Zoek

Hoe werkt het?

HOE WERKT EEN AUTOSPEURTOCHT?

 
De autospeurtochten zijn bedoeld voor jong en oud en je kunt zelf kiezen wanneer je deze gaat rijden. Er zijn meerdere startpunten op de route en het is altijd een ronde, zodat je weer uitkomt bij het startpunt.
 
De tocht leidt je langs verschillende bezienswaardigheden. Het is daarom een aangename, ontspannende en leerzame manier om de prachtige omgeving te ontdekken. Zowel met- als zonder kinderen is er onderweg van alles te beleven en te ontdekken.
 
Je kunt onderweg vragen beantwoorden en zoekfoto's opsporen. Met de antwoorden kun je een geheime code ontcijferen en zo kans maken op de inhoud van de schatkist. Elk goed antwoord levert 4 cent op voor de schatkist, dus doe je best!
 
Meteen na aanschaf krijg je een e-mail met een link naar de autospeurtocht. Je kunt de tocht meteen uitprinten en gaan rijden.
 
Als de autospeurtocht afgerond is en je hebt de geheime code ontcijferd, dan maak je kans op de inhoud van de schatkist. Geef de gevonden code door via de link in de mail die je ontvangt na aanschaf van een autospeurtocht of op deze pagina. Elke vraag die goed beantwoord is, levert 4 cent op in de schatkist. Elders op deze website is te vinden hoeveel er op dit moment in de schatkist zit. Op de 1e dag van iedere maand wordt de winnaar van de vorige maand bekend gemaakt. 
 

DE ROUTEBESCHRIJVING

 
Bij elk (start)punt staat beknopte informatie over de bezienswaardigheid. Na het lezen hiervan kunnen de vragen beantwoord worden die bij die locatie horen.
Voordat je (weer) met de route gaat beginnen, raden we aan om de volgende zoekfoto alvast te bestuderen.
Volg de aanwijzingen van de routebeschrijving om de juiste weg te vinden en zoek onderweg naar de antwoorden op de zoekfoto's en de eventuele vragen, tot je weer bij het volgende punt aangekomen bent etc.
 
Lees voor je gaat starten met de tocht de 'Veel gestelde vragen' (FAQ).
 
Vergeet onderweg niet te genieten van de mooie omgeving. En maak op tijd gebruik van de vele eet- en drinkgelegenheden of picknickplaatsen.
 
We wensen jullie veel plezier met onze verrassende autospeurtochten!
 
ps: Als er, om welke reden dan ook een vraag niet te beantwoorden is, hoef je niet alles op alles te zetten om het antwoord te bemachtigen. Als je dit aangeeft bij het insturen van de antwoorden, dan houden wij hier rekening mee. Dit antwoord of eventueel ook het symbool van de geheime code wordt dan gewoon goed gerekend. Denk aan de privacy en gezondheid van een ander en van jezelf!