4.7 106
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 25-10-2020 18:33
Super leuk
Mooie plekken gezien die we niet kenden
Leuke vragen en opdrachten
Iets te lang volgens ons
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-10-2020 22:52
Roos
Wat een geweldige dag hebben we gehad. Wij hebben met het gezin (39,38,11,8) genoten. Leuk en informatief!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-10-2020 19:07
Utrechtse heuvelrug
Was super leuk! Je rijdt echt helemaal door de polders en platteland waar je normaal nooit komt. Erg leuk!
Educatief en mooie kastelen te zien. Ook kun zie je op sommige stops even wat eten en drinken, take away. Zeker een aanrader en wij gaan zeker nog een andere tocht een keer doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-10-2020 17:41
Utrechste Heuvelrug Zuid
Zeedijk is inderdaad nog afgesloten (zie opmerking al d.d. 07-09). Had wel ff aangepast kunnen worden. Voor de rest leuke middag zo in Corona tijd. Gaan we vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-10-2020 18:03
Fantastisch
Wat een leuke tocht om te rijden! Zeer mooie omgeving en leuke vragen. Zeker een aanrader om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gesina | 18-10-2020 15:37
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Een mooie afwisselende route, waarbij je af en toe goed moest zoeken naar de foto. Deze wel allemaal gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Robert | 7-9-2020 09:00
Utrechtse Heuvelrug Zuid
de Zeedijk bij Beusichem is langdurig afgesloten, probeer met de TomTom terug te komen aan de andere zijde van de Zeedijk en pak de route daar weer op
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-8-2020 22:38
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Erg leuke speurtocht! 2x met het pondje was van te voren niet aangegeven. Zorg dus voor voldoende kleingeld, want je kan er niet pinnen. De kosten van de overtocht zijn inmiddels ook iets omhoog gegaan. Het gaf wel een extra dimensie aan de speurtocht. We gaan er zeker nog meerde volgen!! Alle antwoorden gevonden!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Ans | 23-8-2020 16:38
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route, jammer dat de fotovraag 17 (een paal met slot) echt onvindbaar was. Marienwaerdt (gebied Stapelbakker) niet zo heel bijzonder en door de grind- en bospaden voor minder mobielen ook niet zo fijn om hier te wandelen. Wel leuk onderweg: even stoppen in het Oranje stadje Buren, rijdend van D naar A is dit tussen de Blatensedijk en de Koornbroeksteeg duidelijk zichtbaar aan de linker kant.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-8-2020 16:20
Gast
Heel leuke speurtocht! Je kunt hier gerust de hele dag voor uittrekken. Mooie omgeving waar je doorheen rijdt. Inmiddels de 3e tocht die wij gemaakt hebben. Gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 10-8-2020 21:51
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht. Goede route beschrijving. Foto’s die je onderweg moet zoeken maken het extra leuk. Sommigen zijn lastig maar wij hebben ze allemaal gevonden. Je bent echt wel een poos onderweg. Leuk dat er vragen zijn over de verschillende kastelen. Daarom moet je ook echt even de auto uit om die vragen te beantwoorden.
Leuk uitje voor een leuk bedrag!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 10-8-2020 10:24
Utrechtse Heuvelrug zuid
Super leuke route. Zijn op plekken geweest die we nog niet kenden. Alle foto's gevonden, hoewel het wel even zoeken was. Sommige straatnaambordjes zijn niet goed te zien of de beschrijving klopt niet helemaal waardoor we af en toe even terug moesten rijden op de navigatie.
Maar we hebben een aantal plekken ontdekt waar we zeker nog eens naartoe gaan.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-7-2020 21:07
Utrechtse heuvelrug zuid
Mooie route. Tip de veerpont moet je cash betalen.
Voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-7-2020 13:07
Mooie route
Een mooie route door een fantastisch mooi gebied. Wel waren er twee weg afsluitingen waardoor de route niet volledig te volgen was.

Ook een tip: op dinsdag zijn een aantal locaties (zoals huize Doorn) gesloten.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-7-2020 18:44
Utrechtse Heuvelrug zuid
Weer een mooie afwisselende speurtocht. We hebben er i.v.m. deze coronatijd al verschillende gereden en vinden het nog steeds leuk.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-7-2020 17:09
Toffe speurtocht
Ervaren als een erg leuke route, wel smalle weggetjes soms maar wel echt leuk. Je komt op plekken waar je normaal nooit zou komen. Ook leuk dat veerpontje erin. Ook leuk om een restaurantje of te picknicken onderweg. Mooie route, helaas was er wel een weg afgesloten maarja uiteindelijk wel op de juiste weg gekomen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-7-2020 11:08
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooi tocht hoor, complimenten voor de maker! We hebben er bijna wel een hele dag over gedaan (eigen keuze, want we hebben veel bekeken en gepicknickt;). Langs de weg waren veel plekjes waar je kersen kon kopen (mnd juli). We willen deze route nog eens in het voorjaar rijden, voor de bloesems van de fruitbomen. Onderweg waren voldoende terrasjes, bos, cultuur, vergezichten, diverse fruittelers, kastelen en landhuizen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-6-2020 20:38
Utrechtse heuvelrug zuid
mooie afwisselende tocht
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-5-2020 10:07
Utrechtse Heuvelrug
Super leuk, het ultieme uitstapje in corona tijd.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 13-5-2020 17:22
Genoten!
Was erg leuk om te doen Ook op nog voor ons nieuwe plekken geweest! Alleen jammer dat vanwege de Corona veel afgesloten was. Desondanks een leuke rit gehad
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-5-2020 16:20
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Erg leuk, wel waren er 2 straten opgebroken toen wij eroverheen wilden rijden, hierdoor moesten we omrijden. Ook was Huis Doorn dicht ivm corona. Overigens wel alle antwoorden kunnen vinden inclusief 'de Paal'
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Desiree | 5-5-2020 21:04
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Was de 3e rit, prachtige omgeving, hele leuke route. Doen zeker nog een andere speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-5-2020 18:31
Leuke route!
Meivakantie, kinderen vrij, regenachtige dag, "laten we een auto speurtocht zoeken". Hele leuke dag gehad! We gaan vast nog wel een keer een andere route doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-4-2020 23:56
Utrechtse heuvelrug zuid
Leuke route. Helaas eea afgesloten ivm corona.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Heidi | 28-4-2020 20:40
superleuke dag gehad!
Samen met vrienden (in  aparte auto) deze route op koningsdag gereden. Was 2e tocht in een week. Wij hebben de smaak te pakken! Erg genoten van landschap onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-2-2020 19:24
Leuke ervaring!
Voor ons was dit de eerste keer. Een leuke manier om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we een speurtocht met de auto hebben gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 26-1-2020 23:09
Utrechtse Heuvelrug Zuid 26 jan '20
Mooie landelijke route. Het bordje met de cijfers vonden we pas na de tweede keer deze route tussen B en C te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Monique | 26-1-2020 19:40
Hele leuke tocht
Je komt op nieuwe plekken waar je nog niet bent geweest.
Begin op tijd! Er is genoeg te zien onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-11-2019 12:47
Erg leuk!
We hebben een top dag gehad! Mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-9-2019 21:24
Leuke tijdsbesteding op regenachtige zondag
Wij (56, 45 en 8) hebben deze speurtocht gereden op een regenachtige zondag. Wat een prachtige weggetjes hebben we mogen rijden! Het park bij Huis Doorn was ook erg mooi om even door te wandelen. Alle antwoorden en foto's hebben we kunnen vinden. Bij Kasteel Amerongen was wat verwarring over wat "buiten de kasteelmuren"(vraag 8) inhield. De chauffeur krijgt door het ingespannen rijden wat minder van de omgeving mee. We zijn begonnen bij Kasteel Soelen en zijn 4 uur later geëindigd bij Landgoed Mariënwaerdt. Daar hebben we een lekkere pannenkoek gegeten.Al-met-al en hele leuke tijdsbesteding, zo'n autospeurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-9-2019 20:34
Bert
Met onze kinderen van 8 en 17 de route gereden was leuke route met af en toe best lastige vragen maar wij hebben genoten en gaan er zeker meer routes rijden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tonny | 20-8-2019 21:18
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Prachtige route en uitermate interessant en leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Sonja | 11-8-2019 19:54
Son
Dit was de 2de route die we reden!! Wederom super leuk!! alle antwoorden kunnen vinden!!
Wij hebben er met een lunchbreak bij pannekoekenboerderij de stapelbakker ongeveer 6 uur over gedaan!! Super leuk om plaatsen en plekken te zien waar je ander nooit komt!! Incl het pontje!! Echt een aanrader!!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Alexandra | 3-8-2019 21:55
Leuke speurtocht Utrechtse heuvelrug
Wij hebben samen met onze kinderen van 3 en 6 een ontzettend leuke dag gehad! De tijd genomen (6 uur), erg afwisselend en de omgeving van Utrecht is prachtig! Op plaatsen gekomen waar we anders niet komen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-8-2019 20:08
utrechtse heuvelrug zuid
super leuk om te doen dit was onze eerste keer  en omdat we laat begonnen namen we er 1 in de buurt van ons huis toch hebben we  veel nieuwe  leuke plekken ontdekt in de buurt  die we nog niet kenden een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-7-2019 22:08
Super mooie route
Gezellige middag met mijn vriendin gehad tijdens deze tocht! Wij hebben alle antwoorden gevonden!

Erg leuk concept!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 3-6-2019 18:31
Utrechtse heuvelrug Zuid
Hele mooie tocht en leuke vragen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-4-2019 21:30
Mooie autoroute
Zeer mooie route, erg leuk om te doen voor jong en oud. We gaan zeker nog een keer een autospeurtocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-3-2019 16:45
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route. Duidelijke beschrijving. Leuke puzzeltocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-3-2019 23:16
Utrechtse Heuvelrug Zuid
heel erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-2-2019 14:12
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route. Mooie bijkomstigheid dat de bewoner van Kasteel Zoelen buiten was, we hebben hier een tijdje mee staan praten en een mooi stukje geschiedenis meegekregen over het kasteel.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-2-2019 15:21
utrechtse Heuvelrug zuid
leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-1-2019 20:04
Mooie route
Wederom een erg mooie route. Heel leuk dagvullend programma. Wederom wel een hele dag bezig geweest. Langer dan de tijd die aangegeven staat. Voor ons is dit alleen maar lekker. Op naar de volgende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Gast | 5-1-2019 17:19
Voor herhaling vatbaar!
Voor ons de eerste keer, maar waarschijnlijk niet de laatste! We begonnen pas om 14.00 en moesten daardoor de laatste antwoorden in het donker met een zaklamp of groot licht van de auto zien te vinden... Extra leuk als het dan toch lukt!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Jorine | 1-1-2019 20:45
Utrechtse Heuvelrug zuid
Erg geslaagd
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 31-12-2018 13:56
Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' . NLUT008
Leuk en mooie plekken ontdekt
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-12-2018 15:48
Mooie Route
Sommige opdrachten waren wat makkelijker dan andere, maar maakte de puzzeltocht extra leuk. Ook voor kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-12-2018 17:21
Insturen antwoorden
Leuke route om te rijden!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 26-10-2018 14:36
Utrechtse Heuvelrug Zuid - Mija, Elly & Rob
Het was een interessante speurtocht waarbij we op plaatsen kwamen waar we nog niet eerder zijn geweest, terwijl we toch redelijk in de buurt wonen (Geldermalsen en Maurik). Superleuk. Maar... sommige foto's waren en zijn erg moeilijk te vinden. Graag willen we hier wel de antwoorden van, zodat we kunnen kijken of het er echt wel is. 1 foto kwamen we meerdere malen tegen (bordje van De Wit Hekwerken) dus was even kiezen, wat ons de juiste leek. Al met al een vermakelijke middag (helaas werd het op het laatst iets te donker, maar is ons eigen schuld natuurlijk).
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-10-2018 17:17
speurtocht utrechtse heuvelrug zuid
Echt een super mooie route. Veel afwisseling en mooie natuur
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-10-2018 12:09
AST Utrechtse Heuvelrug Zuid
De vierde route die we gereden hebben in deze serie was ook weer een geweldig mooie tocht. De vragen waren wat lastig en een enkele foto was moeilijk te vinden, maar al met al hebben we genoten van de mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Martijn | 29-9-2018 19:00
Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' . NLUT008
Leuke speurtocht, lastig om de foto's te vinden door begroeiing.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-9-2018 22:26
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
vraag 11 en 17 niet te vinden
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 19-9-2018 19:36
Utrechtse Heuvelrug Zuid
prachtige dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 7-9-2018 15:59
Utrechtse Heuvelrug
Weer een erg leuke speurtocht, met mooie plekjes in Nederland.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Anissa | 4-9-2018 18:37
Mooie route
Nauwkeurige routebeschrijving en mooie omgeving om te verkennen met meer dan voldoende gelegenheden om iets te eten en/of te drinken.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-8-2018 14:18
autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug zuid
Alles was goed te vinden, mooie route ook! Tussendoor nog een bezoekje gebracht aan huis Doorn
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Tea | 28-7-2018 08:12
puzzeltocht Heuvelrug zuid
super leuk om te doen, in ons geval.(2 vriendinnen) De engergiepaaltjes zijn het lastigst om te vinden mede om dat er soms ook veel gras rondom zit en het dan niet goed opvalt. De KIP (vraag 18) hebben wij echt niet kunnen vinden, er was ook een heel stuk afgesloten en er was geen omleiding dus dat deel moeten overslaan, maar dus heel benieuwd waar de kip staat.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 23-7-2018 10:50
Utrechtse heuvelrug zuid
1 paal was weg antwoord 9 is dus een gok
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
wulfert | 26-6-2018 12:54
Puzzeltocht
Leuke tocht om te rijden! Het antwoord op vraag 6 is te vinden op twee plekken. De sticker hangt op twee plekken, Rijnstraat en Ganzert. Het antwoord op vraag 22 wordt waarschijnlijk mee bedoeld dat de koek het recept is van de barones. Die leeft echter niet meer, dus nu wordt de koek door de landgoedwinkel zelf gemaakt.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Sander | 25-5-2018 10:43
Geweldige tocht
De tocht gedaan met de kinderen (9 en 12). Het was geweldig om te doen. Hele leuke weggetjes en de kinderen hebben zich geen moment verveeld.We zijn wel blij dat we ruim de tijd hadden want het duurt wel iets langer dan gedacht.We gaan zeker nog een keer een tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-5-2018 20:13
Leuke rit, alleen geen vermelding van de kosten voor de pont (2x €2,-)
Leuke dag
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 20-5-2018 18:06
Schitterende tocht
Beste Peter,Vandaag weer genoten van onze 2e speurtocht, de Utrechtse Heuvelrug. Fraaie omgeving, prachtig weer en pittige opdrachten, hopelijk hebben we alles weer goed.Bedankt en succes met jullie speurtochten. Vr.groet Peter Stuy
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Emma | 10-5-2018 16:17
Heel leuk!
Superleuke tocht, met leuke bezienswaardigheden en een prachtige omgeving. Een echte aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 6-5-2018 19:42
Utrechtse heuvelrug
Het was wel inspannend om te doen, kijken, rijden, navigeren. Wel leuk, maar advies is wel om er vroegtijdig mee te beginnen. Wij waren om 13.30 uur op plek van bestemming, maar kwamen pas laat op de laatste plek. Die was jammer genoeg al gesloten. Minimaal 3 personen voor navigeren, rijden en kijken maakt het wat makkelijker en veiliger. We waren nu met 2 personen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-5-2018 19:55
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Superleuke route met mooi weer
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 30-4-2018 17:08
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-4-2018 17:42
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Was een super leuke ervaring, voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 24-4-2018 15:01
Zeer geslaagde dag!
Wij (56,53,18,15 jaar) hebben een superleuke dag gehad door middel van de autospeurtocht. Wij deden dit op een maandag, wat betekende dat niet veel kastelen open waren. We hebben er wel prachtig omheen gewandeld.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-4-2018 17:02
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Paar kleine opmerkingen. Het bordje van vraag 6 hebben we tweemaal gezien, waarvan 1 aan de linkerkant van de weg, maar toch was het enigszins verwarrend. Voor vraag 13 moet je op priveterrein van mensen kijken, wat een beetje een vreemde situatie was. Wij zouden daar zelf ook niet op zitten te wachten. En als laatst voor vraag 19 is het wat onduidelijk over welke plaats het precies gaat. Verder een mooie en leuke route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-4-2018 18:32
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
-
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-4-2018 17:54
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug
Een mooie route met genoeg gelegenheid om wat te drinken en eten. Ook veel bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-4-2018 22:26
Top
Top doen we nog eens
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-4-2018 19:25
Leuke tocht
Erg leuk bedacht, mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 2-4-2018 19:21
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie landelijke route!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-4-2018 17:44
Utrechtse heuvelrug zuid
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Maarten | 31-3-2018 19:36
Utrechtse heuvelrugroute
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 29-3-2018 22:47
Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' . NLUT008
veel plezier gehad. leuke tocht met leuke vragen, waarvoor je echt je auto uit moet. Eén opmerking: de kosten voor de veerpont tussen punt A en B zijn verhoogd van €1,90 naar €2.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 12-3-2018 21:19
leuk!
we hebben genoten!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 28-2-2018 19:19
Utrechtse Heuvelrug zuid
We vonden het een erg leuke autospeurtocht. Mooie route. De vragen waren goed te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-2-2018 20:39
Erg leuke tocht
Op deze manier krijg je ontzettend veel mee van de omgeving. Je ontdekt allerlei mooie vergezichten en we kwamen zelfs herten tegen toen het begon te schemeren! Een leuke manier om zelfs in de winter er lekker (warm) op uit te trekken.   OPMERKING BIJ TOCHT UTRECHTSE HEUVELRUG: De veerboot bij Amerongen kost 2,00 euro. Vanaf de parkeerplaats bij kasteel Amerongen moet je rechtsaf (i.p.v. linksaf). Tot 5 maart is de spoorwegovergang bij de Oude Waag/Mariënwaert gesloten. We moesten dus op eigen navigatie omrijden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-2-2018 06:46
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Eén van de mooiste routes uit het aanbod. Wel een tip om deze in april in de bloesemtijd te rijden. Fraaie landhuizen en boerderijen. Mooie vergezichten vanaf de dijken. De geheime code hebben we gegokt omdat we de foto van het waterpeilpunt niet hebben kunnen vinden. Wel een aantal peilpunten maar daar zat een ander deksel op dan op de foto.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 14-2-2018 17:00
Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' . NLUT008
Heel leuk, gezellig en leerzaam om te doen. Wij twee volwassenen van 35 en 33 hebben er nu 3 in totaal gedaan en hopen dat er nog een aantal bijkomen in voornamelijk Brabant en Limburg. Leuke besteding van een vrije dag en zeker tof om met onze oldtimer een ritje te maken!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-2-2018 21:46
Utrechtse Heuvelrug zuid
We miste vraag 17. Waren erg moeilijke vragen. Hadden 2 pontjes wat niet in de beschrijving stond. Gelukkig hadden we contant geld bij. Verder een hele leuke en gezellige dag gehad. En gaan nu de overgebleven routes doen totdat we ze allemaal hebben gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-1-2018 19:09
Autospeurtocht Utrechtste Heuvelrug-Zuid
Leuke speurtocht, soms wat lastig om alles te vinden. Maar leuk opgezet!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 4-11-2017 20:42
Puzzel
Mooie route en leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 21-10-2017 18:18
Mooie speurtocht!
Een mooie een intersante speurtocht! Het landschap in combinatie met het weer was prachtig!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
rob | 18-10-2017 16:57
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Leuke route. Tip: 2 pondjes over maar we hadden niet genoeg contant geld, want het stond niet aangegeven bij de informatie over de route.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-8-2017 19:50
utrechtse heuvelrug zuid
top
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 9-8-2017 00:00
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Het was weer een geweldige tocht! Zelfs het paaltje gevonden. (Hij staat er echt!)
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 5-8-2017 20:54
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Erg leuke rit!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 1-8-2017 13:06
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug
Prima route
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 27-7-2017 12:19
Leuke tocht!
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Arjen | 23-7-2017 15:52
Antwoorden
We vonden het een leuke speurtocht en zullen zeker nog eens een speurtocht gaan doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 22-7-2017 20:28
Score
Onderstaande score is met mobiel niet in te vullen. Er is maar 1 keuze.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Jessica | 19-6-2017 15:14
Leuke route.
  Leuk maar let op dat het gras nu in juni langer is dan op de fotos
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
C. | 26-5-2017 21:58
evaluatie
heel leuke tocht , best wel aardige moeilijkjkheidsgraad.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Ewald | 2-5-2017 13:52
Leuke route
De route gereden met vier groepen. Toch nog opvallende verschillen in de antwoorden! Brengt je op plekken waar je normaal niet zou komen, en gelukkig ook langs fijne plekken (Mariënwaerdt) om wat te eten/drinken. Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Peter | 30-4-2017 19:55
utrechtse heuvelrug zuid
Tip: wellicht wat meer info over wat je onderweg tegenkomt. Bijvoorbeeld
welk water steek je over met het pontje of welk stadje of dorpje passeer je
met een beknopte info?
Voor de rest erg leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Susan | 27-4-2017 20:19
Heerlijk dagje uit!
Op Koningsdag deze mooie route gereden. We hebben er erg van genoten en alle aanwijzingen waren duidelijk en goed opvolgbaar. Ook de vragen en foto's waren goed in te vullen. De koningsdag-activiteiten bij verschillende kastelen zorgde voor nog meer gezelligheid. We raden deze route zeker aan!
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-4-2017 16:31
leuke dag gehad
mooie ervaring met de kids
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 17-4-2017 20:59
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
Leuke speurtocht, wil je uitgebreid rondkijken of iets eten onderweg moet je de hele dag uittrekken voor de rit.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 15-4-2017 21:08
Autospeurtocht utrechtse heuvelrug
Leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 18-3-2017 21:38
autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
We hebben als gezin (49,48,20,16) genoten van een paar uurtjes speuren op een regenachtige dag. Tussendoor gezellig een pannenkoek gegeten en 's avonds een hotel buiten de regio geregeld. Echt even een dagje uit. Zelf hebben we het bordje van vraag 9 weer zichtbaar vanaf de weg gemaakt. Het is nl. aangereden.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (0/0)
Gast | 8-3-2017 19:02
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Bedankt voor een prachtige autospeurtocht. Vraag 15 (zoekplaat van een paal) was voor ons onvindbaar. We hebben de route 2 keer gereden en bovendien nadien nog helemaal via Streetview bekeken. We zijn heel benieuwd wat het goede antwoord is en waar de ' paal'  staat.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (1/0)
Peter | 2-3-2017 11:09
utrechtse heuvelrug zuid
Mooie route. We konden niet alle antwoorden vinden, maar was leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? Ja Nee (2/0)