4.6 164
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 23-2-2020 17:45
Leuk
We zouden na afloop wel alle antwoorden willen zien om te kijken of we alles goed hadden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-2-2020 17:45
Leuk
We zouden na afloop wel alle antwoorden willen zien om te kijken of we alles goed hadden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-2-2020 17:20
Bekeken met andere ogen
Mijn partner en ik zijn hier allebei opgegroeid, maar we kwamen op plekken waar we nog nooit eerder zijn geweest! Plekken die we wel kende heb ik met andere ogen kunnen bekijken. Was heel erg leuk om te doen! We zijn erachter gekomen dat we een goed team zijn samen :)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Anja | 2-2-2020 18:00
Speurtocht aan de Maas
Leuke speurtocht. Mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-1-2020 14:31
Aan de maas
Wij vonden het een mooie tocht. Wel weinig zoek foto's. Dat vinden de kids helemaal geweldig namelijk.
Ze hebben veel geleerd.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-8-2019 21:22
Aan de Maas
Een hele leuke dag gehad. Zo sta je nog eens stil bij dingen waar je regelmatig voorbij rijdt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-7-2019 17:39
Kuijstersjes
Leuk om een keer te doen. Wel op tijd een bakkie doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-7-2019 22:38
Aan de Maas
Het was voor ons de 1ste keer dat we zo'n tocht hebben gedaan. We waren met 4 personen en we hebben er van genoten. Heel mooie route en het gesteggel om soms de juiste weg te volgen en de opdrachten te zoeken was helemaal leuk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-6-2019 21:23
Aan de maas
Het was een mooie tocht en toevallig deden wij hem op de goeie dag alle plekken waren geopend door kastelen dag .
Voor de geïnteresseerden een blog geschreven over deze mooie route. www.happymom89.nl ( blogs uitjes )
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-6-2019 21:23
Aan de maas
Het was een mooie tocht en toevallig deden wij hem op de goeie dag alle plekken waren geopend door kastelen dag .
Voor de geïnteresseerden een blog geschreven over deze mooie route. www.happymom89.nl ( blogs uitjes )
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 31-5-2019 20:41
Top
Gezellig, mooi, perfect!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-5-2019 14:16
Superleuk!
Wij (17, 19, 54 en 57) hebben ontzettend genoten van deze dag. Al puzzelend langs de Maas rijden, mooie plaatsjes aangedaan, verrassende plekken. Het was een heerlijke ontspannen dag.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-5-2019 16:43
Cindy
Met 10 vrienden de tocht gereden in 3 auto's. Mooie tocht aan de maas. Leuke opdrachten, hadden aantal meer zoekplaatjes erbij mogen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-5-2019 19:55
aan de maas
mooie route door een mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Anne | 15-5-2019 07:12
Aan de maas
Erg leuke dag gehad met veel nieuwe plekjes die je normaal gesproken niet snel gezien zou hebben !
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tamara | 23-4-2019 20:01
Aan de Maas
Super leuke dag gehad. Wel aanrader om dit met meer mensen in een auto te doen zodat je kunt navigeren en kijken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
jacco | 22-4-2019 21:10
Aan de Maas
Vandaag met mijn broertje en vader de tocht gedaan, super leuk, kon alleen niet bij de Maas oversteken door een wegopbreking  (maar wat op verzonnen)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-4-2019 18:18
Aan de Maas
Hartstikke Leuke tocht door een mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-4-2019 20:24
Aan de maas
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Maaike | 5-4-2019 18:27
Top!
Het was een mooie route. Veel te zien, wat je op het eerste oog niet opvalt. Door de vragen van de speurtocht kijk je hier juist wel naar en leer je over de omgeving. Leuk om te doen! Er is voldoende tijd om tussendoor ergens even een kopje koffie of een drankje te doen. 1 lid van de groep voelde grote nostalgie bij het zien van het kasteel uit een geliefde serie uit zijn kindertijd. De ruïne was ook erg bijzonder. Wij willen in het bijzonder de medewerkers van (het café bij) stoomgemaal de Tuut bedanken en een compliment geven voor de gastvrijheid en service! Al in al was het een top ervaring!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-3-2019 18:02
Land van Maas en Waal
Heel leuk. Prima middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-2-2019 17:11
Maas
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Patricia | 20-1-2019 16:14
Autospeurtocht
Leuke tocht.. Kinderen vonden het ook leuk. Mooie plekjes gezien
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-1-2019 21:08
Vraag 12
Bij vraag 12 is niet te zien wie de secretaris is. Wij hebben daarom plaatselijke bewoners aangesproken die ons wezen op een facebookpagina (oud Appeltern), vervolgens hebben wij gechat met de beheerder van deze pagina. Hij kan ons niet helpen, maar wist wel te vertellen dat Louis Liervoet de machinist was toen der tijd. Wij hebben vervolgens telefonisch contact gezocht met de stichting voor het antwoord. Op de voorgevel blijkt de naam te staan, maar hier hangt een spandoek overheen van een 100 jarig bestaan. Dit spandoek hangt er overigens al een jaar. De planning is wel dat deze er binnenkort af gaat, maar wanneer is een vraagteken. De moeite die wij hiervoor hebben moeten doen verdiend wat ons betreft wel de schatkist ;-). AL met al hebben wij ons uitstekend vermaakt. Onze complimenten hoe alles beschreven was.  
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 1-1-2019 21:59
Autospeurtocht Aan de Maas
Leuke, alternatieve tocht waarbij je langs plaatsen komt waar je normaal altijd voorbij zou rijden. Ook de vragen zijn leuk en afwisselend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-12-2018 18:31
autospeurtocht
Wat een ontzettend leuk uitstapje voor weinig geld. We wisten niet wat we deze dag zouden kunnen doen en zochten iets wat iedereen leuk vond. Je rijdt langs super mooie landschappen en dorpjes. Je ontdekt leuke plekken om nog eens naar toe te gaan. Het is een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-12-2018 14:46
Aan de Maas
Leuke route, door mooie dorpjes en langs mooie huizen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-12-2018 22:11
Autospeurtocht 6333
Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-12-2018 22:07
Autospeurtocht 6335
Top!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-12-2018 21:59
Autospeurtocht NLBR004
Hoi, we vonden de speurtocht erg leuk! Eén ding: het gemaal was dicht waardoor we vraag 12 niet goed konden beantwoorden. Hopelijk is het alsnog goed :-) Groetjes, Leonie
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-11-2018 20:10
Aan de Maas
Een leuke speurtocht waar we menig uurtje mee bezig zijn geweest. Mooie cultuur & natuur en je komt op plekken waar je anders niet snel komt. Het antwoord op de secretaris van de Tuut konden we bijna niet gevonden krijgen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-11-2018 20:21
aan de maas
speurtocht brengt je op plekken waar je normaal niet komt/ bestaan niet van weet
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jelmer | 18-11-2018 20:12
Aan de Maas
Erg leuk, ook met kinderen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-11-2018 16:41
Aan de maas
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-10-2018 14:03
aan de maas
leuke tocht                                (maar idd het laatste stuk was minder)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-10-2018 16:38
Aan de Maas
Verkeersbord met de koeien is per 1 oktober vervangen nieuwe foto toegestuurd
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-10-2018 19:05
Autotocht
Erg leuk en mooi
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-10-2018 18:02
Aan de Maas
Leuke tocht, mooie bezienswaardigheden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-10-2018 16:03
Aan de Maas
Hele leuke dag gehad! Mooie route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-10-2018 16:37
Autospeurtocht 'Aan de Maas' . NLBR004
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-9-2018 21:46
Aan de Maas
Mooie route met veel interessante bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Els | 18-9-2018 13:35
mooie tocht!
mooie tocht door leuke plaatsjes waar je anders niet snel komt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-9-2018 17:17
Leuke speurtocht
Leuke tocht, afwisselend.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-8-2018 23:21
Leuke tocht
Leuke manier om de omgeving te leren kennen. Wij zijn er circa 4 uur mee bezig geweest. Mooie activiteit!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Frank | 27-8-2018 15:36
Aan de Maas
Was een leuke tocht. Eerste deel (tot het Stoomgemaal de Tuut) was leuker dan het tweede deel.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-8-2018 21:02
Aan de Maas
Was een leuke en mooie tocht door Brabant en Gelderland. Alleen zou het fijn zijn als er wat extra vragen (dus de vragen die er nu in zaten blijven) tussen de routebeschrijving zouden zitten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-8-2018 17:11
Aan de Maas
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-8-2018 17:03
Speurtocht met auto
Leuke tocht door Brabant en Gelderland. Plaatsen waar we anders nooit zouden komen, nu wel bezocht. Goede instructie en duidelijk te volgen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-8-2018 16:16
aan de Maas
Gezellige dag
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-8-2018 19:03
Onderwerp/titel
Was een leuke route, mooie plekken in Brabant/Gelderland ontdekt
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-8-2018 18:18
Aan de Maas
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-8-2018 13:52
Fam Peters
Was onze eerste autospeurtocht. Leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-8-2018 15:27
Autospeurtocht aan de maas
Zeer leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Berrie | 7-8-2018 14:56
Aan de Maas
Mooie tocht met verrassende mooie kleine gehuchtjes en dorpjes. Als je alles rustig wilt zien is 3,5 uur aan de krappe kant.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-7-2018 16:41
beoordeling auto speur tocht
leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-7-2018 20:52
Maas en Waal
NAP was onduidelijk, verder mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-7-2018 22:32
Aan de Maas
Gezellig en Leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-7-2018 19:19
Aan de Maas
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-7-2018 13:38
Speurtocht
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-7-2018 17:32
Autospeurtocht aan de Maas
Leuke middag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Peter | 30-6-2018 12:17
Aan de Maas
Leuke tocht, maar zeker niet de mooiste van die we gereden hebben. Zoekfoto's waren eenvoudig te vinden, het zoeken naar de secretaris bleek niet eenvoudig.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-6-2018 16:42
Autospeurtocht ‘Aan de Maas’
Erg leuk, mooie route! De score is uitstekend (op mobiel krijg ik maar 1 invul bolletje)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-6-2018 20:19
Een dagje uit
Leuke dag mooie omgeving. Een echte aanrader
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Corina | 21-5-2018 21:29
Aan de Maas
Leuk! Maar konden bij De Tuut niets vinden over de secretaris. Zijn hier dus erg benieuwd naar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-5-2018 21:22
Autospeurtocht aan de Maas
Erg leuke route, vragen zijn goed te doen! Een aanrader voor jong en oud!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-5-2018 12:06
Autospeurtocht Aan de Maas
Een leuke afwisselende tocht met verrassende weetjes.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-5-2018 19:51
Autospeurtocht "Aan de Maas"
Leuke tocht, eerste keer. Zeker voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-4-2018 09:01
April 2018
Grappig om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
G.A. | 28-4-2018 16:34
Aan de Maas
Leuke tocht. Tip: misschien is het raadzaam om na de brug van Grave ook aan te geven naar welke plaats je moet rijden. Door de drukte op deze weg konden wij de afslag niet vinden. Gelukkig bracht onze navigatie ons weer op de goede plek.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Richard | 28-4-2018 16:01
Aan de Maas
Geweldig leuk en genoten
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-4-2018 13:11
Aan de Maas
Leuke tocht om te rijden, zo kom je nog eens ergens.In Ravenstein bij de molen klopt het niet; je moet daar een weg in die er niet is. Verder klopte het wel qua route. De vragen hebben we nog niet uitgezocht, het was nu echt bedoeld om de route vast te verkennen.  Ik had gehoopt de antwoorden op de vragen ergens te kunnen vinden, hopelijk komen die tevoorschijn als ik hier op verzenden druk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-4-2018 17:02
Autospeurtocht aan de maas
We vonden het een erg leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Johan | 12-4-2018 18:08
Aan de Maas
Super
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-4-2018 17:39
Aan de Maas
Leuke speurtocht, we hebben ons prima vermaakt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Michaël | 3-4-2018 23:41
AAN DE MAAS
LEUKE EN LEERZAME TOCHT, SOMS EEN BEETJE SAAI, VOORAL DE "DORPENWEG" TUSSEN HAREN EN RAVENSTIJN HAD BETER OVER DE DIJK KUNNEN GAAN.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-4-2018 08:28
Aan de Maas
Mooie route. Goed te doen qua tijdsduur met kinderen. Kinderen waren 9 en 11 en hebben zich door de verscheidenheid aan bezienswaardigheden die we tegen kwamen erg goed geamuseerd.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-3-2018 09:58
autospeurtocht aan de maas
Een erg leuke en mooi route om te rijden. Met leuke vragen en opdrachten. Soms waren er alleen geen straatbordjes te vinden dus moest je verder kijken en op zoek gaan naar het volgende straatbordje
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-3-2018 23:14
Aan de Maas
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-3-2018 20:10
Aan de Maas speurtocht
Erg leuk om te rijden. Helaas was het erg koud toen wij hem reden, maar nog steeds zeker de moeite waard. Vooral over de dijken rijden is erg mooi en ontspannend
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-2-2018 20:18
Autospeurtocht aan de Maas, bestelnummer 3355
Leuk om een keer te doen in een mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-2-2018 19:06
Schatkist ;-)
Het was een leuke speurtocht. De vragen zijn soms wat simpel, mag iets uitdagender.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-2-2018 18:07
Leuk!
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-2-2018 19:42
Aan de maas
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-2-2018 23:00
autospeurtocht aan de maas
heel erg leuk om te doen. onderweg goed opletten en toch steeds leuk om weer uit de auto te gaan om wat te gaan ontdekken. gaan we zeker vaker doen. spannend of we veel goed hebben en of we de schatkist inhoud gaan winnen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-1-2018 20:09
Aan de Maas
Was erg leuk en leerzaam😊
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-1-2018 17:07
Aan de Maas
Leuk, goed te volgen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-1-2018 17:22
Autospeurtocht
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 11-1-2018 22:02
Aan de Maas
Leuke speurtocht, heel goed te rijden, goede tijdsindicatie. We hebben ons prima vermaakt.    Wat betreft het antwoord op vraag 11, dit konden we niet vinden, dus "stoomgemaal de tuut" gemaild maar ook zei wisten het antwoord op de vraag niet. Alleen wisten ze de eigenaar (de gecombineerde waterlossing) maar wie daar de secretaris van was wist ook niemand.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-1-2018 16:18
Aan de Maas
Leuke tocht langs de Maas bij hoogwater.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-1-2018 13:53
Autospeurtocht aan de Maas
Leuke speurtocht, ook in dit seizoen (winter). Een andere kijk op onze eigen regio. We hadden alleen verwacht dat we wat meer uit de auto zouden moeten. Dit zou voor de kinderen (in de leeftijd van 4-14 jaar) prettig (en leuker) zijn geweest.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-1-2018 21:16
Leuk!
Prima vermaak, 7-1-2018 mooie heldere dag om rond te rijden, extreem hoog water maakte omgeving bijzonder
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tim | 7-1-2018 16:39
Aan de Maas
Het was een leuke route, goed te doen en zo kom je op plekken waar je anders langs rijdt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-12-2017 16:41
Auto speurtocht aan de maas
Het was erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-11-2017 16:23
Leuk
Leuk, echter zou het leuker zijn als alle vragen benodigd zijn voor de eind code en iets moeilijkere puzzels.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-11-2017 16:40
Aan de maas
Ontzettend leuke route langs de maas. Leuke plekken ontdekt. De route is een mooie afwisseling tussen rijden, weg zoeken, vragen beantwoorden en mooie dingen bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-11-2017 16:58
Aan de maas route
Wij hebben deze route gedaan samen met ons zoontje van 6. Hij vond dit erg leuk en was enthousiast. Alleen aan het einde van de route was er weinig uitdaging voor hem omdat er minder gelegenheid was on uit te stappen en op zoek te gaan naat een foto of een clou. Hoe dan ook we hebben erg genoten en zullen het waarscbijnkijk nog keer doen. Ps wij hadden het makkelijker gevonden als er meer aanwijzingen in de vorm van b.v.b derde straat rechts of bij de kerk links werd beschreven in plaats van de straatnamen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-11-2017 20:48
Autospeurtocht 'Aan de Maas'
Mooie route. Voor ons onbekend gebied en kwamen op mooie plekken. Gaan er misschien nog wel eens 1 doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-10-2017 20:01
Aan de Maas
Leuk, mooie route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-9-2017 14:09
Leuk uitje!
Ondanks het slechte weer een leuk uitje!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-9-2017 21:23
Leuke tocht!
Hoe leuk kan een tocht in eigen land zijn!? We zijn door allerlei plaatsjes gekomen waar we nog nooit van gehoord hadden. Erg leuk en mooie route rondom de Maas bij Ravensteijn. Geslaagd uitje waar je een paar uur zoet mee bent.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-9-2017 17:06
Gezellige, leerzame, Autospeurtocht
Het was/is een erg leuke, gezellige, leerzame autospeurtocht voor jong en oud. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Cisca | 20-9-2017 22:36
Aan de Maas: Heerlijk dagje uit...
Met 4 volwassenen de tocht gereden en er vrij lang over gedaan, omdat we hebben genoten van de vele bezienswaardigheden onderweg, de prachtige omgeving en de gezellige terrasjes.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-9-2017 17:02
Autospeurtocht aan de Maas
Superleuke tocht!!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-9-2017 12:50
Autospeurtocht Aan de Maas
Een hele mooie tocht door het buitengebied en door enkele mooie dorpjes. De bezienswaardigheden zijn echt de moeite waard.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-9-2017 08:33
route
prima route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-9-2017 20:21
'Aan de Maas' . NLBR004
Leuke gezellige tocht. Een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-9-2017 22:59
Aan de Maas
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Henk | 25-8-2017 17:50
Prachtige tocht langs de Maas!
Voor het eerst hebben wij een autospeurtocht gereden en zeker niet voor het laatst.
Schitterende plekken gezien waar we nog nooit geweest waren.
De vragen waren niet moeilijk meer een kwestie van goed opletten.
Voldoende terrassen langs de route om de rit even te onderbreken.
De tocht duurt 31/2 uur maar als je zo nu en dan een wandelingetje maakt in een van de leuke plaatsjes, een lunch gebruikt en af en toe  een terrasje pikt, kun je er een dag mee volmaken.
Wij hebben genoten van een heerlijke dag die zeker voor herhaling vatbaar is.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-8-2017 21:52
Aan de Maas
Geslaagde dag!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Nicole | 24-8-2017 15:08
Maastocht
Superleuke Tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-8-2017 20:26
Leuk!
Leuke speurtocht door een prachtige omgeving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-8-2017 21:12
Autospeurtocht aan de Maas
Het was echt super leuk om te doen!!!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-8-2017 17:37
leuk om te doen
Leuke speurtocht om een keer met de kids te doen. (bijna) Alle vragen en foto's zijn goed te vinden. Het is soms inderdaad lastig om de straatnaambordjes te vinden, navigatie helpt daarbij.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-8-2017 12:15
Mooie route
Onlangs deze mooie route Aan de Maas gereden. Zowel voor de volwassenen als de kinderen was het leuk om te doen; genoeg afwisseling tussen rijden en wandelen. Een dagje rondgekeken in een prachtig en rustig stukje Nederland.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-8-2017 22:23
Mooi langs de Maas!
Leuke speurtocht voor herhaling vatbaar! Leuk over het pontje en langs de maas. Tot volgende keer!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Mijke | 11-8-2017 20:13
Aan de Maas
Mooie route, leuke achterafweggetjes. De vragen waren goed te doen, ook voor de kinderen (7 en 9 jaar). Alle punten goed te vinden. De derde foto zat op een verrassende plek, leuk. Gelukkig hadden we een paar heel alerte kinderen op de achterbank. Soms wat lastig om een parkeerplekje voor de auto te vinden in de buurt van de punten waar je de auto even uit moet om vragen te beantwoorden. Vaak smalle straatjes zonder parkeervakken. Deze route is ook heel mooi te fietsen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-8-2017 13:12
Aan de Maas
We hebben er weer een leuke gezellige middag van kunnen maken. De kinderen vinden het leuk om te zoeken naar de antwoorden en vonden het ook interessant. We gaan zeker nog meer tochten maken :-)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-8-2017 20:13
Puzzeltocht "Aan de Maas"
Gisteren de puzzelrit gereden. We hebben er een positief gevoel aan overgehouden. Leuke dag gehad. Enige opmerkingen: in de kernen van de dorpjes was het moeilijk en soms onmogelijk, om de straatnamen de vinden. Na 2/3 deel van de rit werd de reis redelijk saai; om de opdrachten uit te kunnen voeren, hoefden we de auto niet meer uit.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-7-2017 17:01
Prima
Unieke ervaring en is goed bevallen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Angelique | 23-7-2017 15:11
Het land van Maas en Waal
Dit was de 2de autospeurtocht die ik heb aangeschaft. De zoekopdrachten waren makkelijker dan de vorige en dat met het gezelschap waar ik nu mee was (4 kletsende dames in de auto :D) erg fijn !
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-7-2017 08:18
Aan de maas
Het is een gezellige tocht en leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-7-2017 13:40
Aan de Maas
Leuke route met mooie natuur en  bezienswaardigheden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-7-2017 16:29
Leuke speurtocht
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Lisette | 10-7-2017 19:05
Leuk rit!
We hebben een erg leuke rit gehad. Het gebied ligt praktisch in onze achtertuin en toch hebben we hele leuke nieuwe plekjes ontdekt. Tip: voeg openingstijden van bijvoorbeeld Kasteel Hernen en museum de Tuut toe zodat je de rit rondom deze openingstijden kunt plannen. Verder is de molen in Ravenstein inmiddels een heel leuk biercafe geworden met een heel lekker eigen bier en prettig terras.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Skd | 9-7-2017 18:54
NLBr004
Leuke dingen gezien, jammer van veel industrieachtig gebied. Eerder niet zo ervaren.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Cora | 26-6-2017 10:57
Geweldige tocht!
Een heerlijke tocht langs een schitterende omgeving. Erg leuk ook voor kinderen. Alleen de route tussen D en A is vrij lang ten opzichte van de rest.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-6-2017 11:21
Leuke informatieve autospeurtocht
Leuke tocht via mooie dorpjes, route goed beschreven, ook leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-6-2017 21:43
Autospeurtocht aan de Maas
Zeer leuke speurtocht. Je moet goed opletten maar dan is ook alles terug te vinden. Wij hebben er een hele leuke en leerzame middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-6-2017 20:38
Prima speurtocht
Het was een prima speurtocht. De route klopte en de vragen zijn met enig speurwerk goed te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-6-2017 20:26
Oude Maas speurtocht
Ondanks dat we in de regio wonen heel erg leuk en interessant om deze tocht te rijden. We hebben rustig aan gedaan en onderweg ook lekker gegeten. Het is gaaf om eens bij bouwwerken stil te staan die je eigenlijk alleen kent van voorbij rijden. Conclusie: een hele gezellige middag gehad en we wonen in een mooie groene omgeving!  
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-5-2017 20:35
Beoordeling Aan de Maas
Een leuke seurtocht. Gezellig voor jong en oud. Soms is de route moeilijk te volgen, omdat de straatnaambordjes niet duidelijk te zien zijn. Leuke terrasjes aan de Maas.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-5-2017 18:25
puzzeltocht
Leuke tocht veel bezienswaardigheden alleen een beetje te lang
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-5-2017 21:52
Leuke speurtocht met mooi uitzicht
Zeker een aanrader! Leuk voor jong en oud. Leuk om te zien dat Nederland zoveel mooie verborgen plekken heeft. Geniet zeker van het uitzicht als je deze tocht gaat doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-5-2017 12:46
Speurtocht Aan de Maas
Leuke afwisselende en mooie route. Voor zowel jonge kinderen als oudere kinderen. Genoeg mogelijkheden om rond te lopen, te bezichtigen en terrasjes te pakken. Een aanrader om in Grave een ludieke rondleiding te doen in de Maasstraat bij Theo Gerrits.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-4-2017 17:54
Aan de maas route
De auto rit was geweldig.Mooie dingen gezien die je anders niet ondekt
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-4-2017 17:04
Autospeurtocht aan de Maas
Het was een hele mooie en leuke autospeurtocht door leuke, mooie (onbekende) dorpjes aan de Maas. Het was wederom erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2017 19:40
Autospeurtocht aan de Maas
Hele mooie, leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-4-2017 14:05
Aan de maas
Erg leuk. Mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-4-2017 17:37
Autopuzzeltocht
Het was een heerlijke dag. Bedankt voor deze leuke ervaring. Het was goed georganiseerd en er was een bijna perfecte verhouding tussen vragen maken, uitstapjes maken, en rijden. Een klein puntje is: misschien kunnen er wat meer plaatjes om onderweg te zoeken bij.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-4-2017 21:57
Aan de Maas
We hebben genoten met ons gezin met volwassen kinderen.Als we nog een keer een route bestellen trekken we er langer tijd voor uit.Er waren onderweg nl.mooie dingen te bezichtigen zoals musea en kasteeltje.Kortom voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 25-3-2017 21:41
Aan de maas
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-3-2017 14:50
Auto speurtocht aan de Maas
Hartstikke mooie route. Goed te volgen met de beschrijving. Een mooie manier om te zien hoe mooi het rond de Maas is
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-2-2017 12:33
Autospeurtocht 'Aan de Maas'
Met veel plezier gereden!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
koos | 28-1-2017 18:19
aan de maas
prima ritje!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Dimphy | 26-1-2017 20:06
antwoorden speurtocht
gave tocht, mag alleen iets meer in verwerkt worden om de auto te verlaten. Erg genoten
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-12-2016 16:37
Aan de Maas
Leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-12-2016 12:38
Aan de Maas
Super leuke tocht! Tip: blz 11, eerste regel, sla rechtsaf naar de brouwerijstraat, hier kun je niet met de auto doorheen, dus het beste is de molensingel terugrijden en dan links de landpoortstraat in.                           En wij zijn gisteren precies op de goede dag gereden, gisterenavond zijn ze tegen de Thompson brug aangevaren en nu kun je er niet overheen helaas, haha.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-11-2016 14:28
aan de maas
prima
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-11-2016 16:54
Autopuzzeltocht maas en waal
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-11-2016 18:19
Aan de maas
Prachtige tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Michiel | 1-11-2016 12:08
Graag de antwoorden
Leuk, gaan we vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 16-10-2016 17:59
Geweldige dag
Wat hebben wij een leuke en gezellige dag gehad. Zo kom je nog eens op mooie plekken. We hebben genoten .
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-10-2016 16:29
Route 'aan de Maas'
Een leuke route om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-10-2016 11:22
Super!
Erg leuke tocht. Afgelopen weekend gedaan met de scoutingleiding. Echt alleen maar enthousiaste reacties! Top.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Monique | 8-8-2016 18:07
Speurtocht
Topmiddag
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-5-2016 17:23
Top speurtocht
Top speurtocht mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-5-2016 21:39
Aan de Maas
Heel leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-5-2016 22:28
Aan de maas
Mooie route en leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-4-2016 11:29
Autospeurtocht Aan de Maas
Leuke tocht met mooie bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-1-2016 15:58
Autospeurtocht Aan de Maas
Wat een geweldig leuke speurtocht. Gezellig in de auto, terwijl het buiten lekker fris is. Af en toe even uitstappen, want anders kunnen we de vragen natuurlijk niet beantwoorden. Mijn nichtje van 10 jaar vond het een geweldige dag en wij vonden de ruïne het mooist. Je komt langs plekjes waar je zelf anders nooit komt. Ga zo door en ik hoop dat jullie er meer maken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jan | 29-11-2015 18:49
Leuke rit, mooie omgeving!
Alleen in Ravenstein na de molen is de Brouwerijstraat wel ERG smal voor een auto, zelfs een kleintje. Dat hebben wij overgeslagen en met een omweg de andere kant opgezocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-11-2015 17:46
Aan de Maas autospeurtocht
Super leuk en goed te volgen. Gezellig en leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-10-2015 22:17
Aan de maas
Speurtocht was erg leuk.alleen bij de molen zijn ze aan t verbouwen zodat alle grijze tegels niet te zien meer zijn.vraag 15.route was erg leuk en goed te rijden,vragen leuk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Peter | 6-10-2015 08:02
'Aan de Maas'
Leuke tocht. Wij wisten niet dat Nederland zo mooi was. De vragen waren niet te moeilijk, relaxed genoten van deze dag.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)