest terwijl het helemaal niet zo ver is.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Bianca | 18-10-2017 17:42
Rond de duinen
Super leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-10-2017 14:11
Om de Duinen
Het was een leuke speurtocht. Het is met z'n twee wel wat stressvol rijden want je moet op zoveel dingen tegelijk letten: straatnamen, fotoplaatjes, routebeschrijving, vragen die met de omgeving te maken hadden. Het continu switchen tussen navigeren, route zoeken en zoekplaatjes is iets wat je beter kan doen met meer personen in de auto. Een stop in de Schoorstraat bij de Duinen (restaurant Bosch en Duin in Udenhout) is een aanrader om deze in de route op te nemen als optie voor wandelaars en een stukje ontspanning.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-9-2017 16:46
Leuke speurtocht!
Helaas was bij ons de weg naar het veerpontje naar Dussen afgesloten. Desalniettemin een erg leuke speurtocht voor een vrij dagje! Prima manier om meer van de omgeving te zien :)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-8-2017 18:25
Kastelenroute
aardige route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-8-2017 18:18
Om de Duinen
Leuk idee, is onze eerste tocht. Gaan we meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-8-2017 18:31
Om de duinen
Leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-8-2017 15:54
autospeurtocht
super!   duidelijke en leuke route om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-8-2017 17:22
Loonse en drunese duinen
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-8-2017 18:15
Om de duinen.
Wij hebben een top speurtocht gehad. Wat ontzettend leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jim | 15-8-2017 18:17
Geweldige speurtocht!
Een hele leuke, mooie en gezellige speurtocht. Je komt langs plekken waar je normaal nooit zomaar langs komt en leert veel van de omgeving kennen. Hele leuke en uitdagende vragen en leuk dat je langs allerlei mooie kastelen komt. Tussendoor gezellig geluncht in Heusden, om daarna weer de speurtocht te vervolgen. Een gezellige en volmaakte dag gehad. Zeker aan te raden aan iedereen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-8-2017 20:53
Langs de Duinen
Leuke route, vol afwisseling
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-8-2017 00:57
Om de Duinen
Voor ons de vierde speurtocht in korte tijd en alweer een fantastische tijd gehad! Vouwfietsen meegenomen om niet alleen maar 'om' de duinen te blijven maar er midden in!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-8-2017 20:50
Leuke speurtocht!!!
Ontzettend leuke middag gehad en de volle 4 uur benut. Alles was netjes aangegeven en geen problemen gehad. Ook geluk dat we kasteel Dussen in mochten! Deze was open. Leuk extraatje.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-8-2017 17:47
Om de duinen
Prima tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-8-2017 18:22
speurtocht om de duinen
Leuke speurtocht! Wij gaan zeker nog eens een andere speurtocht doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-8-2017 18:19
ERG LEUKE SPEURTOCHT
Ook onze kinderen van 8,6 en 4 hebben genoten van deze speurtocht. Well jammer dat je geen kasteel binnen kon.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nolbert | 30-7-2017 15:59
Om de duinen
Super leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-7-2017 20:20
Om de Duinen - Geheime code
Was leuk, duurde wel korter dan beschreven. Verder is route bij pondje (p. 5) nu iets afwijkend (mogelijk zichtbaar op Google Maps)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Miranda | 22-7-2017 19:18
om de duinen
was onze eerste speurtocht maar denk dat we ze allemaal wel een keertje gaan doen. Was echt super leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Rom | 14-7-2017 16:24
Om de duijnen
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-6-2017 16:37
Om de duinen
Het was erg leuk om te doen! Dat gaan we meer doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
M.j. | 4-6-2017 23:30
Om de duinen
Leuke speurtocht, erg divers! Puntje van kritiek.. De foto's die we moesten zoeken waren deels laag bij de grond in de berm.. Deze waren door de hoeveelheid gras niet te vinden.. Zeker niet als je met z'n tweeën bent.. De foto's waren duidelijk gemaakt in koude maanden, maar midden in de zomer was het niet meer te zien.. (Aangezien ik bij score een bolletje heb om aan te vinken en er zowel slecht als uitstekend bij staat geef ik de score hier... Hartstikke goed!!)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-5-2017 13:14
Code puzzeltocht
Het was een zeer mooie en duidelijke puzzeltocht. Dit gaan we zeker nog eens doen ergens anders
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-5-2017 14:40
Wederom genoten van de mooie route
Ook deze keer hebben we weer genoten van een mooie autospeurtocht door een prachtige omgeving. Dit keer zaten de punten dichter op elkaar en waren niet alle kastelen "te bezoeken", dus meer tijd in de auto. Desondanks een mooie dagbesteding aan gehad in een voor ons nieuwe omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-5-2017 17:03
Om de duinen
Kei gaaf, super spannend avontuur
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-5-2017 18:21
Om de Duinen
Een erg leuke tocht. Helaas waren de luiken van Kasteel Meeuwen niet meer aanwezig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-4-2017 12:33
Leuke tocht
Het was een leuke tocht om met z'n tweetjes te doen :)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2017 21:07
Om de duinen
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2017 19:56
Speurtocht
Sommige dingen waren echt heel moeilijk te vinden, het eerste paaltje was vertopt achter een reclamebord van een boer wat het lastig maakte. De andere 2 paaltjes hebben we niet kunnen vinden. Rest van de vragen waren prima te doen en we hebben erg genoten van de speurtocht en de locaties die het ons bracht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-4-2017 16:39
Om de duinen
Op zich een leuke dag, maar de kastelen in helvoirt en udenhout zijn niet toegankelijk voor onbevoegden. Een kindvriendelijke versie zou meer toegevoegde waarde hebben.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jolanda | 26-4-2017 14:41
autospeurtocht om de duinen
was leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-4-2017 22:22
Super leuk!
Vandaag hebben wij de autospeurtocht om de duinen gereden. Erg leuk! Mooie route en het houd het spannend omdat je blijft opletten  de graven te kunnen beantwoorden. Ook zie je plekken en bezienswaardigheden waar je normaal niet zo snel naartoe zou gaan.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-4-2017 10:35
Prima
Leuke tocht, dicht bij huis en toch op plaatsen gekomen waar we nooit geweest waren.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-4-2017 12:15
Om de Duinen
vraag 3: afbeelding klopt niet meer; vraag 24: gras te hoog? Niet kunnen vinden. Verder erg leuk!!                
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-4-2017 17:45
Loon op Zand
Het was een leuke speurtocht, een echte aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-4-2017 19:22
Om de duinen
Leuke route, interessante plekken
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-3-2017 10:31
Autospeurtocht Om de Duinen
Erg leuk en afwisselend.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-2-2017 19:03
Hele leuke rit!!
Erg leuke tocht. Twee opmerkingen. Ten eerste vinden wij het jammer dat de tocht rondom de loonse en drunense duinen heet, maar er nergens echt aanlegt. Je zou ervoor kunnen kiezen om ze op te nemen in de route, juist omdat het ook in de naam zit. Punt 2: Net voor Punt E reden we fout,omdat de afslag naar het kasteel niet in de route was opgenomen. Er staat nu Weg vervolgen naar Helvoirtsestraat, maar dan rijd je het kasteel voorbij. Kleine puntjes hoor. We hebben een hele leuke rit gehad en de kinderen vonden het ook erg leuk om te doen. Weet je toevallig ook of er dit soort dingen in het buitenland te vinden zijn?
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-1-2017 11:51
Om de duinen
Het was erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-1-2017 20:25
om de duinen
mooi
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jeanny | 5-1-2017 20:29
autotoertocht om de duinen
Het was een leuke toertocht. Veel plezier gehad met de dochters in de auto. Was wel koud buiten. Kon de pret niet drukken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-12-2016 19:02
Autospeurtocht Om de Duinen
Tips: er waren geen luiken meer bij Kasteel Meeuwen en er was weinig informatie over het ontstaan van het landschap.Tops: erg leuke middag. We hebben interessante dingen gezien die we eerder niet zagen, hoewel we redelijk in de buurt wonen. Leuke vragen. Alles is goed te vinden. Duidelijke instructies.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jon | 27-11-2016 13:10
Om de Duinen
Was een leuke tocht. Waren met onze ouders (83) op vakantie en hebben veel van de omgeving kunne zien.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-10-2016 17:11
Om de duinen NLBR001
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-10-2016 19:43
Autospeurtocht om de duinen
Leuke speurtocht, we hebben het samen met de kinderen gedaan (7 en 9). Ook hun vonden het leuk om de route te zoeken en de antwoorden te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Piet | 9-10-2016 21:06
Om De Duinen
Leuke route. op naar de volgende
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-10-2016 15:19
Autospeurtocht om de duinen.
Was erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-10-2016 17:19
Autospeurtocht Om de Duinen
Prima te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-9-2016 21:34
AUTOSPEURTOCHT OM DE DUINEN
eer leuk, maar op enkele locaties klopt de speurtocht niet meer omdat wegen veranderd zijn of er rotondes zijn neergelegd en de weg daar is aangepast. Het stukje naar het veerpont bij Sprang Capelle is anders dan in de speurtocht. Ook bij de plaats Meeuwen klopt de route niet meer en men kan niet meer bij het kasteel komen en er zitten alleen nog maar luiken aan de achterzijde, waar je eigenlijk niet mag komen. Ook het wandelpaaltje van vraag 11 is tegenwoordig anders. Desondanks een erg leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-9-2016 08:50
Om de duinen
Heel leuk daguitjr met kinderen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-8-2016 19:00
Om de duinen
Superleuke tocht. Niet ver van huis en toch weer nieuwe dingen gezien. Zeker leuk om eens iets langer bij de kasteeltjes te kijken. Een mooie route! Leuk om de vragen te beantwoorden tijdens de tocht! We gaan er zeker nog meer proberen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-8-2016 18:51
NLBR001
Erg leuke rit!!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-8-2016 22:56
Speurtocht Om de Duinen
Erg leuk! Kasteel Zwijnsbergen was alleen vanaf de toegangsweg amper te tellen zonder verrekijker :-)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-8-2016 18:02
Om de Duinen
Mooi om te zien, plekjes die we nog niet kenden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-8-2016 19:23
Leuke tocht!
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-7-2016 18:16
autospeurtocht om de Duinen
Hartstikke leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-7-2016 11:52
Om de Duinen
Prima aangegeven route! Mooie omgeving en mooie stukjes Nederland gezien!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Carlo en Karin | 8-7-2016 23:18
Om de duinen - Een keer ander uitje
Een super leuke dag gehad vandaag, echt een keer iets anders. Werkelijk iets voor alle leeftijden: zoon 14, wij eind 50 en ouders 70+. Wij hebben Om de duinen gecombineerd met vooraf een lunch (bij de Gouden Laars in Loon op Zand) en een diner (op weg naar huis) ter afsluiting. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-7-2016 16:11
goed
erg leuke tocht. Met veel bijzondere plekjes.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-6-2016 20:56
Autospeurtocht 'Om de Duinen'
Leuke tocht maar af en toe is de route een beetje moeilijk te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-6-2016 11:04
Tussen de duinen
Wij vonden de speurtocht de boeverij leuker omdat na het invullen van de codes je echt moest zoeken op internet waar de schat zich bevond.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-5-2016 16:51
Regenachtige dag
Leuke activiteit om ook tijdens een regenachtige dag te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-5-2016 16:12
Om de Duinen
Prima route. Jammer dat niet alle kastelen te bezichtigen waren.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
William | 16-5-2016 20:45
Autospeurtocht Om de duinen
Mooie autospeurtocht langs verschillende leuke bezienswaardigheden. Ook ideaal om met wat slechter weer te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-5-2016 04:16
aanvulling van de vragenlijst "om de duinen".
Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-5-2016 21:03
Oplossingen autospeurtocht "om de duinen".
We hebben een fantastische dag gehad door deze speurtocht met onze zoon te maken.        We gaan zeker de andere speurtochten ook nog eens doen. Het waren leuke plaatsen waar je niet zo snel komt, maar de moeite van een bezoek waard zijn. Ideaal dat ook heel duidelijk aangegeven is waar een versnapering genuttigd kan worden of waar de kleintjes even kunnen spelen.  
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Monique | 2-5-2016 19:45
Autospeurtocht 'Om de Duinen' . NLBR001 Bestelling 339
Autospeurtocht 'Om de Duinen' . NLBR001 Bestelling 339. Wij hebben de speurtocht gereden en een superdag gehad. Wat een leuke plaatsjes om doorheen te rijden. Het was echt leuk en gezellig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-4-2016 21:15
Autospeurtocht om de duinen
Leuke puzzeltocht! De vragen waren goed bedacht. Wij hebben hem op koningsdag gereden en hadden gelukkig redelijk weer. Een aanrader! We hopen dat jullie er nog meer maken!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2016 20:07
Om de Duinen
Leuke tocht jammer dat t in Heusden te druk was en je auto niet kon parkeren ook niet op de buiten parkeerplaatsen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2016 19:17
Om de duinen
Leuke route met leuke opdrachten.een heel leuk dagje uit. We gaan meer routes doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-4-2016 15:15
NLBR001
Mooie tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-4-2016 15:53
Om De Duinen
Het was een hartstikke leuke en goede tocht. We hebben veel lol gehad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-3-2016 18:53
Auto speurtocht Om De Duinen
Leuke tocht door kleine Brabantse dorpjes, met gezellige terrasjes onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Cindy | 9-3-2016 16:02
SPEURTOCHT OM DE DUINEN
LEUKE SPEURTOCH ALLEEN JAMMER DAT JE DE KASTELEN NIET KAN BEZOEKEN OM DE SFEER IETS MEER TE PROEVEN. HEB ZOJUIST NOG EEN SPEURTOCHT GEKOCHT ALS VERJAARDAG KADO VOOR MIJN VADER..DUS AL MET AL EEN GESLAAGDE SPEURTOCHT.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-1-2016 16:14
Super speurtocht!
Wij, mijn man en twee meiden en ik, vonden het erg leuk! We gaan er zeker nog een keer een doen en geven de tip door... Groeten van Joost, sarah, Isa en Iris
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jan | 30-1-2016 12:53
Leuke rit, mooie omgeving!
Mooie rit, bovenstaande opmerking mbt de veerpont klopt: je moet links en dan rechts naar beneden de dijk af om bij de pont te komen, dit is kortgeleden veranderd
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jan | 24-1-2016 17:16
Leuke route, mooie omgeving
Leuke route om te rijden, zelfs met herfstig weer. Voor sommige vragen is een verrekijker(tje) of camera met telelens wel handig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-1-2016 12:25
Leuke speurtocht
Goede speurtocht, leuke locaties.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-12-2015 16:46
Om de duinen
Heel leuk opgezet. De omschrijving om bij het pontje te komen klopt niet meer. Het paaltje VAB vraag 24 hebben we niet kunnen vinden. We hebben een leuke dag gehad met deze speurtocht, bedankt daarvoor.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-12-2015 15:28
Genoten
Wij hebben een hele leuke tocht gereden. Het was goed aangegeven we hebben evht prachtige landschappen gezien en mooie kastelen. Wij gaan absoluut nog wel een keer een puzzeltocht rijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-11-2015 20:12
Routenr 139
Was een leuke mooie rit goede duidelijke routebeschrijving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-10-2015 21:06
Autospeurtocht om de duinen NLBR001 / bestelling 113
Het was een leuke en gezellige speurmiddag
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
joost | 12-8-2015 17:35
Autospeurtocht Om De Duinen
Leuke speurtocht, jammer dat je alleen niet in de duinen zelf komt. Onderweg leuke eettentjes gezien.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-8-2015 18:53
Tips en antwoord
Een hele leuke route en dag gehad. We zijn gestart vanaf punt B. De eerste route aanwijzing daarna is "vervolg de route op Binnen", dat was voor ons lastig omdat we niet wisten waar de route vandaan kwam. Een iets duidelijkere omschrijving daar is wel handig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-5-2015 17:42
Mening
Erg leuk boven verwachtingen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-5-2015 17:56
Om de Duinen
Super leuke dag gehad. De meiden vonden het fantastisch om te zoeken en goed de omgeving te bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-4-2015 12:00
Paas autotocht
Leuke autotocht waarbij we veel gezien hebben en door plaatsen rijden waar je anders nooit komt. Ook de kids hebben zich goed vermaakt. Ondanks eerste paasdag, was het lekker rustig bij de kastelen. Met lunchpauze meegerekend hebben we er wel iets langer over gedaan dan 4 uur. Dit heeft ook te maken omdat we bij de kastelen een paar geo-caches hebben meegepikt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Ingrid | 8-3-2015 16:09
Om de duinen
Leuke tocht , wij hebben een leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Wendy | 21-2-2015 15:35
Beoordeling
Super leuke tocht. Helaas hadden we slecht weer onderweg waardoor we nergens gestopt zijn voor picknick of zo. Hierdoor duurde het voor de kinderen erg lang(is dan weinig dingen zoeken, waardoor ze wat meer bezig zijn) het bord bij het kasteel dussen was helaas weg voor onderhoud en het witte kasteel was bedekt met een wit doek dus konden eigenlijk vraag 1 al niet beantwoorden. Gelukkig was er iemand die even voor ons wilde kijken. Maar zeker leuk om nog een keer te doen met een andere route(die ons iets minder bekend is)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Kim | 29-1-2015 09:25
Leuk, spannend, afwisselend
Wat een leuke tocht. Ik heb deze mee mogen proefrijden en ben fan!
Binnenkort ga ik de andere 2 ook rijden, maar dan als echte deelnemer.
TOP!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-8-2014 19:32
Kastelentocht "om de duinen".
Mooie, afwisselende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Peter | 18-5-2014 14:43
tocht
super!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Marcel | 22-4-2014 22:38
Heel leuk!
Een hele leuke speurtocht. We hebben genoten!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)