Zoek

Sorry - deze Speurtocht is niet meer beschikbaar.

Autospeurtocht 'Noord Holland Waterland'

Deze autospeurtocht voert u door het waterrijke, landelijke gebied ten noorden van Amsterdam. Het zal u verbazen wat een rustig polderlandschap vol pittoreske dorpjes zich bijna onder de rook van onze hoofdstad bevindt. Om de sfeer van enkele van deze dorpjes goed te kunnen proeven, zijn hier en daar in deze route kleine puzzel-wandeltochtjes opgenomen. Zo komt op nog meer verrassende plekken. De hele tocht is ongeveer 60km. De meeste mensen doen er zo'n 4 uur over.
€8,95
i h

Deze autospeurtocht voert u door het waterrijke (de naam zegt het al...), landelijke gebied ten noorden van Amsterdam.

Het zal u verbazen wat een rustig polderlandschap vol pittoreske dorpjes als Den Ilp, Broek in Waterland, en Monnickendam zich bijna onder de rook van onze drukke hoofdstad bevindt.

Om de sfeer en het karakter van enkele van deze dorpjes goed tot zijn recht te laten komen, zijn hier en daar in deze route kleine mini-puzzelwandeltochtjes opgenomen. Deze brengen u, via soms wat cryptische aanwijzingen, bij wat leuke punten. Ook mag u hier wat vragen beantwoorden.

Onderweg zijn er meerdere mogelijkheden om ergens een hapje te eten of wat te drinken. Of gezellig picknicken als het goed weer is!

De tocht is een ronde van ongeveer 60km en je moet rekening houden met een duur van ongeveer 4 uur voordat je helemaal rond bent.