Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Midden-Limburg'

4.8 54
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Esther | 23-1-2021 19:07
Top
Erg leuk. Super middag gehad. Niet te moeilijk, wel uitdagend. Zelfs bij vraag 5 het anwb bordje gewoon gevonden. Net Ff iets verder kijken dan je neus lang is en dan kom je er wel. Met het gezin een leuke middag gehad. En stiekem lekker veel buiten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2021 16:29
Middenlimburg route
Vandaag de Middenlimburg route gedaan. Eerste keer voor ons. Was erg leuk. We wonen zelf in midden limburg maartje komt toch op plekken waar je nooit geweest bent. Enige kritiekpunten er was geen ANWB info bordje bij vraag 5. Verder was 't erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2021 16:12
Geslaagde dag gehad
Leuke speurtocht met veel bezienswaardigheden. Na weken in en rondom het eigen huis te zijn geweest hadden we tijdens de lockdown de behoefte om weer eens iets anders te doen. Deze autospeurtocht was hiervoor ideaal. Onderweg nog een heerlijke wandeling gemaakt in het prachtige en rustige Leudal. De dag vloog om. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2021 15:41
Autospeurtocht Midden Limburg
Erg leuke speurtocht om met het gezin te doen. Je komt langs mooie plekjes in Midden Limburg en leert interessante feitjes over deze omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2021 15:37
Autospeurtocht midden Limburg
Leuke speurtocht, waarbij je goed moet opletten tijdens de prachtige route met mooie bezienswaardigheden. Onderweg leer je veel weetjes over de natuur en de gebouwen. Dik 4 1/2 uur mee bezig, maar de tijd vloog voorbij. Aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2021 12:58
Leuk!
Leuke route. Wij hebben er een kleine 5 uur over gedaan (inclusief plas- en eetpauzes onderweg). Je leert wat over de geschiedenis, bent buiten en je kunt je hersens af en toe laten kraken! Ik zou deze autospeurtocht zeker aanbevelen (ook zonder kinderen).
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 16:35
Midden Limburg
Super leuk om met de kids te doen. Je bent de hele dag onderweg en er zijn genoeg mooie plekken om te bezichtigen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 15:32
Super leuk dagje uit (huis)
Leuke route om te rijden, mooie kastelen en bezienswaardigheden gezien. Leuk om te doen, gaan we in deze coronatijd wel een keer vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 18:30
Liplijn
Leuke tocht;  boeiend en uitdagend voor de kids. Een aanrader voor jong en oud!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Daan | 30-12-2020 15:11
Leuke route
Leuke route, niet te lang en toch kun je onderweg veel zien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 22:11
Leuk uitje met kinderen
Leuke tocht. We hebben nieuwe mooie plekjes ontdekt in onze eigen regio. Ideaal uitje met kinderen (6 en 1,5) in deze coronatijd. Om het ook voor de jongste leuk te houden hebben we de route in twee stukken gereden. Dat was prima te doen. Ook voor een regenachtige dag geschikt (wel paraplu meenemen voor de informatie die je buiten de auto moet zoeken ;-) )
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Wanda | 27-12-2020 19:18
os limburg
ondanks de regen en harde wind was het een super leuke tocht om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-12-2020 20:19
Leuk!
Leuk uitstapje voor deze regenachtige dag! We hebben genoten van de prachtige kastelen en plaatsen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-12-2020 15:56
Leuke activiteit met de kids
Ondanks de regen hebben we een leuke dag gehad met de kids👍
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-12-2020 15:43
Leuk!
Super leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 15:04
Midden Limburg kastelen
Prachtige toch en echt actief dingen doen!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-11-2020 11:19
Speurtocht Midden-Limburg
Ivm Corona, en we toch de verjaardag van onze jongens wilden vieren, deze speurtocht uitgekozen.
Hele mooie speurtocht met genoeg te zien en op te speuren!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-11-2020 21:12
Super leuk!
Hartstikke gezellig om met de kids te doen. Kids zijn 16, 12 en 6, en alle drie actief mee gespeurd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-11-2020 17:33
Erg leuk
Mooie route door midden Limburg. Erg leuk om te doen. Je moet wel heel erg goed opletten om de foto's te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-11-2020 16:18
Speurtocht Midden-Limburg
De vragen zijn van een eenvoudig niveau, dus ook leuk voor kinderen. Duidelijke routebeschrijving, soms wel even zoeken. Je komt langs veel leuke plaatsjes en bezienswaardigheden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-11-2020 19:29
speurtocht midden brabant
Leuke tocht, mooie kastelen en omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-10-2020 09:00
Gast
Mooie route! Leuke vragen en met drie verschillende auto's tegelijk op pad ontstaat er een gezonde rivaliteit. Erg leuk om te doen. Een deel van de tocht was afgesloten wegens wegwerkzaamheden, maar met google maps zit je weer snel op de juiste route.
Alleen jammer dat als je bij het invullen van de vragen op 'enter' duwt, dat de vragenlijst zichzelf afsluit en je de rest van de vragen niet meer kan invullen. Verder prima!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-10-2020 20:24
Midden-Limburg.
Leuke dag gehad. Omschrijving en vragen waren duidelijk en goed te volgen. Op leuke plekjes gekomen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Johan | 24-10-2020 19:18
Leuk!
Zoveel te zien in je eigen provincie.
Leuke gezellige middag gehad en veel mooie plekjes ontdekt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 20:08
Annelies midden -limburg route
Hele mooie route ,was superleuk om te doen, en een hele fijne dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2020 16:49
Mooie route
Mooie route dichtbij huis.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Carla | 30-9-2020 15:27
Carla
mooie route,veel mooie en bijzondere verborgen 'schatten' gezien. Omdat sommige straatnaamborden niet aanwezig waren, wel een paar keer verkeerd gereden. Uiteindelijk toch alles kunnen vinden. Ook nog wegafsluiting gehad maar dit was achteraf niet van invloed voor de vragen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2020 11:13
Bijzonder leuke tocht
Mooie route. We hebben onderweg regelmatig gestopt en rondgekeken, waardoor we er een mooie, lange dag van hebben  gemaakt. Bezoek kerk in Thorn zeker aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
René | 6-8-2020 18:14
Autoroute Midden-Limburg. .
Mooie route, weer nieuwe kastelen en natuur gezien. Daar gaan we zeker nog eens voor terug. Een nadeel van deze route, dat de naamborden beter aangegeven mogen worden op de speurtocht, voor kinderen is het niet meer te volgen. Maar los daarvan een leuke dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jelle | 28-7-2020 19:05
Toffe Tocht
2 Auto's 2 gezinnen. Super leuke , Corona proof, speurtocht voor jong en oud.
Zo kom je nog eens ergens.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-7-2020 17:17
Derkjan
Leuke route, mooie plekjes. Erg leuk om te doen met kinderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-7-2020 19:12
Super leuk
Hele leuke tocht, ook voor de kids!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Wim | 8-6-2020 09:38
Soms lastig, wel mooi
De route is op enkele punten wat lastig te volgen maar ook deze is weer erg geslaagd. Wij kijken nu al weer uit naar de volgende.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Josephine | 1-6-2020 21:50
Mooie route
Op deze bijzondere dag waarbij de terrassen en restaurants weer sinds lange tijd hun deuren openden, hebben wij deze autoroute gereden. Bij de start in Thorn val je direct met je neus in de boter. Er waren een hoop gezellige terrasjes te vinden waar je wat kon drinken en Limburgse vlaai kon eten. Ook onderweg genoeg fijne plekjes om even te kunnen stoppen. Plaatsnaambordjes zijn soms lastig te vinden, de kaart van Flitsmeister is hierbij ideaal!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-5-2020 20:50
Speurtocht midden limburg
Een mooi opgezette speurtocht met bijzondere plekjes in de omgeving.
Vaak genoeg in de plaatsen geweest maar nooit deze plekjes gezien.

Jammer genoeg is er nu nergens een terrasje open om even lekker wat te drinken, maar wel een echte aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-5-2020 15:03
Mooie en leuke tocht
Mooie afwisselende tocht, van het witte stadje Thorn tot het groene en bosrijke Leudal
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-5-2020 22:14
Mooie tocht, erg rustig, leuke plekjes om uit te stappen. Super
Een woord: geslaagd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Piet | 17-5-2020 17:53
Hele mooie route
Dit is een hele mooie rit en we hebben plekken gezien die we nog niet hadden gezien en dat terwijl we toch in de buurt wonen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peggy | 3-5-2020 19:38
Ontzettend leuk
Deze tocht in corona tijd gedaan met 3 pubers van 14, 18 en 19 jaar. Goed opletten. Makkelijke leuke vragen. Ook voor volwassenen. Wij gaan zeker nog eens een puzzeltocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ward | 2-5-2020 22:43
Mooie en leuke kastelenroute
Mooie en leuke route met prachtige kastelen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 17:10
Leuke activiteit die goed te doen is in deze tijd.
We hebben deze activiteit ondernomen omdat er niet veel andere activiteiten mogelijk waren tijdens onze vakantie (ivm Coronamaatregelingen). Van te voren hebben we wat broodjes gehaald voor onderweg (dit zou niet nodig zijn geweest wanneer alle restaurantjes open zouden zijn, je komt onderweg genoeg eet-en drinkmogelijkheden tegen). We zijn uiteindelijk van 11.00 tot 16.00 bezig geweest met deze speurtocht. Er was genoeg afwisseling. We zijn in Thorn gestart. Rond 13.00 hebben we gepauzeerd bij de molen in Baexem. Hier konden de kinderen even lekker spelen in de speeltuin. Hier stonden ook genoeg bankjes om even wat te eten.
Bij alle stops kon je een stukje lopen, een rondje om het kasteel, een bergje op, zoeken naar bordjes met informatie enz. Hele leuke activiteit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Julia | 20-4-2020 15:28
Leuke tocht!
Mooie route! De speurtocht zou best de naam 'kastelenroute' mogen dragen, vanwege alle mooie pittoreske kasteeltjes die je onderweg tegenkomt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2020 18:29
Autospeurtocht 'Midden-Limburg'
We vonden het heel leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2020 19:31
Midden Limburg
Super leuke ervaring!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-11-2019 18:43
Midden Limburg
Heel veel straten hebben geen straatnaambordje, wat er vaak voor zorgde dat we de weg kwijt raakten en terug moesten rijden en in Nuth geen weg meer konden vinden. We hebben behoorlijk vaak Google Maps erbij moeten pakken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-10-2019 10:24
Midden limbug
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-10-2019 10:23
Midden limbug
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-8-2019 16:42
Speurtocht midden Limburg
Erg mooie en leuke route. We hadden het weer ook wel mee.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bert | 12-5-2019 17:25
Bert
Route midden Limburg is echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2019 13:58
Midden Limburg
Erg leuk, zo kom je op plekjes die je anders waarschijnlijk niet ziet. We gaan er vast nog een keer 1 doen.....of 2 😉
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 19:54
Midden-Limburg
Fijn dat nu aangegeven staat dat je alleen rechts naar foto's hoeft te zoeken. Graag nog een nieuwe route omgeving Eindhoven/Helmond. ;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-2-2019 21:23
Midden-Limburg
We hebben echt genoten van de mooie kastelen. Het was een heerlijke dag uit. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joost | 10-2-2019 18:20
Midden-Limburg
Leuke route, maar in vergelijking met andere routes die we eerder gedaan hadden. Was deze wat minder.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-2-2019 18:25
Leuke route
Leuke route om onbekende dingen in je omgeving te verkennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee