Zoek
4.5 38
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Peter | 4-3-2018 11:36
autotocht
We hadden mooi weer met deze afwisselende tocht.
Leuke vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-3-2018 11:43
Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'
                                    
Nog een klein puntje van feedback in het algemeen: we vinden de tochten vaak wel net iets te lang, als je echt de tijd wil nemen om op elk stoppunt even rustig rond te kijken en de tijd te nemen voor recreatie dan lukt dat ons eigenlijk net niet. Dus misschien een tip om ook tochten te maken van rond de 3 uur? Voor de rest hebben we weer veel plezier gehad tijdens de tocht, erg leuk! Het is een mooie route om te rijden. Leuk dat jullie deze speurtochten maken. Je kunt duidelijk merken dat er aandacht aan besteed is. Bedankt weer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2018 18:41
Speutocht Gelderland
Prima tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2018 15:46
Leuk tijdverdrijf
Een gezellige dag uit met het gezin. Wel een klein beetje te lang voor ons, maar we gaan zeker nog eens een andere tocht proberen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-4-2018 20:06
Landgoederenroute NW-Veluwe
Een leuke route, wel een aantal keren over een industrieterrein gereden en hebben onze navigatie moeten gebruiken wegens nieuwe wegen en omleidingen. Het stuk langs het Veluwemeer was erg mooi ... en weer wat geleerd! Al met al een leuke dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 2-5-2018 14:54
Landgoederenroute NW- Veluwe
Prachtige route maar kost meer tijd dan verwacht. Leuke stops maar soms pittige vragen die niet makkelijk te vinden zijn. We hebben genoten en verheugen ons op de volgende route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2018 22:50
Leuke rit
Bij vraag 9 was er wat onduidelijkheid. Wordt in de vraag alleen het woord Vogel bedoeld of ook de woorden waar Vogel in zit. Voor de volledigheid heb ik beide varianten benoemd. Als het antwoordmodel uit gaat van een andere theorie, klopt de eindcode niet.          
Verder was het opnieuw een leuke tocht, die zeker de moeite waard was om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Larissa | 8-5-2018 23:45
Autospeurtocht Landgoederenroute NW-Veluwe
Het was ontzettend leuk om te doen, een geslaagde dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2018 18:22
Landgoederenroute nw veluwe
Het was een zeer verrassende route die ons als bewoners van de regio toch nog zeer verraste over de vele leuke plekjes die er zijn waar je eigenlijk nooit komt. Erg leuk dat de route vooral over de kleinere wegen gaat en niet de grote wegen. Echt een hele leuke route met veel interessante stop mogelijkheden onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-5-2018 19:54
Landgoederenroute
Was superleuk,weer eens wat anders! Lang over gedaan, op ons gemak.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-5-2018 12:57
Een leuk dagje touren!
Wij hebben met zijn tweetjes genoten van deze speurtocht. Je kunt zelf kiezen of je ergens lang blijft staan of niet. De tocht was voor ons iets aan de lange kant doordat we al wat vermoeid waren. Wij gaan zeker nog een keer een autospeurtocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-5-2018 22:53
autospeurtocht
Wederom een hele leuke speurtocht. En wat is Elburg een mooi plaatsje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-5-2018 17:11
Landgoederenroute NW-Veluwe
Een heel mooie rit door prachtige landschappen, maar soms wel met moeilijke aanwijzingen, voornamelijk in Harderwijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Edwin | 3-6-2018 18:27
Leuke puzzelrit
Top rit alleen vraag 7 erg moeilijk te vinden
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-7-2018 18:54
Landgoederenroute
Erg leuke route. Wij gaan er zeker meer doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rood | 18-7-2018 21:50
Landgoederenroute NW-Veluwe
Leuke, mooie route. Jammer van vraag 19, die was onduidelijk. Is onze 2de route. Helaas was op 18-juli-2018 in de Jufferstraat in Elspeet een straatfeest, dus hebben we Nunspeterweg met wat kunst en vliegwerk moeten uitzoeken, maar wel gevonden. Konden jullie niets aan doen. Volgende route gaat zeker volgen. Cijfer 8, omdat er altijd iets te verbeteren is. Top doorgaan graag. P/S Beoordeleing op Facebook kan helaas niet, want er zijn toch nog mensen die niet op de sociale media zitten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gijs | 15-8-2018 18:06
Leuke dag
Het was leuk om dit samen te doen als stelletje! We willen nog meer autospeurtochten gaan doen. Zo zie je plekken waar je eigenlijk nooit komt. tip: Op pagina 20 staat "kruispunt" dit is een rotonde.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2018 18:53
antwoorden landgoederen route zijn deze goed
we hebben het echt super leuk gehad alleen de vraag van de wapenspreuk vonden we moeilijk te vinden en weten ook niet zeker of we het juiste antwoord hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2018 23:35
Landgoederenroute NW-Veluwe
Een prachtige route!!! Wederom 2 dagen van gemaakt om onderweg zonder haast overal te kunnen wandelen. Een gedeelte van de tocht hebben we lopend af moeten leggen: het waren de Vestingdagen in Elburg en de stad (en dus ook een deel van de route) zat potdicht en het was loeidruk! Heel erg leuk om deze onverwachte verrassing mee te maken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2018 19:55
Landgoederenroute NW-Veluwe
Een leuk dagje uit met goeie routebeschrijving en soms uitdagende opdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Henri | 19-8-2018 09:46
LANDGOEDERENROUTE NW VELUWE
Eerste keer dat we dit gedaan hebben, en we hebben ervan genoten. We hebben onze tijd genomen en daardoor 7 uur nodig gehad om de route af te leggen. Onderweg alle vragen en opdrachten kunnen voldoen. Niet altijd even makkelijk, maar dat hoort bij de uitdaging. Genoten van de omgeving, en wat betreft navigatie was het echt goed te volgen. Dat doen we nog eens !!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2018 20:50
Autospeurtocht landgoederenroute NW Veluwe
Leuke speurtocht maar de route duurde veel langer dan dat er aangegeven was mede omdat je toch ook wel wat wilt doen en zien op de stop locaties.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-9-2018 00:02
Landgoederenroute
Een mooie route langs de landgoederen en natuur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-9-2018 00:07
Landgoederenroute
Een mooie route langs de landgoederen en natuur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-10-2018 17:02
Landgoederenroute Nw-Veluwe
Routebeschrijving van pagina 9 klopt niet. Nieuwe weg. Vanaf eperweg naar de oostelijke rondweg ging het mis.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-10-2018 16:37
erg leuk
het was een leuke ervaring!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-11-2018 17:39
Landgoederen route NW Veluwe
Hele mooie route om te doen, het is wel handiger omver 2 dagen over te doen, want het duurt best heel lang om de hele tocht te doen, maar er is zoveel te zien...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-11-2018 18:01
Prachtig!
Wat een mooie route! Zowel qua natuur als dingen om te bekijken. Als je diverse dingen wilt doen, zoals wandelen of een stadje in of museum, dan mag je er wel een hele dag voor uittrekken! Erg leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-12-2018 15:10
Landgoederen route noord west veluwe
Vrij pittig, sommige foto's twee keer gezocht. Op pag 9 is er iets veranderd, de oostelijke randweg bestaat niet meer is nu rondweg de Kolk, na een tijdje zoeken kwamen we bij de bovenweg weer op de route uit.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-12-2018 17:53
NLGEL014
De puzzeltocht was erg leuk om te doen! Het kost wel meer tijd dan het aangegeven aantal uren, zeker met kinderen. Maar wij hebben een leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-12-2018 17:58
NLGEL014
Leuke puzzeltocht! Met kinderen duurt de tocht wel langer dan de aangegeven ijs, maar wij vonden het erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2019 13:02
Landgoederenroute NW Veluwe
Leuke dag gehad!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2019 17:17
Landgoederenroute
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-3-2019 21:54
Auto speurtocht
Hele leuke speurtocht, gaan we zeker vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-4-2019 10:37
Wederom een succes!!!
Dit was de 2e speurtocht die we hebben gedaan en het smaakt naar meer. Het was een prachtige route met voldoende plekken om even lekker te gaan zitten op een terras met een kop koffie. Tip: de ijskoffie bij Kasteel de Essenburgh is een aanrader.! De vragen waren leuk en je leert onderweg ook gelijk e.e.a. over de bezienswaardigheden. Op naar de volgende speurtocht....super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Angely | 1-8-2019 22:29
Super
Een super lange maar leuke tocht gehad. Wij hebben erg rustig aan gedaan, lekker hier en daar gezeten en gedronken.
Super leuke en mooie plekjes gezien. Goede vragen en de route klopt.
Onze eerste maar zeker niet de laatste tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Alieke | 14-8-2019 17:27
Leuke dag gehad
Goed geregeld, vragen zijn goed te doen, mooie route, soms wel erg makkelijke vragen. Je hoeft soms niet echt te zoeken voor een antwoord. Veel afwisseling. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peter | 22-8-2019 19:36
Supermooie tocht
Wederom een superleuke tocht, we deden dit voor de tweede keer , 1ste keer in de Achterhoek nu op NW Veluwe. Hou rekening mee dat je een lange tocht maakt, want het zou zonde zijn dat je bijvoorbeeld niet de tijd hebt om in Elburg rond te lopen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee