Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Meierij'

4.9 148
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 19-10-2023 16:02
autospeurtocht de Meierij
Fantastisch leuk. Echt een aanrader om eens te doen. Net zo leuk voor volwassenen als voor iets oudere kinderen (ze moeten goed kunnen lezen). Prachtige route en mooie kastelen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-9-2023 12:03
Onze ervaring de Meierij
Dit is onze derde speurtocht, fantastische ervaringen hebben we tot nu toe gehad.we genieten van de rit omdat je op plekken komt waar je normaliter niet snel komt. Iedere keer zie je weer hoe mooi ons land eigenlijk is.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2023 21:25
Wat een leuk concept
Wij hebben al veel speurtochten gedaan, echt heel leuk!!!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2021 11:28
Aanrader!
Wij, en ook zeker onze dochters, vonden dit een erg leuke tocht!! Mooie kastelen en mooie route. hele leuke opdrachten die ook goed te vinden waren (soms met beetje hulp). Kortom: dikke aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 18:09
Heerlijk wandelen
Het was een heerlijke speurtocht. De kinderen hebben het ook leuk gehad! De kastelen waren mooi en speeltuinen leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 16:37
Leuk coronaproof gezinsuitje!!!!
Vandaag met ons gezin de auto speurtocht gereden. Onze dochter van 12 en zoon van 10 bleken top navigators. De opdrachten waren leuk en leerzaam en het was zeker de moeite waard. Een aanrader dus!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2021 14:44
Super leuk !!
super leuke speurtocht door mooie dorpjes en mooie kastelen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 20:43
Gast
Weer zo'n leuke tocht. Je komt op plekken/ bij kastelen, waar je anders nooit komt!
We hebben de smaak te pakken gekregen van puzzeltochten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 19:29
Leuk, mooi!
Mooie route , leuke vragen en nog wat opgestoken ook
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 19:24
Leuk!!!
Wij vonden het een hele leuke dag. Kids blij en ook nog wat geleerd over onze eigen omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2021 19:38
echt een leuk dagje uit in deze tijd!!
samen met een vriendin de Meijerij gereden. Wat een mooie route met veel mooie kastelen onderweg. we hebben enorm genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2021 17:39
Super!
Erg leuk om te doen! Je leert hele mooie plekken kennen in je omgeving waar je anders zo voorbij zou rijden. 😊
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2021 16:19
Fam. van Wetten
Erg genoten van deze speurtocht, er gaan er zeker meer volgen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 21:10
Leuk voor jong en oud
We hebben deze speurtocht in 2 etappes gereden. Erg leuk, voor jong en oud.
Genoeg mogelijkheden om op een bankje te picknicken. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 14:58
Aanrader
Ondanks dat de terrasjes gesloten zijn was het een erg leuke middag! Leuk voor een gezin maar wij waren met zijn tweeën en ook dat is aan te raden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 20:05
Leuke tocht
Ik wist niet dat er zoveel kastelen op dit stukje Nederland te zien waren.
Mooi weer en goed gezelschap tijdens de tocht, leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Femke | 18-4-2021 19:32
Mooie route!
Mooie route! Leuke zondagmiddagbesteding voor jong en oud.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2021 13:56
Saskia 4-4-2021
Was voor ons de eerste keer en wat hebben we genoten. Super mooie tocht. Prachtige kastelen gezien, mooie wandelingen gemaakt en op de route zelf ook zulke leuke dingen ontdekt (o.a. gezicht in boom en kangeroes met baby's in de buidel).
Binnenkort gaan we er weer een doen. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 19:00
Super mooie tocht!
De eerste keer dat we een puzzeltocht met de auto deden. We hebben er van genoten. Mooie tocht met kastelen die we nog nooit hadden ontdekt. Dank jullie wel. We gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Esther | 5-4-2021 19:42
De Meierij
heel gezellig weer, de 3e autospeurtocht, mooie kastelen gezien, genoeg horeca open onderweg ( tip: vooraf even bellen ook of toiletbezoek mogelijk is )
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 16:38
Leuk en gezellig
Het is een mooie tocht. Veel gezien en leuke opdrachten. Wel nieuwsgierig geworden naar de andere puzzeltochten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Yvonne | 4-4-2021 20:36
autospeurtocht de meijerij
Geheel coronaproof een leuke gezinsdag gehad. Leuk dat kasteel Henkenshage en kasteel Maurick toegankelijk waren om bv naar de toilet te kunnen. Je kon er ook de locals steunen door iets te kopen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 17:16
Leuke zondagbesteding
een leuke tocht met mooie bezienswaardigheden en plekjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 19:37
Leerzaam en mooi
Wij vonden het een fijne middag! Veel gezien en geleerd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 23:48
Mooie speurtocht
Onze kinderen hebben weer genoten.
Het was een mooie tocht er overal bankjes zat om heerlijk te picknicken.
We zijn alweer aan het kijken wat de volgende wordt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Koen | 20-3-2021 18:45
Leuke tocht door de Meierij
Leuke tocht, die je langs mooie kastelen brengt. Neem een lekkere lunch mee, want er zijn genoeg plekjes om onderweg te kunnen picknicken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-3-2021 15:54
Precies lang genoeg!
Nieuwsgierig naar de andere tochten geworden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-3-2021 19:04
De Meierij
Super leuk Corona proef uitje voor het hele gezin! Leuk om te doen en onderweg mooi kasteeltjes bezocht. Vind vooral de combinatie speurtocht en bezienswaardigheden erg fijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-3-2021 09:42
Leuk corona-proof uitje met kinderen
Zowel de kinderen (4, 6, 9 en 10) als wij vonden de speurtocht erg leuk om te doen. We hebben zelfs plekjes ontdekt in onze omgeving die we nog niet kenden. Zeker een aanrader voor een corona-proof uitje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 18:21
De meierij
Ook zonder kinderen een leuk uitje
Langs diverse kastelen gekomen waarvan we het bestaan niet wisten
Jammer dat vanwege de Corona alles dicht is maar met een gevulde picknickmand een leuk tijdverdrijf
Zeer zeker een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Linda | 6-3-2021 22:27
Eerste keer
Leuke route!
We waren wat later begonnen, maar dat maakte niet uit. Je kan dit op je eigen tempo doen. Jammer dat tijdens corona alles dicht is, maar als je zelf eten en drinken meeneemt is het echt een uitje 👍🏻
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 21:12
Verrassende bezienswaardigheden
Leuke autospeurtocht waarbij we verschillende kastelen hebben gezien waarvan we het bestaan eerst niet eens wisten. Prima tijdverdrijf (zeker in een tijd dat er verder niks open is)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mariken | 28-2-2021 20:36
De Meierij
We waren vandaag zeker niet de enigen die deze speurtocht deden, maar dat maakte het niet minder mooi. Dat we zoveel moois in de buurt hebben, geweldig!

Mooie tocht en duidelijke aanwijzigen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 20:26
De Meierij
leuke tocht
koffie en broodjes mee
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lucas | 28-2-2021 18:52
De Meierij speurtocht
Geweldige tocht om de zondag mee in te vullen.
Onderweg kwamen we verschillende deelnemers tegen. Echt leuk. Onze kinderen vonden de kastelen interessant.

Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 18:34
Hele leuke middag
Gezellig middag met de kinderen die de vragen goed konden beantwoorden. Middagvullend programma :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 17:36
Tocht de Meijerij
Een leuke speurtocht voor ieder wat wils, autorijden...zoeken....opletten. Een leuke middag gehad. Van 12.00u tot 16.00u bezig geweest! Onderweg vele stopplekjes gezien voor de koffie en een broodje! (Die we wel zelf moesten mee nemen, maar dat maakte het wel leuker!)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:58
Tocht de Meierij
Hele leuke middag gehad met deze tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:00
Tocht de meierij
Leuke tocht zijn om 13. 00 begonnen tot 19.00 plezier gehad.
Ook voor jong en oud
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 16:06
Leuke tocht
Leuke tocht om te rijden en zo de omgeving dichtbij huis toch op een andere manier te bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 12:44
Leuke tocht
Speurtocht de Meijerij gedaan.
Leuke tocht langs mooie plekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2021 18:44
Leuk en afwisselend
Wij hebben genoten op een zonnige februaridag. Wij wonen in Nuenen maar hebben nog een aantal nieuwe dingen in onze omgeving ontdekt. Superleuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 19:27
De Meierij
Erg leuk, mooie afwisselende route!
We gaan zeker nog een andere uitzoeken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 19:19
De Meierij
Erg leuke en leerzame speurtocht!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-2-2021 20:28
Verassend leuk en leerzaam!
Nooit geweten dat we zo dichtbij zoveel en zulke mooie kastelen hebben!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 16:45
Fam. Van Hoenselaar
Het was een hele (kei) leuke middag met het speuren en ophalen van de geschiedenis. Wat is ons Brabant toch skon!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-2-2021 14:20
Je komt op de mooiste plekjes!
Hele mooie speurtocht, wat is Nederland en met name Brabant toch voorzien van unieke, historische kastelen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 17:40
Super
Hele leuke autospeurtocht. Wel de moeite waard om een reispilletje te nemen ;-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 16:56
De Meierij
Leuke toch met opdrachten die ook voor de kinderen van 9 en 11 leuk zijn om te doen. Een aanrader onder de corona proof uitjes!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 12:34
Wat onzettend leuk!
We vonden het een prachtige tocht, met eenvoudige maar ook pittige stukjes en we hebben hierdoor een heerlijke dag gehad met ons gezin. Een perfect uitje en al helemaal in deze thuiszit-tijden. We zijn best veel anderen tegengekomen met hetzelfde papiertje (en hoorden soms dezelfde discussies). Zo hadden we ook nog leuk contact op veilige 1.5m afstand. Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peggy | 26-1-2021 17:26
autospeurtocht De Meierij
Wat een leuk avontuur voor jong en oud langs mooie kastelen in het brabantse land!!
Echt een aanrader voor een dagje uit ( vooral in de corona tijd)
Picknickmand mee en gaan zou ik zeggen .....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 07:08
superleuk!
Voor ons was het de eerste keer dat we een autopuzzeltocht deden en we vonden het hartstikke leuk.
Fijn ook dat je nog zo veel kan wandelen!
We gaan dit zeker vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 18:52
De meijerij
Na eerder succes van de geesten vd Peel weer een prachtige route gereden. Met meerdere auto’s voor het vieren van mama’s 70e verjaardag. Hele familie is nu besmet met het autospeurtocht virus.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 17:23
Ideaal uitje in Coronatijd
Heel fijn; stukje rijden, beetje wandelen en ondertussen lekker puzzelend op zoek naar de antwoorden. En onderweg kunnen genieten van ons prachtige Brabant.
Hebben een heel fijn dagje gehad en gaan er zeker meerdere doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-1-2021 17:05
Leuke familie activiteit
Leuke activiteit om samen met je gezin te doen, zeker tijdens coronatijd. Goede afwisseling tussen autorijden en bezoekjes aan, in ons geval, kastelen.
De vragen waren niet te moeilijk,  maar ook niet te gemakkelijk. Bij de eerste stopplek moesten we er nog even inkomen en wisten we nog niet precies dat we daar ons antwoord moesten vinden. We waren echt niet de enige die zondag met de speurtocht.
Echt een aanrader en dat heb ik inmiddels al bij een drietal mensen gedaan!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 15:47
Dit is genieten
Dit was onze eerste keer na aanraden van mijn zus, we gaan dit in de toekomst zeker vaker doen, echt een aanrader voor!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 22:46
Autospeurtocht De Meijerij
Leuk vermaak en ook leuk om nieuwe plekken te ontdekken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-1-2021 15:04
Lekker er op uit!
Een leuke rit, ideaal om de honden mee te nemen, overal goed kunnen wandelen. Kost weinig en ideaal voor nu in de coronatijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-1-2021 15:44
autospeurtocht de meierij
erg leuk, we gaan zeker meer autospeurtochten uit proberen!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anouk | 4-1-2021 14:21
Super geregeld!
Deze route was erg leuk, ook voor onze kids van 10 en 4! Beide, maar ook wij als ouders, erg druk met de vragen te beantwoorden. We gaan snel nog een route rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ellie | 3-1-2021 14:53
Super leuk!
Al eerder gedacht om eens een autospeurtocht te gaan doen maar door een te volle agenda kwam het er steeds niet van. Door het coronavirus werd de agenda leeg en kwam er dus tijd voor een speurtocht. Super leuk en voor herhaling vatbaar. Volgende keer vertrekken we eerder want we hadden de tijd hard nodig.
Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Miriam | 2-1-2021 17:09
Autospeurtocht meierij
Hebben deze speurtocht in 4 uur afgerond.
Jammer dat er nu in corona tijd niks open was.
Gelukkig bij kasteel Maurik bij kraampje toch lekkere warme wafel kunnen kopen.
Koffie zelf van huis meegenomen.
Gaan zeker nog een keer een andere tocht doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 23:48
Leuke corona-activiteit
Super leuke activiteit voor mensen die ouderwets navigeren leuk vinden en interesse hebben in kastelen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Nico | 31-12-2020 13:11
De Meierij Route tijdens Corona Lockdown
We hebben een hele leuke middag gehad. Zeker gezien alle beperkingen tijdens de huidig Lock-down is dit een hele leuke tijdbesteding. We hebben 4 mooie kastelen en een prachtige omgeving gezien. De vragen waren makkelijk en de routebeschrijving is foutloos. Enorm leuk was de buitenkraam met koffie, chocomel, glühwein en wat snacks in Kasteel Maurick.
.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-12-2020 12:36
Leuke tocht
Ondanks het slechte weer een erg plezierige tocht gemaakt, die zo'n 4,5 uur heeft geduurd. Wij waren met onze kleindochters van 13 en 14, die hebben de opdrachten uitgevoerd. Ze hebben genoten. Jammer, dat de Horeca dicht was, konden dus nergens terecht voor een broodje en wat drinken. We gaan de andere tochten ook doen, maar dan volgend jaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 21:09
Zo kom je nog eens ergens.
Vandaag deze speurtocht gereden, vorige week "de Geesten van de Peel" en komende zondag "Midden Limburg". Hoezo raak je ergens aan verslaafd? Een hele leuke activiteit om te doen en je steekt er ook nog iets van op door de bijzondere wetenswaardigheden. Niet te moeilijk en niet te makkelijk en je komt op plaatsen die je doorgaans zo voorbij rijdt of er te weinig aandacht aan besteed. Alles was zeer duidelijk aangegeven en omschreven. Complimenten aan het team.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2020 20:05
helemaal coronaproof, met de hele familie, super leuke middag gehad!
Op tweede kerstdag deze speurtocht gedaan met de familie. Zo konden we toch volgens de corona regels, samen met de familie iets leuks doen. Met vier verschillende groepjes in vier auto's zijn we de route gaan rijden. Allemaal op een ander punt vertrokken. Ging helemaal super! Via de telefoon hielden we contact, en de wil om als eerste te eindigen was erg groot.  We zijn dan ook heel benieuwd welk groepje het het beste heeft gedaan! We gaan dit zeker nog een keertje doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2020 16:38
speurtocht Meijerijstad
Wij vonden het kei leuk, een echte aanrader, gaan dit in de toekomst zeker vaker doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marion | 15-11-2020 18:02
De Meierij
We hebben al diverse autospeurtochten gereden en ook deze was weer erg leuk om te doen. Wat hebben we toch veel mooie kastelen in Nederland.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rob | 9-11-2020 19:01
Erg leuk!
Erg leuke middag gehad. Mooie locaties, en goed te volgen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Miranda | 8-11-2020 15:19
De Meijerij
Vandaag hebben mijn man en ik de Meijerij speurtocht gedaan. Enkele kastelen kende we, maar andere weer niet. Ook langs de route is het leuk om te kijken. We hadden zelf onze picknick mand meegenomen, want de horeca is dicht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 15:57
speurtocht De Meijerij
Wij (gezin met 2 kinderen van 11) hebben echt genoten. Mooie plekken en niet te moeilijk. Heerlijke middag gehad. Op naar de volgende speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 22:13
De Meierij
Het was erg leuk. Toch nog iets wat we konden doen ondanks Corona. Nooit geweten dat er zoveel kastelen in de buurt zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2020 16:42
Super leuke dagbesteding coronaproof
Erg genoten, 4,5 uur onderweg met eigen proviand.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-10-2020 16:54
De meijerij
Leuke middag gehad. Vooral de afwisseling van auto en wandelen maakt het heel leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-9-2020 15:46
leuke route, genoten !
op onze trouwdag deze tocht gemaakt samen, omdat veel met corona nu even niet kan. Heerlijke dagje weg, mooie tocht, goede uitleg en leuke bezienswaardigheden.
aanrader voor een leuk uitstapje, zowel voor 2 als voor gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marco | 12-9-2020 19:35
Leuke tour
Genoten van de tour.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Daniëlle | 6-9-2020 16:14
Super leuk
We hebben de route gereden op een zondag.
De route was erg duidelijk aangegeven en goed te doen. De opdrachten zijn goed te maken. De zoek-opdrachten maken het extra leuk om goed op te letten.
Tussendoor in Esch op een goed terras gezeten voor een heerlijke lunch (genaamd ons café)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-9-2020 20:22
Genoten
Een leuke autotocht.
De code niet gevonden, dit kwam omdat er veel werk aan de weg was, een klein deel niet kunnen doen. ( omleidingen)
Maar desondanks erg genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2020 13:12
mooie route in de Meierij
ondanks de zinderende hitte, gelukkig in de auto met airco langs mooie weggetjes gereden waarbij je uitkomt bij bezienswaardigheden waar je anders niet snel terecht komt.
om alle vragen te beantwoorden moet je overal wel terecht komen. deze waren niet te moeilijk, dit was voor iedereen te doen wat het zeker aantrekkelijk maakt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2020 14:52
Zeker een aanrader
Met mijn zus zochten we een leuke dag om een activiteit te gaan doen. We kwamen door een collega hier op. Echt een aanrader voor heel de familie. We hebben een leuke middag beleeft en lekker als afsluiter gegeten in een van de locaties.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Henk | 30-7-2020 16:52
Interessante route
Veel plezier beleefd en ondanks het feit dat we de omgeving goed kenden, kwamen we nog op diverse verrassende plaatsen. Jammer dat er een weg omleiding was.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-7-2020 18:14
De Meierij
Het was een leuke tocht! Al met al toch een goede 5 uur onderweg geweest (met een tussenstop op het terras bij het 4e kasteel). Vragen niet te moeilijk en een goede beschrijving. Heel leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Frank | 21-6-2020 20:21
de Meierij
Onze 2e autospeurtocht. Wederom heerlijk om op deze manier te genieten van al het moois dat ons land te bieden heeft. Veel nieuwe dingen gezien, terwijl we zelf aan de rand van de meierij wonen. Picknickkleed en lekkere broodjes mee. Top vaderdag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-6-2020 11:56
De Meierij
Met vijven deze tocht gereden. Drie kids en twee volwassenen. Warme zomerdag. Van tien uur tot zes uur over gedaan. Lekker gepicknikt onderweg en genoten van het mooie natuurschoon.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-6-2020 21:22
Hans
We hebben de tocht gereden op tweede pinksterdag het was prachtig weer.
Nooit geweten dat er zulke prachtige kastelen in de buurt liggen.
We hebben heerlijk genoten van de mooie route die ons veel mooie plekjes rijker heeft
gemaakt. Voor het eerst weer op het terras kunnen zitten sinds de Caronatijd,
bij kasteel Maurick waar je heerlijk kunt zitten op de prachtige binnen plaats.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marrit | 31-5-2020 22:41
De Meierij
Vandaag deze leuke route gereden.
Het is een mooie afwisselende route door het Brabantse landschap. Mooie natuur rondom de Dommel en andere locale riviertjes. Interessante locaties waar de vragen moesten worden beantwoord.
Er is genoeg horeca onderweg, helaas nu niets open vanwege corona.
Bij kasteel Maurick een koffie-kraampje met prima koffie.
Genoeg leuke picknickplaatsen onderweg om te genieten van zelf meegebrachte spullen.
Route zat goed in elkaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 21:04
Genieten van prachtig Nederland
Vandaag de tocht “De meijerij” gereden met onze 2 pubers! Echt genoten met ons gezin en van het prachtig Nederland!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-5-2020 11:55
De Meierij
Afgelopen zondag de route gereden en veel plezier aan beleefd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 16:35
De Meierij
Leuke speurtocht, waarin via leuke weggetjes veel moois uit Brabant wordt getoond. Ook/juist leuk op een regenachtige dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Janine | 24-5-2020 13:49
Autospeurtocht 'de meierij'
Voor Moederdag hebben wij deze autospeurtocht gereden.
Tijdens de rit hebben we genoten van de weggetjes achteraf.
Wat een mooie omgeving!
De verschillende onderdelen van de speurtocht waren goed te vinden.
Ook was er voldoende parkeergelegenheid om de auto veilig weg te zetten.
De vragen waren duidelijk omschreven en de antwoorden waren goed terug te vinden. Fijn dat er zoveel diversiteit is aangebracht in de opdrachten.
We hadden een flinke mand met allerlei lekkers mee: thee, ranja, fruit, croissantjes, broodjes, kaas, jam, ontbijtkoek, gekookte eitjes, etc.
We hebben dan ook bij verschillende kastelen even lekker kunnen picknicken.
Ondanks dat de kastelen niet geopend waren i.v.m. Corona hebben we genoten van deze rit.
Het voelde als een dagje vakantie in eigen land. Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-5-2020 19:57
De Meierij
Leuke speurtocht. Dat er nog zoveel mooie plekken zijn in Nederland. Daarvoor hoef je niet naar het buitenland. we hebben erg genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-5-2020 19:38
Kastelenroute
Ondanks dat we zelf in de buurt wonen, zijn we op hele mooie plekken gekomen die we voorheen nog niet kenden. Prachtige kastelen en genoeg mooie plekjes om lekker te kunnen picknicken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-5-2020 18:02
De Meijerij
Super leuke tocht, op Hemelvaartsdag gedaan, met twee pubers die het ook leuk vonden. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-5-2020 15:36
Super leuk
Super leuk voor jong en oud.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 23:35
Prachtige kastelen
Mooie locaties. Gaat meer om kastelen dan om de plaatsen in de buurt. Minder pittoreske dorpen dan andere routes, meer mooie omgevingen rondom kastelen om te picknicken. Leuk en leerzaam om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 18:09
Autospeurtocht De Meierij
Als geocachers zijn we natuurlijk dol op speurtochten. Voor de afwisseling dus ook maar eens een autospeurtocht gedaan. Erg leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2020 12:05
Coronaproof!
Veilig een hele leuke dag gehad. Geweldige manier van een dagje uit in deze rare periode.  Ook nu alles dicht is hebben we genoten van de kastelen en de omgeving. Er waren genoeg mogelijkheden om te picknicken. We gaan zeker nog een andere route rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Karin | 6-5-2020 10:17
Tijdens corona
Leuke route. In deze rare Corona periode hadden wij zelf een grote mand met lekkere lunch meegenomen om zelf te picknicken aangezien alle horeca dicht is. Erg leuk om zo gewoon op een stukje gras te lunchen in een mooie omgeving.
Door de Corona zijn ook de kastelen gesloten maar dit maakt het niet minder leuk. Je kunt bij elk kasteel een rondje lopen. Wij, ouders met kind van 8 en kind van 14, hebben een leuke dag gehad. Aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 19:12
Maartje
Leuke en mooie tocht. Met picknick spullen mee een gezellige dag ondanks de corona maatregelen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 5-5-2020 16:50
De Meierij
Leuke route weer en dat zo dichtbij huis. Ook deze route is weer een aanrader om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 20:39
Super leuk
Wat was dit een leuke route. Erg genoten met ons gezin met 2 kids (9 en 11). Voelde echt als vakantie.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 15:34
Een aanrader
We hebben een erg leuke dag gehad met onze 3 kinderen van 14, 13 en 11 jaar oud. We hebben mooie kastelen gezien en prachtige parken. We gaan zeker vaker nog een autospeurtocht rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2020 18:18
Erg leuke speurtocht
Eem mooie speurtocht, goed te doen in deze corona tijd. Waar je je auto uit kon, was het niet super druk en waren de paden erg ruim.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 21:21
Top dagje
Heel leuk om nieuwe dingen en plekken te ontdekken en om op zoek te gaan naar kastelen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 16:44
Top dag gehad!!
Wat een ontzettend mooie, leerzame en leuke route is de Meijerij speurtocht met de auto!,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 16:19
Toch een beetje Koningsdag
Op Koningsdag 2020 de Meijerij route gereden met onze jongens van 8 en 3. Erg van de route, kastelen en omgeving genoten. Ondanks de corona toch een echte Koningsdag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 17:43
Een bijzondere Koningsdag !
En Koningsdag die we niet snel zullen vergeten.

Vandaag en gisteren ontzettend genoten met onze kinderen van de leuke speurtocht door een prachtige, sprookjesachtige omgeving; van kasteel naastere met haar prachtige tuinen.

De vragen waren leuk en we hebben de code gekraakt. Hoe leuk samen thuis na te genieten en de code door te sturen samen met de antwoorden.

Het was een topdag .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2020 22:19
Jeroen
Ontzettend leuke dag beleefd op deze manier! Onze jongens van 4 en 6 vonden de kastelen erg interessant. Verder genoten van de mooie routes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2020 20:38
Leuk om de omgeving anders te ontdekken
Wij hebben genoten van een hele leuke autospeurtocht 'De Meierij'. Prachtige omgevingen en plekjes waar je anders niet zomaar komt. De tocht zit heel goed in elkaar met een goede route en leuke vragen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2020 17:47
De meierij
Wat een mooie kastelen en zo dichtbij huis. Erg leuke verrassende tocht. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Johan | 19-4-2020 17:09
meijerij tocht
een uitstekende corona activiteit op de zondag. we hebben genoten van de mooie tocht en de prachtige kastelen, maar ook van het mooie weer. we gaan zeker nog een keer een andere tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2020 17:00
Leuk middagvullend programma
We hebben de autospeurtocht ‘De Meijerij’ gedaan.
Een mooie route om te rijden waarbij je veel nieuwe mooie plekken ontdekt. Het is erg afwisselend doordat je een route rijdt met de auto en regelmatig even uitstapt. Op de locaties en onderweg maak je vragen. Ook kinderen kunnen deze grotendeels beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-4-2020 18:22
Leuke activiteit
Leuke tocht met kinderen. opdrachten zijn zeker niet heel moeilijk te noemen dus ook voor de kinderen goed te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 16:49
Speurtocht de Meijerij
Zeer leuke en prachtige omgeving, mooie kastelen. We gaan zeker nog een keer een speurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2020 16:11
Speurtocht de Meierij
Wij vonden het erg leuk en leerzaam!!
Een zeer goede invulling van de middag.

Gr gezin uit Schijndel (2 volwassen en 2 kinderen van 9 en 4)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2020 12:07
Leuk om te doen in een schitterende ongeving
Wat een  pareltjes hebben we gezien waarvan we het bestaan niet wisten. Lekker toeren door de omgeving met leuke opdrachten. Wij zijn verkocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-9-2019 16:46
De Meierij puzzeltocht
Vandaag gereden. Zeer plezierig. Kopje koffie en broodje tussendoor. Geslaagde rit binnen geschatte tijd. Ca 4 1/2 en de 5 uur
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2019 12:47
Mooi stukje brabant!
Op een mooie zonnige dag hebben we heerlijk genoten van een route door een gedeelte van Brabant.
We hebben weer een mooi stukje Brabant ontdenkt!
Aanrader voor iedereen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Petty | 10-8-2019 18:57
Heerlijk dagje uit
Vandaag de Meierij route gereden met een dochter en schoonzoon. Ze hebben nu definitief hun trouw locatie gevonden dankzij deze speurtocht. Onderweg een paar maal gestopt voor een drankje en hapje op het terras. Afgesloten met een lekker diner. Voor ons nu al een memorabele dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Saskia | 6-8-2019 21:31
Top
Super leuk voor jong en oud
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ben | 17-7-2019 22:38
De meierij
Leuke route, veel gezien “je ziet Nederland van een andere kant”
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-7-2019 21:45
De Meierij
Wij vonden het een erg leuke tocht! Alle vragen hopelijk goed kunnen beantwoorden. Ook genoeg ontdekt en kastelen gezien die we nog niet kenden.

Op naar de volgende route :)
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 8-6-2019 21:19
Verhappen
Erg mooi voor onze dochter duurde t lang maar heeft genoten . Prachtige kastelen super mooi
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-5-2019 22:38
Autospeurtocht de Meierij
Het was er hele leuke speurtocht en heel afwisselend door de verschillende soorten vragen. Soms wel wat zoeken, maar daar is het een speurtocht voor.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Nancy | 1-5-2019 19:28
Autospeurtocht de Meijerij
Jammer dat we vraag 11 niet konden vinden omdat de poort naar het kasteel op slot was. verder een hele mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Arvid | 1-5-2019 09:28
Leuke dag
Onze tweede tocht deze week. We hebben vakantie en het weer is niet al te best maar prima voor een autospeurtocht. Ook weer een leuke tocht. Leuk om te ervaren hoe verschillend de landschappen binnen 1 provincie zijn. De vragen beetje moeilijker dan de eerste tocht. Onderweg hebben we ook nog GEOCACHE gevonden. We gaan zeker nog een keer terug naar Kasteel Heeswijk Dinther om het van binnen te bekijken.
Weer een geslaagde dag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 7-4-2019 18:20
De Meijer
Weer een fantastische route, ditmaal in onze eigen achtertuin. Ongelofelijk dat je soms zo ver weg gaat om dingen te bekijken terwijl je niet eens weet wat voor moois en interessants er in je eigen omgeving te zien is. Echt weer een top route. Een minpuntje (of het ligt aan ons) maar de virtuel tour van Kasteel Maurick staat niet op hun site dus een vraag (niet belangrijk voor het code woord) moeten gokken d.m.v. oude YouTube filmpjes van het kasteel te bekijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-3-2019 16:50
Route aan de maas mooier
Mooie route echter 2 jaar geleden de route aan de maas gedaan. Deze vonden wij nog veel mooier.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2019 19:07
Autospeurtocht de Meijerij
Super leuke speurtocht. Je komt op plaatsen waar je normaal niet zou komen. Ook erg educatief.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 21:02
De Meierij
Leuke autotocht! Met name punten A t/m D waren prachtig om te bezichtigen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-3-2019 19:47
Meijers route
Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-3-2019 17:25
De Meierij
Erg leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2019 20:14
Superleuke speurtocht
Ik kan op mijn telefoon alleen op 1 bolletje klikken. Er boven staat slecht en eronder uitstekend. Maar we vonden het uitstekend!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-2-2019 20:15
Autospeurtocht De Meierij
Goed verzorgd, alles klopte. Mocht wel meer uitdaging inzitten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Martin | 17-2-2019 18:55
Leuke dag
Leuke speurtocht. We hebben de nieuwe auto lekker ingereden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2019 18:02
Meierij tocht
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2019 19:53
autospeurtocht De Meierij
Leuke puzzeltocht, door dorpjes en straten die steeds verrassen. Het zou leuk zijn als jullie lunch / koffie tips in de puzzeltocht verwerken.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 9-2-2019 17:02
Autospeurtocht De Meierij
Zeer mooie route door het Brabantse land, TOP!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-2-2019 17:26
Autospeurtocht De Meierij
Fijne duidelijke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2019 23:47
de Meierij
Leuke route met een aantal kasteeltjes. Niet te lang en goed te combineren met een bezoek aan het Philipsmuseum.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-1-2019 21:44
Leuk man
Lekker gewerkt pik.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Gast | 18-1-2019 20:22
DE MEIERIJ
Leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-1-2019 20:21
DE MEIERIJ
Leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mariecke | 13-1-2019 20:52
De Meierij
De Meierij is een leuke autospeurtocht die je via allerlei pitoreske binnenweggetjes langs kastelen voert. Ondanks dat wij in deze omgeving wonen, zijn wij toch op veel onbekende plaatsen geweest. Zeer verrassend en erg boeiend! De routebeschrijving was erg goed. Wij gaan zeker nog een keer een autospeurtocht doen! Trek er wel een dag voor uit, vooral als je de tijd wilt nemen en meer van de omgeving wilt zien.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 14:31
De meierij
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ronald | 3-1-2019 18:51
meierij
zeer leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2019 17:07
Erg leuk
Hele leuke en mooie tocht. Wii hadden de pech dat op 2 januari geen enkele eet/drinkgelegenheid open was. Wil je de route rustig aan doen, zo nu en dan wat eten/drinken en rond lopen, dan kun je er een gehele dag mee vullen! Iets wat wij zeker nog vaker gaan doen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee