Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Zuid-Veluwe'

5.0 80
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 6-5-2021 19:55
Aanrader!
Vandaag met onze zoon van bijna 12 deze speurtocht gedaan. Was erg leuk, afwisselend, heel regelmatig lekker de auto uit en op zoek naar de antwoorden. Mooie plekken gezien waar je anders niet zou komen. Ook nog een rondje gewandeld over de Posbank en daar een terrasje gepakt. We hebben er ruim de tijd voor genomen. Heerlijk dagje, echt voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 19:43
Zuid Veluwe
Tocht was erg leuk om te doen.
We waren met een groep van 7 personen verdeeld over 2 auto's
Goede beschrijvingen en mooie route.
Je kunt het zelf bij elke opdracht zo lang mogelijk maken.
Wel aanpassen op de corona maatregels. Er waren opdrachten in een bezienswaardigheid.
En er was een was afgesloten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Nanda | 5-5-2021 15:58
Leuke activiteit!
Het was een regenachtige dag vandaag, dus is deze autopuzzeltocht erg leuk om te doen! Als je er echt een dagje uit van maakt, kun je ook nog alle kastelen langer bekijken. Wij hebben nu alleen snel de antwoorden gezocht en verder gereden. Mijn jongens (11 en 13) vonden dit prima! Zelf had ik graag wat langer rond gekeken.
Maar echt leuk om te doen! Doordat de  weg zo duidelijk beschreven stond, las mijn zoon van 11 alles voor en kon ik het prima volgen. De andere kon mooi op de foto letten, die gezocht moest worden. En natuurlijk af en toe omruilen, van taak. Was een leuk dagje uit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2021 18:10
Prachtige tocht, ook voor pubers
Op deze regenachtige dag hebben wij genoten van deze puzzeltocht.
Met twee pubers van 15 en 13 was deze mooie tocht goed te doen. Tussen de buien door de kastelen en andere bezienswaardigheden bezocht.
Leuke Horeca stoppunten voor onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 14:36
Wij zouden deze speurtocht het liefst met 6 sterren willen beoordelen.
Inmiddels met familie Opheij onze 9e speurtocht van Autospeurtochten.nl gereden en: Tjonge tjonge, wat is deze mooi. Prachtige kastelen/locaties en natuur/weggetjes, kortom een schitterende omgeving en natuurlijk alles weer zeer goed beschreven. Binnenkort gaan we ons jubileum vieren want dan staat onze 10e speurtocht op het programma, je kunt maar een hobby hebben. Ga zo door, Autospeurtochten.nl
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 21:00
Aanrader!
Erg leuke speurtocht! Je komt op mooie plekken en landschappen. Aanrader bij wat minder weer en je je kinderen moet vermaken in de vakantie. :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 20:36
Prachtige route
Mooie route, afwisselende natuur.
Ruim de tijd uittrekken is slim om niet gehaast langs de verschillende plekken te hoeven gaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 16:48
Mooi en leuk om te doen!
Genoten van mooie omgeving en afwisselende route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 20:15
Mooie route
Mooie route die we al in het najaar samen hadden gereden en nu met de kinderen (8+11) gereden. Wat wel jammer is dat het foutje in de route nog niet aangepast is (wel aangegeven en nu weer), waardoor er verkeerd gereden kan worden.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 15:40
Leuke speurtocht
Super leuke autospeurtocht voor het hele gezin. Onderweg mooie kastelen en natuurgebieden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 19:36
Leuke autospeurtocht en mooie route
Erg leuke autospeurtocht (wel voor wat oudere kinderen) in een prachtig gebied. Wij gaan graag nog eens terug naar dit gebied en alle bezienswaardigheden in de buurt.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 18:57
Zuid Veluwe
Wat een mooie route. Deze gaan we zeker nog een keer rijden als het warmer weer is!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2021 12:16
gast
Erg leuke puzzeltocht! Mooie omgeving, mooie kastelen.
Opdrachten waren niet te makkelijk en niet te moeilijk. Echt een aanrader, ook in corona tijd
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-3-2021 10:10
Geweldige dag
2 vriendinnen een dagje samen op pad. Wat een mooie en leuke route! Bij kasteel Doorwerth heerlijke koffie met een chocolade- en worteltjestaartpunt genuttigd op een bankje in de binnenplaats. Verder is de route goed beschreven en hadden we alleen op de Postbank een wegafsluiting naar de Schietbergseweg. Google Maps erbij gehaald en we zijn er omheen gereden om bij  punt D aan te komen. Fotovragen zijn ook erg leuk om op te lossen. Neem er lekker de tijd voor om te genieten, het is meer dan de moeite waard!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marianne | 14-3-2021 18:59
Was super
Wat een leuke tocht was het. Alleen er was een weg afgesloten dat was lastig want we wisten niet hoe we toen verder moesten. Uiteindelijk wel gevonden. Tip is wel: begin op tijd, wij waren iets te laat begonnen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 13:29
Zuid Veluwe
Leuke route! We zijn op plaatsen gekomen, waar je normaal gesproken niet zo snel komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Conny | 1-3-2021 16:05
de stiefzussen
Hele mooie route door bos,heuvelachtig landschap en mooie kastelen (helaas in deze Corona pandemie gesloten)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 16:50
Zuid Veluwe
Leuke dagvullende speurtocht. Zowel voor kinderen als volwassenen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Angela | 25-2-2021 17:01
Super leuk ook tijdens corona
We hebben het gedaan met de kinderen van ons gezinshuis. Het was super leuk. Je kan de jonge kinderen opdracht geven om iets te zoeken en de de grote de leiding te laten nemen.  We hebben er wel lang over gedaan. Ook tijdens corona leuk om te doen,. Je komt op mooie plekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ryanne | 25-2-2021 11:13
Leuke ervaring
Het was onze eerste ervaring met een autospeurtocht. Dat is erg goed bevallen en hopen het zeker nog een keer te doen. De vragen waren leuk, niet te makkelijk en niet te moeilijk. De tijdsindicatie is vrij kort. Wij hebben er veel langer over gedaan omdat we de tijd hebben genomen om wat van de omgeving te zien en bij de stoppunten alles te bezichtigen. Helaas wel 2x fout gereden omdat het wat onduidelijk was.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jurgen | 22-2-2021 13:50
Eerste keer
Heel leuk om je een dag mee te vermaken. We hebben wel onderschat dat het qua tijd zeker als je ook nog wat extra van de prachtige omgeving wil genieten waar je echt doorheen wordt gestuurd door de route wel zeker wat langer bezig kunt zijn dan de theoretische 4 uur die er ongeveer voor staat. Kortom echt heel leuk om je op een creatieve manier een dagje met lekker weer te vermaken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 13:23
Erg leuk!
Wij (gezin 2 kinderen van 12 en 10) vonden het erg leuk om te doen. Mooie omgeving! We hebben ook niet heel veel in de auto gezeten.
Nu in de lockdown zijn er voldoende 'to go' plekjes waar je iets kan eten en drinken.
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rudolf | 19-2-2021 08:59
Leuke speurtocht
Leuke activiteit met heel veel leuke plekjes om te ontdekken. Zelfs als je in de buurt woont ontdek je nog nieuwe plaatsen. Een mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Britt | 17-2-2021 19:44
Erg leuke autospeurtocht
Erg genoten van deze speurtocht. Mooie omgeving, leuke opdrachten en ook de mogelijkheid om stukjes te wandelen. Helaas was de Posbank afgesloten en moesten we een stukje omrijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Dagmar | 3-2-2021 18:14
Wat is Nederland toch mooi...
Wat een mooie omgeving. Echt genieten zelfs in Corona tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-2-2021 15:29
Leuke, leerzame speurtocht
Super leuke activiteit, zeker in deze coronatijd. Een leuk coronaproof uitje. De vragen zijn goed en niet al te makkelijk, dus het is echt speuren soms. Voor ons zeker niet de laatste autospeurtocht. En de omgeving van de tocht is echt prachtig (Veluwe)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 20:34
Leuke speurtocht met route langs verborgen plekjes !
Erg leuke speurtocht waarmee je langs plekken komt die leuk zijn om te bezoeken en normaal niet zo snel tegenkomt.
Zowel leuk voor kinderen als volwassenen.
Voor het overgrote deel is deze speurtocht ook bij minder goed weer goed te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 17:53
prachtige tocht
leuke afwisselende tocht met veel mooie bezichtigingen. ook leuke horeca en ik denk als corona voorbij is helemaal! Superleuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2021 13:44
Leuke toch
De toch is erg leuk om te doen. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden langs de route en de opdrachten zijn leuk om uit te voeren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-1-2021 11:07
Speurtocht
Mooie speurtocht! Leuk initiatief en mooie bezienswaardigheden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anouk | 25-1-2021 15:46
Erg mooi!
Wat een mooie route. Neem hier echt de tijd voor, zodat je alle plekjes rustig kan bezichtigen, en door de parken heen kan wandelen. Weet zeker dat we nog vaker een van deze plekjes gaan bezoeken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-1-2021 18:26
Zuid Veluwe
aanrader
bijna alle speurtochten gedaan
maar dit is wel de mooiste
groetjes Ton
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 11:28
Leuke rit door de bergen
het was een hele leuke rit door de bergen ik wist geeneens dat er zoveel bergen waren in Nederland en hoge bergen wist ik ook geeneens

Groetjes Bob
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2021 09:31
zuid veluwe
wij vonden het  een leuk uitje om te doen , met een mooie route over de posbank , door arnhem en langs mooie kastelen en je komt ook bij leuke plekjes
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 20:35
Zuid-Veluwe
Prachtige route en een mooi uitzicht bij Posbank. Vragen waren leuk en pittig tegelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-12-2020 15:52
Arnhem
Leuke route voor het gezin. Ook in Coronatijd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-12-2020 11:04
Zuid Veluwe
Heel leuk en veelzijdig!
Klein stukje route afgesloten en helaas wat stops onderweg ook,  maar desondanks en leuke middag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2020 23:56
Geweldig
We hebben genoten van de vele mooie en toch nog wel onbekende plekjes!
Leuke vragen, antwoorden waren goed te vinden al moet je soms wat cryptisch nadenken!
Genoeg gelegenheden om wat lekkers te halen onderweg en ook aan de sanitaire stops is gedacht. Onze eerste puzzeltocht maar zeker niet de laatste. Echt genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2020 20:52
Tocht ook met 4 en 5 jarige leuk!
Super leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2020 17:36
Leuke route
Was een leuke speurtocht mooie route met wegen die jezelf niet snel gevonden krijgt. Konden niet alle antwoorden vinden is af en toe best zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 21-12-2020 18:33
Zuid-Veluwe
Erg mooie route, dagvullend programma. Leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-12-2020 16:42
zuid veluwe
Ik denk qua omgeving een van de mooiste puzzelritten van nederland.
Route was goed te doen ondanks de crisis toch wel mogelijkheden voor koffie en toiletgebruik.
Wij hebben er 4.45uur over gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-11-2020 20:51
hele mooie route en een leuke ontspannende rit om te doen in deze lastige coronatijd.
Vandaag de autorit gemaakt het was een heerlijke rit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-11-2020 10:56
Erg mooi!
Hele mooie route door de prachtige heuvels van Gelderland
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-11-2020 12:08
Zuid-veluwe
Een prachtige omgeving om doorheen te rijden en mooi punten waar we zijn gestopt voor de vragen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 16:47
Een super uitje op een regenachtige herfstdag
De route is geweldig mooi. Zeker met al die mooie herfstkleuren, langs de route. Het puzzelen en zoeken naar de symbolen voor de code is voor kinderen ook heel leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 14:10
Heel leuk coronaproof uitje
In deze tijden waarin je weinig met het gezin 'spontaan' kunt ondernemen is dit een uitkomst. Doordat je nergens naar binnen moet voor de antwoorden is het heel coronaproof. Onderweg zijn er voldoende plekken om wat te eten of drinken (af) te halen, maar bij een beetje mooi weer zou ik zeker een gevulde picknick mand mee nemen. Met name in de herfst is deze tocht een aanrader ook met al die stukken door het bos. Als je er een wandeling aan koppelt ook ben je zeker de hele dag zoet hiermee.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 18:43
Zuid-Veluwe route echt een aanrader voor een mooie dag plezier
zuid-Veluwe route, echt een aanrader voor een mooie dag plezier, prachtige omgeving, leerzaam en erg leuk, ook met (Kleine) kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
A | 21-10-2020 18:06
Wat leuk!!!
Een geweldig mooie route brengt je naar mooie plekken op de Veluwe! We hebben genoten van de leuke tocht ! Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 16:29
Peter
Wat een leuke en mooie tocht was het! Genoten van de omgeving en prachtige landgoederen. Ga het zeker nog eens doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 07:57
Zuid Veluwe route
Een heel mooie route met afwisselend mooie bezienswaardigheden en prachtige natuur.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Monica | 21-10-2020 00:22
Leuke dag gehad
Leuke dag, ook voor de kinderen. Zeker een aanrader in deze coronatijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2020 18:17
Fantastisch
Wat een leuke en mooie route. Wonen hier in de buurt, maar toch nog veel mooie plekken gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-10-2020 22:05
Genoten!
We hebben ons weer heerlijk vermaakt en veel geleerd en gezien!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-9-2020 17:34
Fantastisch
Was erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bart | 6-9-2020 19:03
Erg mooi
Erg mooie route door een prachtig landschap met vele mooie uitzichten en tussenstops! De mooiste van de 4 routes die we tot nu toe gereden hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-9-2020 10:33
Prachtige
Een hele mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2020 12:32
Zuid veluwe
Super mooie tocht, mooiste die we tot nu toe gereden hebben
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-8-2020 14:59
👍😊
Een afwisselende tocht met een paar vragen die je zoek en denkvermogen op de proef stellen. De route gaat door een geweldig mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2020 18:35
Leuke dag
Was een erg leuke speurtocht waarbij je veel ziet en leerd. Leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-8-2020 21:25
mooie afwisselende route veel te zien
veel te zien op deze afwisselende route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michelle | 24-8-2020 17:49
gaaf
Het was een leuke autospeurtocht! vooral over de posbank. Wij hebben er erg lang overgedaan. Want pas op, het monument/herdenkingsplaats is aan de linker kant tegenover de normale begraafplaats (dat scheelt een uur).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2020 11:22
zuid veluwe
mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2020 10:39
Autospeurtocht Zuid -Veluwe
Mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2020 14:29
Zuid Veluwe
Hele mooie tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2020 17:03
Leuk!
Een hele leuke uitdaging met mooie stukjes van de Veluwe!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Antoinette | 7-8-2020 18:04
Super leuk
In eigen omgeving nieuwe dingen gezien. Een ontspannen leuke dag
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2020 20:03
zuid Veluwe
was erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 2-8-2020 18:05
Zuid- Veluwe
Hele leuke tocht. Is aan te raden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-7-2020 18:21
Zuid- Veluwe
Super mooie route, veel gezien en van geleerd over Nederland
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-7-2020 11:45
Zuid-veluwe
Prachtige route, genieten van de mooie natuur
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-7-2020 15:12
Autospeurtocht Zuid-Veluwe
Je komt op prachtige plaatsen tijdens deze speurtocht!
Zeker bij de Posbank.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-7-2020 22:57
Hele leuke route!
Je komt op prachtige plaatsen tijdens deze speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-6-2020 09:48
9
Hartstikke leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-6-2020 12:38
Prachtig!!
We hebben weer genoten van deze tocht, prachtige route!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-5-2020 23:20
Prachtige route
Erg mooi, prachtige route, mooie uitzichten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 13:11
Fijn tijdverdrijf
In deze coronatijd een fijn uitje, mooie route, prachtig gebied en qua drukte nog net te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-5-2020 10:00
Leuke speurtocht
Tijdens deze speurtocht hebben we leuke nieuwe plekken mogen ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-5-2020 12:40
Arnhem
Hele mooi route, echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
www. | 14-5-2020 17:04
Zuid-Veluwe
Super mooi!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee