Zoek

Noord-Brabant

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Geheimen van het Land van Cuijk'

Autospeurtocht 'De Geheimen van het Land van Cuijk'

Deze autospeurtocht door het Land van Cuijk gaat langs historische plekken en religieus erfgoed. Maar ook door natuur- en waterrijke omgevingen, zoals De Kraaijenbergse Plassen en UNESCO-gebied de Maasheggen. Onderweg vind je eet- en drinkgelegenheden, terrasjes en picknickplaatsen. En plekken voor de kinderen om te spelen.
€8,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Brabantse Wal'

Autospeurtocht 'De Brabantse Wal'

Deze route leidt u in zo'n 60 km over de Brabantse Wal. Het meest opvallend is de steelband: een abrupte overgang van de hoger gelegen zandgronden naar de lagergelegen zeekleipolders. Deze is waarschijnlijk ontstaan door erosie door de rivier de Schelde. Vanaf de steelband zijn er prachtige vergezichten.
€8,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Zwanenroute'

Autospeurtocht 'De Zwanenroute'

Autospeurtocht 'De Zwanenroute' is een route in de grensstreek van België en Nederland. De route loopt een beetje tussen Hilvarenbeek en Hoogstraten en je komt dus ook in België. Dit is één van de langere routes, dus neem er de tijd voor en zorg voor wat proviand voor onderweg. Je kunt natuurlijk ook op de route op de nodige plekken van een drankje of versnapering genieten.
€8,95
Filters Close