Zoek
4.7 59
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 11-4-2021 17:00
Leerzame, vermakende autopuzzeltocht
4.5 u enorm geamuseerd met de goede en leuke in elkaar gezette autopuzzeltocht. Jammer inderdaad dat kasteel bleijenbeek in onderhoud was waardoor je er niet bij kon komen. Verder top dat dit wordt aangeboden. Voor ons zeker nogmaals voor herhaling vatbaar. Groetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sacha | 7-4-2021 16:12
Geweldige ervaring tijdens COVID-19 of een regenachtige dag
Samen met mijn zus (24 & 27 jaar) de autospeurtocht in Limburg gedaan. Smokkelen met je navigatie is geen optie. Tussen de startplaatsen in komen leuke vragen. De fanatiekelingen in ons kwamen naar boven. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 18:21
Weer een leuke, leerzame tocht "bevrijding Noord-Limburg"
Dit is de tweede tocht die we hebben gedaan en hij zat wederom goed in elkaar. Kasteel Bleijenbeek was afgesloten met hekken vanwege werkzaamheden. Met een beetje kunst- en vliegwerk toch de antwoorden weten te bemachtigen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Leonie | 5-4-2021 17:59
speurtocht bevrijding Noord-Limburg eo
Hele leuke, afwisselende en leerzame speurtocht. Erg leuke middag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 16:56
amusement met het gezin
leuke en leerzame tocht, waarbij je goed op je omgeving moet letten.....en op de straatnaambordjes :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 21:08
Gast
Mooie route voor een koude zondagmiddag en gaan er beslist nog meer doen, jammer dat door werkzaamheden bij kasteel bleijenbeek niet bij de ruïne kon komen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 20-3-2021 17:43
Bevrijding noord limburg
Zeer leuke tocht. Nooit geweten dat er zoveel kastelen er zijn in Limburg
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-3-2021 17:37
Leuke tocht door het noorden van Limburg
Zeer de moeite waard om de geschiedenis van deze streek te ervaren.
Leuke tocht met de nodige bezienswaardigheden.
We doen er zeker nog meer.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 18-3-2021 19:52
Tocht noord limburg
Heel mooi opgezet met genoeg vragen, soms even zoeken maar goed te doen. Alleen bij regen weer enkele modderige wegetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 17:16
Een vreemde in je eigen woonomgeving
Met 3 kids op zondagmiddag de auto in gedoken en op pad gegaan. Erg leuk, ook voor de kids onderweg; leuke picknickplekken, speeltuintjes en opdrachten voor in de auto. En na al 36 jaar in Mill en Boxmeer gewoond te hebben, was meer dan de helft van de bezienswaardigheden een eerste keer voor ons. Erg goed om te weten, deze prachtige plekken onderweg. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-3-2021 10:08
Interessante punten
Ter ere van onze trouwdag hadden we eigenlijk willen gaan wandelen, maar omdat het weer slecht zou worden, hebben we deze speurtocht gekocht. Wij komen uit Zuid-Limburg en waren niet bekend met deze omgeving. Het was daarom ook zeer interessant en openbarend om de vele mooie en leuke plekken te ontdekken. Helaas was het weer evengoed slecht, maar toch een leuke tocht gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 15:54
Leuke toch met mooie bezienswaardigheden
Vandaag de tocht gereden in Limburg, komen zelf uit Brabant, een onwijs leuke leerzame tocht, ondanks de Corona tijd toch een leuk uitje gehad! Gaan zeker nog vaker een tocht doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2021 19:32
Leuke tocht met een stukje geschiedenis
Leuke tocht voor jong en oud. Niet te snel rijden want anders kun je zomaar een afslag missen. Maar uiteindelijk komt dat wel goed.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-2-2021 15:26
Mooie tocht.
Leuke en leerzame  dag gehad met onze kleinzoon
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-2-2021 15:26
Mooie tocht.
Leuke en leerzame  dag gehad met onze kleinzoon
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-2-2021 21:58
Leuke tocht
Weer een mooie tocht. En een super dag gehad. Wij gaan zeker nog meer tochten doen .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ralf | 21-2-2021 12:59
Leuke route
We hebben deze route in twee delen gedaan. Op weg naar en terug van ons midweekje in de Maasduinen. Anders moet je er wel een hele dag voor uit trekken.
Interessante locaties (meer dan alleen de startpunten) en mooie picknickmogelijkheden onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-2-2021 19:34
Top ervaring
Een hele leuke dag gehad! Zeker de moeite waard en wij zullen dit vast en zeker nog een keer doen in een ander gebied! Dikke complimenten
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 1-2-2021 10:23
Leuk en leerzaam
Leuk bedacht, genoeg uitdaging voor de kinderen en prachtig natuur. Wij hebben een super leuke dag gehad. Dank jullie wel.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2021 20:48
Auto speurtocht noord-limburg
Leuk en leerzaam voor de kids
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-1-2021 17:17
noord limburg eo
Leuk om in eigen omgeving eens dingen te zien die je niet altijd ziet. Sommigen kenden we wel andere niet. Leuke vragen ook waarbij de kinderen echt soms even moesten zoeken naar antwoorden. Zeker aan te raden voor anderen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 11:12
Leuke tocht!
Samen met man en 2 kids deze tocht gedaan. We wonen zelf in de omgeving, maar ondanks dat op plaatsen zijn gekomen, waar we nog noot zijn geweest. Erg leuk en leerzaam!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2020 17:38
Auto speurtocht in de herfstvakantie
Tijdens deze lockdown in de herfstvakantie de autotocht Bevrijding Noord- Limburg gereden. Wederom een leuke dagvulling in deze voor iedereen “minder leuke” tijd.
Wij kunnen het iedereen aanraden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Johan | 18-9-2020 21:11
Bevrijding Noord-Limburg eo
Vandaag heb ik samen met mijn vriendin deze tocht gereden. Een tocht in onze eigen omgeving. Ondanks de bekende omgeving moesten we evengoed op zoek naar de antwoorden.
Een erg leuke tocht die een aantal leuke plekken aanstipt dmv een mooie route. De combinatie van de omgeving met de vragen maakt het een erg leuke dagbesteding.
Dat gaan we vaker doen...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-8-2020 20:27
Erg leuk en leerzaam
Dit was erg leuk om te doen. Zeker nu het weer wat minder was..
Denk dat we nog eens terugkomen maar dan met de kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-8-2020 16:51
LEUKE TOCHT
Wij hadden alleen de pech dat het ging regenen, waardoor het iets minder mooi is, het laatste stuk was het droog en konden we de schoonheid van het landschap beter zien.
je kunt er echt een dagvullende tocht van maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-8-2020 16:29
Prima vermaakt
Eindelijk eens een autotocht waarbij je niet in een rijtje achter elkaar aan tuft. Je kunt je eigen tempo aanhouden, lekker door de natuur rijden en leert er ook nog wat van. Veel dingen gezien die we zelf nooit zouden zijn gaan zoeken.

Top!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2020 17:36
José
Leuk, zo zie je nog eens iets van ons mooie land!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 3-8-2020 14:59
Vakantie in eigen streek
Ondanks dat we al jaren in deze omgeving wonen, nieuwe, mooie plekjes gezien.
Erg leuk om je eigen omgeving met andere ogen te bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2020 17:22
Erg leuk
Leuke vakantie dag besteed met de speurtocht. Leerzaam en we zijn op plekjes geweest waar we anders nooit zouden komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-7-2020 23:12
Mooie kastelen
heel leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2020 17:04
Bevrijding Noord-Limburg
Mooie tocht. We wonen zelf in deze omgeving maar nu stop je echt bij de bezienswaardigheden, normaal rijd je daar gewoon voorbij
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-7-2020 16:36
Route bevrijding Noord-Limburg
Super autopuzzeltocht, het was een mooie invulling van onze vakantie in Limburg. Erg veel leuke opdrachten, mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-7-2020 16:07
Iets te makkelijk
Is weer een mooie tocht. Vragen zijn erg makkelijk. Maar het blijft er leuk om te doen! We gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-6-2020 14:44
Noord- limburg bevrijding eo
Mooie tocht, we kwamen op plekken die je nog niet kende. Ook al wonen we in de buurt. Zitten 2 lastige knooppunten bij.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 20:12
leuke leerzame autospeurtocht
Weer genoten van een dagje auto speurtocht. Minder mooie kastelen gezien dan bijv in Brabant, maar veel geleerd over de oorlogsjaren. Dus toch een aanrader. Pontje is ook erg leuk. Kost 2 euro 20
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 17:23
Superleuke dagbesteding zeker in coronatijd
Vragen waren wel wat makkelijk te vinden maar mooie plekjes gezien. Echt leuk om een x te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-5-2020 16:39
Bevrijding Noord-Limburg
Leuke route, kids vonden het ook leuk. Heerlijke picknick gehad aan de Maas.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-5-2020 19:31
Leuk, zo dichtbij huis!
Mooie en vermakelijke tocht. Bijzonder om dit een keer dichtbij huis te doen en zoveel nieuws te ontdekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
W | 12-5-2020 17:21
Super!
Echt genoten met onze 4 kids! Een uitje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Petra | 11-5-2020 18:20
Aanrader: Auto-speurtocht "bevrijding Noord-Limburg eo"
Erg leuke auto-speurtocht voor jong en oud. Leerzaam, afwisselend en een mooie omgeving. Wij hebben er 4 uur over gedaan, zonder een lange pauze in te lassen. Kids van 10 en 13 jaar vonden het ook leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 7-5-2020 19:37
Leuke en leerzame puzzeltocht
Met het gezin (kinderen 17, 15 en 8 jaar) deze tocht op Bevrijdingsdag gereden. Echt een aanrader ! Mooie omgeving en veel gezien wat ons herinnert aan de Tweede Wereldoorlog.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2020 07:51
Bevrijding Noord-Limburg
Leuke tocht door een mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 19:13
Leuke middag
Het was een leuke middag. Veel geien en geleerd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2020 22:17
Leerzaam en mooie omgeving
Onze kinderen van 9,7 en 5 hebben flink gespeurd, erg leuk en nog leerzaam ook. Mooie ruïnes. Ook nog even fijn aan de Maas kunnen zitten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-3-2020 11:42
Even eruit tijdens het coronavirus
Leuke en leerzame zoektocht. Opvallend dat er zoveel mooie kastelen op het einde van de 2e WO kapot zijn gemaakt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-3-2020 11:55
Leuke tocht
Was een hele leuke nieuwe ervaring, mooie wegen en landschappen.
Ook leuke vragen en weetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-2-2020 11:32
Ronald
Mooie speurtocht , zeker in combinatie met een bezoek aan het oorlogsmuseum in Overloon.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-12-2019 19:23
weinig met de bevrijding
de titel is niet goed de rit is wel leuk alleen hadden we dus meer over en van de bevrijding gedacht te puzzelen
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 17-11-2019 19:27
Karin
Leuke en interessante speurtocht. Je komt op plaatsen waar je anders nooit komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-9-2019 18:19
Karel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-8-2019 23:10
Leuk dagje uit voor weinig geld
We zijn met 3 kinderen in de leeftijd van 9, 15 en 16 en 2 volwassenen op pad gegaan met het idee we zien wel of het iets is. Vanaf ieder nieuw punt ging iemand anders navigeren met de route beschrijving die er bij zit. Tijdens de opdrachten was echt iedereen aan het zoeken naar de antwoorden. Op het einde van de dag toen het klaar was de vraag gesteld of als we de volgende keer weer een andere route doen of ze dan ook weer meegingen werd volmondig ja op geantwoord.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-8-2019 11:09
Leuke, mooie route
Ook deze speurtocht was de moeite waard. Je komt langs diverse ruines en oude plekken, die een link hebben met de Tweede Wereldoorloog. Mooie plekken en leerzame plekken.
We hebben de tocht uiteindelijk in ongeveer 5½ uur gedaan, zonder te treuzelen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2019 18:05
Bevrijding van Noord Limburg
Een super leuke middag invulling! We hebben een mooie route gereden en weer wat geleerd over onze eigen provincie. Super!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tina | 15-8-2019 17:01
Super leuk
Onze eerste autospeurtocht, met kinderen van 12 en 8 jaar, erg leuk, gaan we vaker doen. Mooie omgeving, 11 uur gestart, kwam perfect uit met lunch mogelijkheid etc
Is een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-7-2019 18:49
tocht
hartstikke leuk om te doen je komt op plaatsen waar je normaal zo aan voor bij rijd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
marjorie | 17-7-2019 16:03
speurzoekers
Ontzettend leuk en je komt op mooie plekken waar je anders voorbij rijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mandy | 14-7-2019 19:17
Leuke tijdsbesteding
Leuke invulling van de dag. Je ziet nog eens wat van andere dorpen / omstreken. En nog leerzaam ook!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peter | 10-7-2019 12:42
Noord Limburg
Leuke tocht door een mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee