Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

4.8 90
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 5-5-2021 16:48
Leuke activiteit
Mooie manier om deze omgeving te verkennen. Ondanks dat we in de regio wonen, op diverse plaatsen geweest welke we nog nooit eerder hadden ontdekt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2021 17:22
Mooie en super leuke tocht
Wat een leuke activiteit in deze coronatijden! Na lang zoeken om iets met kinderen te kunnen doen kwamen wij deze speurtochten tegen. Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 20:58
Gast
Genoten van een leuke tocht. Dingen gezien, waar je normaal zo langs rijdt.
Ook leuke vragen, goed te doen, maar ook niet te makkelijk.
Zin in de volgende....!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 20:24
Genoten met grote G
Leuk om zo met oma dochters en man ons eigen brabant  beter te leren kennen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 16:38
Erg leuk
Met twee auto’s en twee twintigers deze route gedaan, was erg leuk. Niet te makkelijk, erg mooie route. Kom er graag nog eens terug met de fiets.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 15:44
Speurtocht 7 zaligheden
Mooie route leuk om te doen in een mooie omgeving alleen weg prins hendriklaan was afgesloten voor auto's breder dan 2 meter We hebben een heel stuk om moeten  rijden

Verder super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jacqueline | 11-4-2021 19:19
Zeven zaligheiden
Leuke route door een eeuwenoud landschap. Mooie dorpen en boerderijen. Goed opletten, wij zijn een paar keer heel even verkeerd gereden, net te ver bijvoorbeeld. Maar gemakkelijk op te lossen. Zoekfoto's vonden wij lastiger, deze niet gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ellen | 11-4-2021 15:50
Leuke activiteit
Vandaag een leuke autospeurtocht gedaan tussen de mooie natuurgebieden. Tussendoor een stop gemaakt bij een leuk, knus boerderijwinkeltje met meerdere lekkernijen. Ook de omgeving bij “ in den bokkenreyder” was erg mooi!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 09:47
Leuke activiteit met kinderen
Wij hebben op eerste Paasdag genoten van deze autospeurtocht met  onze twee kinderen van 11 en 8. Her en der is ook gewoon wat te verkrijgen, koffie, ijsje, broodje en de vragen waren goed te beantwoorden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 17:24
Leuke afwisseling
Op 2e paasdag de speurtocht gereden. Koffe met broodje ham (to go) bij herberg Buitenman genuttigd. Was een geslaagde middag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Madelon | 5-4-2021 16:53
Zeven zaligheden
Erg leuke dag gehad op deze druilige 2e paasdag. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 08:45
Prachtig plezier
Voor het eerst aan zo een tocht meegedaan en wat ontzettend leuk was het.
Prachtige tocht langs leuke stekjes en veel plezier met de vragen en opdrachten.
Een groot succes, heerlijke dag gehad, bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 18:44
De zeven zaligheden
Erg leuk, mooie route, leerzaam. Stops op leuke plekjes waarbij je in deze tijd toch nog een koffie/ ijsje/ boerenwinkels iets lekkers kan halen. Leuk als gezin te doe
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 17:30
De zeven zaligheden
Was erg leuk om te doen, wij hebben er 3 uur over gedaan inclusief stops. Ook kun je koffie en lekkers kopen op diverse punten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-3-2021 14:29
Karin
Erg leuk om te doen nu in deze tijd, bij de horeca punten ook nog wat lekker kunnen krijgen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Britt | 15-3-2021 18:31
Speurtocht voor beginners
Na 4 speurtochten te hebben gedaan, vonden wij deze toch aan de makkelijke kant. Minder zoekplaatjes dus beter voor beginners. Deze is leuk voor na de corona-tijd ivm horeca.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 22:22
Leuk tijdverdrijf
Een leuke middag gehad zo in de coronatijd.
Onze zoon kon goed de opdrachten doen en de beschrijving was prima in orde.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 19:10
De zeven zaligheden
Mooie route met leuke weggetjes door de natuur. Voor de kinderen waren de zoekplaatjes goed te doen maar ook uitdagende vragen/raadsels voor de volwassenen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marieke | 14-3-2021 17:30
Leuke activiteit!
Leuke activiteit, vooral bij mindere weersomstandigheden. En met genoeg afhaalmogelijkheden om er ondanks corona een bourgondische route van te maken. De kids vonden het ook erg leuk. Voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 15:29
leuke quiz
het is een leuke tocht met voldoende afwisseling.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 10:20
De zeven zaligheden
Super leuke speurtocht. Als straks de horeca weer open gaat dan is het nog leuker omdat je dan onderweg een terrasje kan pakken en lekker kunt lunchen tijdens je speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2021 10:28
Erg leuk
Om toch wat te doen tijdens corona in de vakantie is dit een zeer leuke optie. Wij hebben het leuk en gezellig gehad en de route was mooi en goed te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Nicolette | 25-2-2021 19:34
Leuk uitstapje in coronatijd!
Genoten van de mooie tocht! Ondanks alle coronamaatregekenheel veel lekkers onderweg kunnen scoren. We moesten nog opschieten om niet te lang te blijven hangen en voor het donker thuis te zijn! Brabantse gezelligheid toch?
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Tsipora | 25-2-2021 11:33
erg leuk
we hebben erg genote van de mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Robert | 21-2-2021 18:50
Erg leuk op deze zonnige dag!
Met veel plezier hebben we te speurtocht gereden, het weer was erg aangenaam en we hebben er van genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2021 17:02
Super leuk vermaak in coronatijd
Leuk. Toerist in eigen regio. Heel wat geleerd. Bedankt!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2021 20:46
Origineel
Origineel en toch redelijk simpel. Sommige dingen waren wel erg makkelijk te vinden. Wel leuk dat je vaak in de auto kon blijven zitten want het regende de hele dag. Prima tijdverdrijf in deze Corona tijden. We gaan het zeker nog eens doen!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 19:24
Erg leuk
Op een zondagmiddag hebben we genoten van deze speurtocht. Leuke opdrachten en qua lengte precies goed. Mooie manier om kennis te maken met een mooie omgeving. We gaan zeker nog een andere proberen
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 17:01
Mooie tocht
Leuk om op deze wijze kennis te maken met omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 15:52
Super!!
Dit is een hele leuke route met veel vragen tussendoor!! Wel een omleiding door afgesloten weg
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2021 17:47
Gezelligheid
Super genoten en teamwork met gezin.
Was gezellig en goed te doen zeker aanrader in deze rare tijden..
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 18:26
De Zeven Zaligheden
We hebben met zijn alle genoten. Het was een heel leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 11:30
Super
Het was weer een super leuke tocht . Wij hebben weer een gezellig dag gehad . Top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 19:38
Super!
Een hele leuke middag gehad! Goed uitstapje in deze tijden en hier en daar een lekker warm drankje kunnen halen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2021 17:49
Aanrader
Ondanks Corona, gezellige tocht met hier en daar een warm drankje to go!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2021 17:23
De zeven zaligheden
Mooie route, duidelijke omschrijving. Vragen mogen iets uitdagender en met meer doe opdrachten misschien. De terrasjes/accommodaties waar we langskwamen zagen er mooi uit. Helaas natuurlijk gesloten ivm, maar wel plekjes om nog eens voor terug te rijden. Prins Hendriklaan was erg smal, gelukkig hebben we maar een kleine auto. Al met al zeker een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-1-2021 17:40
Autospeurtocht de Zeven Zaligheden
Erg leuke tocht om te rijden, zelfs in Coronatijd waarbij er geen enkele uitspanning open was op D'n Bokkenreyder na waar je wat "af kon halen".
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 16:00
Zeven zaligheden
Super leuke tocht door de landerijen. Wij hadden pech met het weer en de Corona tijd zonder horeca, maar anders zijn er genoeg plekken om aan te meren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 22:53
Snert tussen 2 meter
De tocht was leuk, mooie stukjes natuur en verrassend mooie dorpjes. In deze tijd van het jaar ook als extraatje wat kerststallen kunnen bewonderen. In Eersel nog koffie en warme choco to go kunnen scoren. En bij de biologische boerderij heerlijke warme snert to go.....ook de onverwachtse wegversmalling van 2 meter hebben we doorstaan....heerlijk om coronaproof toch iets buitenshuis te hebben kunnen ondernemen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2020 18:15
zeven zaligheden
we vonden het leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-12-2020 14:32
Erg leuk!
Op eerste kerstdag genoten van deze route. Leuk dat zowel locatie C en D beiden onverwacht open waren voor “to go” ondanks de Corona maatregelen. Hierdoor kon je nog lekker warme drankjes en broodjes of koeken krijgen. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-11-2020 18:17
Mooie route
Wij komen zelf uit Tilburg, maar ook voor ons was dit nieuw terrein. Heel leuk om zo onze nabije omgeving beter te leren kennen. Straks als de restaurants weer open mogen kan je heerlijk pauze houden in de vele eet- en drinkgelegenheden. Echt super leuke activiteit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Karin | 8-11-2020 09:41
Karin
Leuke tocht, veel gezien van mooie omgeving.  Wel onduidelijkheid over vraag 7: er staan namelijk geen 3 maar 5 torentjes bovenop de pomp in Eersel.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marion | 25-10-2020 19:02
Zeven zaligheden
Een erg mooie puzzeltocht. Tevens het museum de achtzaligheden bezocht wat ook zeker de moeite waard is. Wij hebben weer een leuke zondag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 14:35
Heel leuk!
Een keer iets anders, heel leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Roel | 22-10-2020 18:16
Leuk met de kinderen
Was leuk om te doen, ook al was alle horeca onderweg gesloten wegens corona maatregelen. We hebben er van genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 17:52
Echt leuk
We hebben genoten ondanks corona. Een stuk  gezien vd omgeving waar we wonen.  Leuk vermaak
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-10-2020 18:18
Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'
Leuke speurtocht en mooie route! in deze tijd waar bijna niets mag vanwege corona, is het leuk om met je eigen gezin zo'n uitstapje te doen en leuk bezig te zijn, met af en toe een gezellige tussenstop. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar om ook een andere speurtocht te kiezen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-9-2020 20:19
De zeven zaligheden
Prachtige route, mooie vergezichten en de sfeer van weleer en dat alles  met de brabantse gastvrijheid.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Astrid | 5-9-2020 15:02
Zeven zaligheden
Leuke route om te rijden ook niet te lang.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Corina | 18-8-2020 18:13
Leuke dag
Leuke dag gehad in mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2020 20:16
leuke middag besteed
mooie leuke route. voor de klein manne duurde het op een gegeven moment iets te lang, dus die hebben we naderhand nog gepaaid met een bezoek aan speeltuin de hooiberg in bladel!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2020 14:02
Leuke ochtend gehad!
Vanochtend met 2 volwassenen deze speurtocht gedaan. Wij zijn rond 10:00 begonnen met de route vanwege de warmte. In den Bockenreyder was ons startpunt. Wat we vooral heel leuk vinden, is dat 'grote' wegen vrijwel niet in de route opgenomen zijn, zodat je over landweggetjes en door het bos rijdt. Op deze manier zie je plekjes die je normaal nooit ziet. Een voordeel aan vroeg vertrekken is dat parkeren nergens een probleem was.

De route is gemakkelijk te volgen en ook de stoppunten zijn eenvoudig te vinden. Wij zijn 1x verkeerd gereden (eigen schuld, niet goed opgelet). Gelukkig hadden we dit na ±100 meter al door, omdat we op de navigatie zagen dat we op een verkeerde weg zaten. Omgedraaid en de tocht op de goede manier vervolgd.

Wat we wel jammer vonden, is dat er niet aangegeven wordt om bij de bunker te stoppen. Dit hadden wij in eerste instantie dan ook niet gedaan. Misschien iets om in de route op te nemen?

Bij Landhoeve Herberg Buitenman, het derde startpunt waar we langs kwamen, hebben we heerlijk wat gedronken en geluncht. Daarna teruggegaan naar ons startpunt voor de laatste zoekfoto en terug naar huis gereden.

Al met al een geslaagde speurtocht! Ook zeker een aanrader om met kinderen te doen, vooral door hen dingen te laten zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
suzanne | 10-8-2020 10:00
De zeven zaligheden
Was ook weer een leuke tocht. Eersel is echt een superleuk plaatsje.
Herberg buitenman is echt super om heerlijk wat te eten. Het streekmuseum is niet gratis. Wij hadden dit niet door en gingen enthousiast op zoek naar de antwoorden. Dit werd niet erg gewaardeerd. Kosten vanaf 12 jaar zijn 2,50euro per persoon.  Voor de rest een leuke en mooie route, vooral tegen België aan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 21:51
Mooie toch
Mooie tocht de moeite waard
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 19:49
hoe een regenachtige dag niet in het water viel dankzij de autospeurtocht
Als 'alternatief achter de hand' zijn we deze tocht gaan rijden.
Als je de tijd goed inschat kan je precies eten bij de Bockenrijder wat absoluut een aanrader is. Wat een leuke dag hebben we gehad en wat is Brabant toch mooi!

De tocht is duidelijk omschreven en de vragen zijn voor alle leeftijden. Tof!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 18:43
Heerlijke dag!
We hebben het heel leuk gehad. Dag vullend programma!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 09:47
erg leuke puzzeltocht
super leuke route. Dit is denk ik de leukste die wij gedaan hebben. Dit komt mede doordat er tussen de opstapplaatsen/bezienswaardigheden ook nog wel wat meer vragen/ opdrachten zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-7-2020 20:04
de Zeven Zaligheden
Erg leuke tocht
mooie dorpjes en veel natuur
en vooral over de landweggetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-7-2020 17:17
Leuke tocht
onderweg mooie omgeving met leuke terrasjes. Zelfs ideeen opgedaan om met kleinkinderen dagje van te maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Erwin | 21-6-2020 20:52
Zevenzaligheden
Leuke route met de kinderen dochter van 12 als navigator  en zoon van 10 als antwoorden zoeker.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-6-2020 16:47
speurtocht 'De Zeven Zaligheden'
Erg mooie route die je naar hele gezellige terrasjes brengt. Helaas konden we nog geen gebruik maken van de terrasjes. Maar zeker een aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 19:58
Leuke speurtocht!
Leuke autospeurtocht. Helaas veel dicht vanwege corona. Af en toe wel lastig en verkeerd gereden. Maar gaan zeker vaker zo'n tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-5-2020 12:11
Mooie route door de dorpen
Heerlijk tijdverdrijf. Jammer van de regen, dus we hebben weinig stops om wat te drinken te nemen genomen, maar de route was top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2020 16:47
Prima corona-gezinsuitje
Wij hebben heerlijk genoten van dit geweldige corona-uitje voor je gezin.
Met een koelbox vol met picknick lekkers en een ijsje onderweg heb je een gezellige dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 10-5-2020 17:30
De Zeven Zaligheden
Wij hebben de afgelopen tijd al een aantal routes gereden in Brabant, maar deze vonden wij de minste route. Maar zeker een leuke middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maaike | 5-5-2020 17:44
Leuke tocht
Je komt langs leuke plekjes en ondanks dat niet alles open is door de corona maatregelen is er genoeg te zien en te doen. Af en toe rij je weleens verkeerd, maar dat hoort bij een autospeurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 19:16
Anoek
Mijn dochter van 15 en ik hebben de tocht gedaan om verveling vanwege corona tegen te gaan. Zij vond de tocht ook erg leuk! Natuurlijk was het jammer dat er niks open was waar we wat konden eten/drinken, maar dat wisten we van tevoren.
We gaan zeker nog eens een tocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 18:21
Super leuke & leerzame speurtocht!
We hebben genoten van deze coronaproof activiteit. Duidelijke speurtocht met leuke, interessante vragen voor jong & oud! Dit gaan we zeker vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 16:13
Mooie tocht in de Kempen
Een schitterende tocht langs mooie dorpjes en landweggetjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Julia | 29-3-2020 22:18
Leuke route
Ondanks de gesloten accomodaties bij de stops (ivm Corona maatregelen) hebben we ons goed vermaakt! Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-3-2020 18:17
Relaxte en heerlijke speurtocht gehad
We vonden het erg leuk om deze autospeurtocht te doen. We hebben heel veel diertjes gezien en een groot pluspunt is dat je grotendeels alleen maar op plattelandsweggetjes rijdt. We zijn een paar keer verkeerd gereden, maar dat was volgens mij vooral onze eigen schuld :p. Ik zou het leuk vinden als er nog net wat meer fotozoekopdrachten bij zouden zitten of een doe-opdracht.
Verder wat geleerd van de omgeving en inderdaad in 3,5 uur tijd de speurtocht weten te voltooien. Super veel kwaliteit en leuke middag voor zo'n prijs!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jozé | 14-1-2020 22:08
Aanrader!
De autospeurtocht was erg leuk en duidelijk. Je komt op mooie plekjes en je stopt bij gezellige restaurantjes. Een echte aanrader voor een leuke regenachtige middag vulling!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 10-11-2019 16:11
De zeven zaligheden
Gereden op een prachtige zonnige dag in November, hierdoor was het in diverse gebieden erg druk en helaas geen plek op b.v. het geweldig mooie terras van in den bokkenrijder. Verder was de route zelf weer een plaatje en geen foutjes kunnen ontdekken in de route. De stopplaatsen waarin helaas minder interessant ditmaal en de vragen en opdrachten niet heel uitdagend. Route in iets minder dan 3 uur voltooid ( mede door de drukte op terrassen)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2019 22:30
Vriendenclubje
Leuke gezellige invulling van een zeer regenachtige zondag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christel | 20-10-2019 20:50
Vriendenclub
Gezellige invulling van een zeer regenachtige zondag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2019 19:28
Top dagje uit!
Met heerlijk weer door prachtig landschap gereden en veel lol beleefd aan het zo nu en dan fout rijden! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2019 13:49
De Zeven Zaligheden
Hele leuke route met veel interessante vragen  en leuke restaurantjes.
Wel een aanrader om je mobiel met navigatie aan te zetten want verschillende straatnamen zijn lastig te vinden.
Verder alle antwoorden kunnen vinden en dus de code kunnen ontcijferen.
Wij gaan het zeker nog een keer doen.
Veel plezier.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-6-2019 18:10
Mooie route
We hebben een leuke dag gehad, met mooie landschappen en authentieke aanlegplaatsen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 19-5-2019 17:54
de zeven zaligheden
Wij hebben een ontzettende leuke dag er door gehad.
er staat 3,5 uur voor, maar met de stops hebben wij er wel 5 uur over gedaan!!
met name de foto's die je onderweg moet zoeken vonden wij erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2019 16:00
Gezellige dag gehad
Volgens ons zat er een foutje in moesten we rechtsaf ipv links naar de Nachtegaallaan. Verder heeft google maps ons aardig geholpen omdat het best lastig inschatten is wanneer je af moet slaan. Erg mooie route met leuke startpunten. Heerlijk kopje koffie gedronken in het streekmuseum, wat we al eens eerder bezocht hadden. Ook dat is de moeite waard. Erg gastvrij ontvangen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2019 15:04
De 7 Zaligheden
Geslaagde tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2019 18:39
De zeven zaligheden
Mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bart | 7-3-2019 18:15
speurtocht
was erg leuk. wellicht mag de tocht iets minder lang zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-2-2019 16:38
De zeven zaligheden
Prima
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-1-2019 11:09
zevenzaligheden
leuke speurtocht 2 leuke restaurants op de route ,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2019 15:56
De zeven zaligheden
Leuke speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2019 19:44
De zeven zaligheden
Mooie route, eerste keer dat we een autospeurtocht deden maar zeker niet de laatste!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 16:43
Auto speurtocht
Mooie tocht om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 20:08
De zevenzaligheden
Super leuke route om te rijden. Voor jong en oud. Het was een gezellig uitje op 2e kerstdag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee