Zoek

Noord-Brabant

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Geheimen van het Land van Cuijk'

Autospeurtocht 'De Geheimen van het Land van Cuijk'

Deze autospeurtocht door het Land van Cuijk gaat langs historische plekken en religieus erfgoed. Maar ook door natuur- en waterrijke omgevingen, zoals De Kraaijenbergse Plassen en UNESCO-gebied de Maasheggen.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Zwanenroute'

Autospeurtocht 'De Zwanenroute'

Autospeurtocht 'De Zwanenroute' is een mini-roadtrip in de grensstreek van België en Nederland. De route loopt een beetje tussen Hilvarenbeek en Hoogstraten en je komt dus ook in België. Deze autospeurtocht is gemaakt in samenwerking met Stichting Pacte Des Cygnes.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Brabantse Wal'

Autospeurtocht 'De Brabantse Wal'

Deze route leidt over de Brabantse Wal. Het meest opvallend is de steilrand: een abrupte overgang van de hoger gelegen zandgronden naar de lagergelegen zeekleipolders. Deze is waarschijnlijk ontstaan door erosie door de rivier de Schelde. Vanaf de steilrand zijn er prachtige vergezichten.
€11,95
Afbeelding van Scooterspeurtocht 'Om de Duinen'

Scooterspeurtocht 'Om de Duinen'

Deze 45 km lange route door Brabant neemt u mee langs kastelen en landhuizen. Je rijdt door het bosrijke gebied om de Loonse- en Drunense duinen. De route is speciaal gemaakt om te rijden met een elektrische scooter, maar voor een geoefende fietser is het ook op de fiets te doen.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Belgische Grens'

Autospeurtocht 'De Belgische Grens'

Deze autospeurtocht is een route door Nederlands Brabant, maar voert je ook voor een gedeelte door België. Het laat het mooie gebied zien tussen Valkenswaard en het Belgische Achel. Leer iets over de geschiedenis en geniet van de historische plekjes door te wandelen rondom de bezienswaardigheden en tijdens het zoeken naar de antwoorden.
€11,95
Filters Close