Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

4.6 172
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 13-2-2015 17:43
Foutje in de route
Stukje vlasberg klopt niet. Na de rotonde hapertseweg moet je 1e weg rechts ipv links
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 15-2-2015 17:23
Leuke, mooie route
Leuke bezigheid op deze carnavalsmiddag. Door de optocht in Eersel een klein stukje eigen invulling moeten geven aan de route. Mooie route en vooral genoten van de varkens en de lekkere warme chocolademelk bij Den Bockenreijder.   Aanrader!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2015 16:53
autotocht
het was super leuk maar af en toe best lastig. het was vooral onduidelijk waar je soms naartoe moest.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Jos | 6-4-2015 18:43
Leuk en gezellig
Leuke gezellige middag gehad, leuke plaatsjes gezien en onderweg lekker gegeten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2015 20:57
Speurtocht 7 zaligheden
Leuke tocht we hebben er van genoten
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Marlies | 21-6-2015 21:15
Leuk en mooi
Wij hebben een hele leuk middag gehad! Met acht volwassenen, 4 auto's, hebben we de speurtocht de Zeven Zaligheden gedaan. Erg mooie omgeving. Leuk om deze zo te ontdekken!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2015 11:54
We hebben genoten!
Wij hebben ondanks het weer van maandag erg genoten en ook de verschillende stops zoals bij de varkens maken de autospeurtocht tot een echt succes!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-9-2015 10:45
zeer leuk voor jong en oud
We hebben met de gehele familie deze tocht gereden en jong en oud heeft ervan genoten. Je komt op mooie plekjes in leuke brabantse dorpjes. Er zijn onderweg leuke plekjes waar je even kan stoppen. Zeker de moeite waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-9-2015 20:50
De Zeven Zaligheden
Mooie tocht in deze mooie omgeving. Interessante vragen over het gebied waar je doorheen rijdt. Leuke route.! Prima voor elkaar.! P.S. De route bij de rotonde van Duizel klopt niet meer helemaal. Je moet nu op de rotonde rechtdoor Hapertseweg. Je kunt de Vlasberg niet meer op. (blz 9 van de routebeschrijving)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-10-2015 15:53
Autospeurtocht
Het was leuk om een keer te doen, maar voor een tweede keer zal ik niet snel meer gaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-10-2015 17:29
Zeven zaligheden
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-11-2015 12:49
Leuke tocht
Leuke tocht, vooral de varkens.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2015 16:08
Fantastische route!
Een leuk uitje om met de kerst te doen, ook al was vraag 19 onduidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2015 16:52
de 7-zaligheden
Gezellige 3 uur
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2016 11:24
Beoordeling
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-3-2016 18:12
7 zaligheden
Leuk om te doen. Wel relatief prijzig voor wat je uiteindelijk krijgt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|1 Ja Nee
Tanja | 26-3-2016 16:59
Een gezellige dag
Het was een gezellige dag met mooie plekjes en leuke vragen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2016 14:45
De antwoorden
Leuke tocht gehad van 2.5 uur
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-4-2016 20:45
Wederom een leuke route
Voor ons de 5e route die we reden (we kijken met smacht uit naar nummer zes) en wederom een herlijke rit.Wat is er nog veel moois te zien in onze nabije omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2016 09:03
De zevenzaligheden
Was een leuke invulling van een druilige vakantiedag. We begonnen bij startpunt 4 zodat we daar ook konden beginnen met onze brunch. Leuke afwisseling van dorpjes en platteland.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-5-2016 07:27
de zeven zaligheden
leuk middagje vooral met kleine kinderen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-5-2016 19:20
Autospeurtocht de 7 zaligheden
Super leuke middag gehad. We wonen in deze omgeving, maar hebben veel nieuwe mooie plekjes ontdekt. We gaan zeker nog meer tochten doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-5-2016 22:41
opmerkingen
duidelijke routebeschrijving; bij de herberg in den bockenrijders is het groene bord verwijderd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-6-2016 22:42
Hele leuke dag gehad!
Voor ons was het de eerste keer dat wij een autospeurtocht hebben gedaan. En dit zal zeker niet de laatste zijn. Ons dochtertje van 8 vond het ook zeer interessant. Vooral het zoeken naar de speurfoto's. Daarnaast kom je tijdens zo'n tocht dingen te weten, die je anders misschien nooit te weten zou komen. Wij hebben vandaag "De Zeven Zaligheden" gedaan. Hoewel wij regelmatig in de omgeving van Tilburg en Eindhoven komen, hebben we vandaag toch nog aardig wat nieuwe dingen gezien waarvan we niet eens van het bestaan af wisten. De varkens zijn geweldig!!!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 13-7-2016 12:11
Schitterende route!
Heerlijke dag gehad. Mooie omgeving en duidelijke routeomschrijving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-7-2016 20:49
Zeven Zaligheden
De speurtocht was fantastisch!  We hadden eerder al een andere speurtocht van deze site gedaan en meteen daarna wilde we er weer een doen.  Geen verkeerde keus.  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-7-2016 19:55
Soms te snel voorbij
Leuk, soms wat lastig te vinden als je tussen het verkeer zit. Je rijd er dan snel langs.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rinaldo | 2-8-2016 14:59
Route de Acht Zaligheden
Mooie omgeving en mooie route. Soms wel wat gevaarlijk aangezien je naar de foto's aan het zoeken bent en dus langzamer rijdt dan de snelheid van de wegen is. Daarnaast klopten op 2 momenten de route niet helemaal omdat er straatnaamborden ontbraken of er niet waren. (onder andere de Elzenstraat). Er zouden wat mij betreft nog wat meer vragen in mogen waarvan je de antwoorden vind op de route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-8-2016 16:20
De zeven zaligheden
Een erg gezellige meidendag gehad en prachtige plekjes ontdekt!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2016 23:20
de Zeven Zaligheden
We zijn met twee kleinkinderen op speurtocht gegaan.Ze vonden het superleuk en zaten met rode konen op de achterbank.Over het algemeen was de route goed te rijden.De Elzenstraat waren we voorbij gereden, maar verder was het een overzichtelijke route. Begonnen bij de Bokkenrijder.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2016 15:56
de 7 zaligheden
Prima speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2016 19:16
Leuk
Vermakkelijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2016 17:18
DE ZEVEN ZALIGHEDEN; ERG LEUKE RIT
ERG LEUKE RIT, HELAAS LIGGEN DE PUNTEN C EN D DICHT BIJ ELKAAR, WAARDOOR WE BIJ DE BOCKENREIJDER NIETS MEER GENUTTIGD HEBBEN.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-10-2016 19:23
Leuk!
Leuke route met mooie punten. Heerlijk met goed weer
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:51
buitengewoon
Top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:53
super
grote klasse
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:54
topper
geweldig
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:55
hoogst interessant
een tocht van de buitencategorie
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:56
fantastisch
een ongekend leuke tourtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2016 23:58
plezierig
een fijne en leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-10-2016 20:28
De zeven zaligheden
Een leuk uitje voor de hele familie: voor jong en oud. Gezellig met z'n negenen gepuzzeld in een busje!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-11-2016 17:57
Zeven zaligheden
Hartstikke leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-12-2016 20:30
de zeven zaligheden
gezellige route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2016 14:24
Leuke rit
Leuk om eens te rijden, alleen mogen er van mij meer vragen bij die je op de rit tegen komt ipv op moet zoeken op internet. Verder een uitstekende rit.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 8-1-2017 20:44
De Zeven Zaligheden
Erg leuk om op deze manier de omgeving te verkennen. Goed te doen, zelfs in dichte mist en (gedeeltelijk) in het donker is het ons gelukt;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jolanda | 3-4-2017 20:05
Autospeurtocht
Erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-4-2017 22:25
De 7 zaligheden
Leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2017 17:12
DE ZEVEN ZALIGHEDEN, NLBR003
ONZE EERSTE AUTO SPEURTOCHT WAS GOED BEVALLEN, EN ZAT GOED IN ELKAAR. OP NAAR DE VOLGENDE TOCHT.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2017 21:13
De Zeven Zaligheden
Hele leuke dag met het gezin!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2017 19:52
De Zeven Zaligheden
Leuke route, ook met kinderen. Ook erg leuk dat je adresjes krijgt om iets te drinken waar je normaal gesproken niet zo snel komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2017 15:10
'de zeven zaligheden'
Leuke speurtocht maar het puzzelen met de antwoorden en het raden waar de schatkist ligt bij de Boeverie.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ruud | 2-5-2017 17:41
De zeven zaligheden
Hebben ons goed vermaakt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2017 11:20
De Zeven Zaligheden
Mooie speurtocht, we hebben een hele gezellige middag gehad met opa & oma, kleinkinderen, en mijn zus!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-5-2017 16:46
super autospeurtocht
hij is echt super leuk om te doen.we hebben veel plzeir gehad en mooie stukken van het brabantse land gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marcel | 4-6-2017 18:25
De zeven zaligheden / NLBR003
Heerlijke route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-6-2017 20:49
De zeven zaligheden autospeurtocht
Geweldig mooie tocht. We hebben ons goed vermaakt. Heerlijk weer, lekker op de terassen gezeten en de kinderen vonden de loslopende varkentjes ook geweldig!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-6-2017 11:26
De zevenzaligheden
Foto´s van bordjes langs de kant van de weg zijn moeilijk vindbaar vanwege de hoge begroeiing. Verder leuke duidelijke route.  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2017 20:34
De Zeven Zaligheden
Bruggetje op Beenakkersweg afgesloten ! Zeer irritant ! Zonder navigatie is de weg amper terug te vinden ! Waarschijnlijk vraag 21 daardoor gemist ?
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-8-2017 19:30
leuke tocht
een leuke tocht om te rijden. De ingeschatte tijd klopt goed, zonder ergens een drankje te nuttigen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-8-2017 12:48
Speurtocht
Het was ontzettend leuk om deze tocht te doen! Wel konden we 1 vraag  (voor de schatkist) niet goed beantwoorden omdat we het terrein niet op konden. Er was namelijk een feestje aan de gang. Dit ging om de 1e vraag. We hebben daarom 2 ingevuld. Ook het 3e symbool was vreemd omdat we het moesten delen terwijl er 55 stond als antwoord. Nu maar hopen dat we het goed hebben! Het was in ieder geval super!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
liesbeth | 9-8-2017 20:30
speurtocht
was heel erg leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-8-2017 20:50
Speurtocht
Het was leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2017 18:33
De Zeven Zaligheden
Hele leuke speurtocht! Heel afwisselend, ook met de foto's! Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-8-2017 20:23
de zeven zaligheden
een weg niet mogelijk ivm met wegobstructie
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2017 19:09
Autospeurtocht de zevenzaligheden
Leuke route, ook leuk om te doen bij slecht weer. Jammer van de wegwerkzaamheden aan de weg waardoor wij een stuk andere route moesten nemen en zo een opdracht miste. De titel klopt alleen niet van de tocht, het zijn namelijk de acht zaligheden! ;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2017 15:57
autospeurtocht
vermakelijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Karlijn | 20-8-2017 00:13
De 7 zaligheden
Het was heel erg leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anja | 20-8-2017 12:12
De zeven zaligheden
Leuke tocht. Alleen de Beekakkersweg was afgesloten (bruggetje over de Reusel)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2017 20:21
De zeven zaligheden
De route beschrijving was niet altijd even duidelijk. Maar we zijn eruit gekomen. Dit is nu onze 2de speurtocht en er gaat er zeker nog een volgen. We hadden ook een weg afsluiting gelukkig was de foto vraag daar niet!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-8-2017 14:22
Zeven zaligheden
Prima tocht. Bij een vraag waren twee antwoorden mogelijk. Jammer dat deze vraag noodzakelijk is voor de geheime code. Nu maar gegokt. Verder een hele leuke dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-8-2017 19:28
Leuk
Leuke route en goede vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-9-2017 15:35
De zeven zaligheden
Hartstikke leuke bezigheid
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-9-2017 12:04
De zeven zaligheden 2842
Leuk om te doen. Samen met mijn dochter van 10 jaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
P. | 26-9-2017 09:53
Lastige tocht
Onze tweede tocht uit de reeks. Deze was wat lastiger dan onze vorige speurrit. We hadden wat moeite met het vinden van de bordjes maar uiteindelijk met hulp van google maps hopelijk gevonden. Ook sommige antwoorden vonden wij voor meerdere uitleg vatbaar. Aanraders zijn de scharrelvarkens en verrassend was voor ons de Landhoeve Buitenman waar je heerlijk buiten op het terrasje kunt zitten. In den Bockenreyder kenden we al. Super leuke Brabantse plek en altijd vriendelijk personeel maar wel heel druk. We hebben ons weer heerlijk vermaakt, leuk tijdverdrijf. Op naar de volgende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Nico | 4-10-2017 15:30
Autopuzzeltocht de 7 zaligheden
Is een leuke (puzzel)tocht om de omgeving beter te leren kennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-10-2017 19:39
De zeven zaligheden
9
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-11-2017 21:30
De zeven zaligheden
Leuke route! Vraag 19 zijn volgens ons 2 letters mogelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-12-2017 17:55
Leuk en verrassend!
De route komt langs mooie verrassende plekken in Brabant. Het was soms even zoeken en een hele uitdaging om naast het zoeken naar een foto, op de weg te letten en ook nog eens te genieten van de omgeving. Desalniettemin: een absolute aanrader :)
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 3-12-2017 21:42
De Zeven Zaligheden
Top route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2017 20:03
De zeven zaligheden
Hele leuke speurtocht! Vanwege wegwerkzaamheden bij de buitenman hebben een stukje om moeten rijden, dit heeft echter geen invloed gehad op de vragen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2018 12:45
De zeven zaligheden
Goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-2-2018 23:41
de zeven zaligheden
leuk om te doen.er staat een fout in: Na 1.0 km sla linksaf naar de wolverstraat. maar dit moet zijn 0.1 km
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2018 09:59
De zeven zaligheden
Mooie omgeving, leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-3-2018 12:55
.
Heel leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-4-2018 18:35
De zeven zaligheden
Was een ontzettend leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 11:13
Antwoorden autospeurtocht 7 zaligheden
Super leuk uitje op Brabants platteland
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 16:52
Speurtocht de zeven zaligheden
Erg leuke route en speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 17:36
Leuk!
Heel leuk, ook met onze tieners!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 18:04
De Zeven Zaligheden
Vraag over minimaal spenen varieert nogal op internet en ter plekke hebben wij in ieder geval daar ook geen antwoord op kunnen vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 20:18
Goed tijdverdrijf!
De foto behorende bij vraag 15 hebben we met geen mogelijkheid kunen vinden. We zijn heel benieuwd waar deze foto is genomen. Bedankt voor de leuke middag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2018 21:11
Autospeurtoch oplossingen
Wat een superleuke speurtocht! Hele leuke dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hans | 15-4-2018 22:21
De zeven zaligheden
Leuke route, fijne activiteit met gezellige pauzeplaatsen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2018 17:43
Autospeurtocht
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2018 11:09
De zeven zaligheden
Wij hebben een leuke auto speurtocht gehad. Door de begroeide omgeving waren de zoekfoto's soms lastig te vinden en moesten we terug rijden. Ook waren we de 'varkens' voorbij gereden en hebben we moeten vragen waar het was. Leuk om te doen, nog leuker met kinderen erbij.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2018 22:26
De Zeven Zaligheden
Het was weer een spannend dagje uit alhoewel wij de route 'om de duinen' net iets leuker vonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michaël | 21-5-2018 10:53
De zeven zaligheden
We misten een zaligheid
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-6-2018 11:39
De zeven zaligheden
Super leuke manier om Brabant te verkennen en een dagje uit te gaan. Mooie omgeving en veel gezien. Met plezier alle vragen beantwoord en onderweg gepicknickt. Het was wel lastig om alle straatjes precies te vinden. Soms was de beschrijving vaag, dus we zijn een keertje fout gereden. Daarnaast duurde de speurtocht bij ons veel langer dan aangegeven. Niet erg, maar een tip om erbij te schrijven.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Bianca | 10-6-2018 09:27
De zeven zaligheden
Super tocht gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peter | 10-6-2018 14:44
Peter
Wederom een mooie route, dit maal door de Brabantse Kempen. De zoekopdrachten zijn goed te doen, de routebeschrijving is ook prima te volgen. Op een zomerse dag wel heel veel fietsers op de smalle wegen, dus goed opletten. Horecagoed vertegenwoordigd, m.n. in Eersel.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-6-2018 20:53
De zeven zaligheden
Hele leuke en lekkere route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Karin | 17-6-2018 17:02
..
Hele leuke rit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-6-2018 21:34
Uitslag puzzeltocht de zeven zaligheden
Onze eerste puzzeltocht en wat was het leuk! We gaan er zeker meer doen!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 24-6-2018 23:06
De Zeven Zaligheden
Leuke Speurtocht, we hebben ons prima vermaakt. Onderweg zijn meerdere gezellige picknickplaatsen of eet en drinkgelegenheden. De route komt langs mooie dorpjes en bossen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
David | 9-7-2018 17:58
De Zeven Zaligheden
Mooi!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-7-2018 21:19
De 7 zaligheden
We hebben een leuke dag gehad. En ook de gelegenheid genomen om van de diverse restaurants/lunchroom gebruik te maken.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 8-8-2018 17:03
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht, plekken gezien waar ik anders niet was gekomen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Martin | 18-8-2018 20:34
De Zeven Zaligheden
De eerste autospeurtocht die wij hebben gedaan. Er gaan zeker nog meerdere volgen. Het is een leuke tijdbesteding, wanneer je even iets anders wilt dan de hele dag binnen zitten (ook als het regent).
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-9-2018 17:26
Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden' . NLBR003
Zeer leukespeurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-9-2018 21:25
De 7 zaligheden
Een erg leuke activiteit langs leuke plekjes. Ook nieuwe overnachtingsplekjes gevonden!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 15-9-2018 15:21
7 zaligheden
Prima
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-9-2018 09:49
Om de Duinen
Super leuke en mooie tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-9-2018 16:44
Autospeurtocht de zeven zaligheden code 5984
Leuke tocht bij prima weer. Wel af en toe speuren op drukke wegen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
jolanda | 22-9-2018 16:51
JE BENT ER EVEN TUSSEN UIT
DE VARKENS STONDNE BINNEN WEGENS EEN ZIEKTE.
DUS NIKS VAN GEZIEN. OOK TER PLAATSE BLEEK DAT ER BORDEN WEG ZIJN DIE WEL IN DE VRAGENLISJT STAAN,DUS DEZE VRAAG KAN JE NIET BEANTWOORDEN.
VERDER LEUK OM TE DOEN.EEN MOOIE MIDDAG VULLENDE TOCHT.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-9-2018 16:44
De zeven zaligheden
De waterpaaltjes zijn erg vervelen, geen tijd om van de omgeving te genieten. Verder leuk om te doen. Verbouwing bij den Elshorst lastig, geen infobord gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-9-2018 11:20
7 zaligheden
De mensen van de varkensboerderij vonden het onprettig dat wij over hun terrein scharrelden naar antwoorden..
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-10-2018 17:00
De Zeven Zaligheden.
Leuke tocht. Weet niet of het de bedoeling is, maar het bordje op de Biezegoren staat met achterzijde naar de weg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-10-2018 08:15
De Zeven Zaligheden
Erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-10-2018 16:32
Leuk!
Op leuke plekken geweest en vragen zijn voldoende moeilijk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-11-2018 20:09
Speurtocht
Was erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tessy | 18-11-2018 14:12
De zeven zaligheden
We hebben erg genoten van de speurtocht. Het zou een idee zijn om nog meer speurfoto's toe te voegen. Dat maakt het nog actiever
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 19-11-2018 18:53
De zeven zaligheden
Foto's moeilijk te vinden
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-12-2018 21:12
De zeven zaligheden
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-12-2018 16:12
zeven zaligheden
Super leuke speurtocht.Zo dicht bij huis op plekken geweest wat wij niet kenden.leuke horeca gelegenheden.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 20:08
De zevenzaligheden
Super leuke route om te rijden. Voor jong en oud. Het was een gezellig uitje op 2e kerstdag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 16:43
Auto speurtocht
Mooie tocht om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2019 19:44
De zeven zaligheden
Mooie route, eerste keer dat we een autospeurtocht deden maar zeker niet de laatste!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-1-2019 15:56
De zeven zaligheden
Leuke speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-1-2019 11:09
zevenzaligheden
leuke speurtocht 2 leuke restaurants op de route ,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-2-2019 16:38
De zeven zaligheden
Prima
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bart | 7-3-2019 18:15
speurtocht
was erg leuk. wellicht mag de tocht iets minder lang zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2019 18:39
De zeven zaligheden
Mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2019 15:04
De 7 Zaligheden
Geslaagde tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2019 16:00
Gezellige dag gehad
Volgens ons zat er een foutje in moesten we rechtsaf ipv links naar de Nachtegaallaan. Verder heeft google maps ons aardig geholpen omdat het best lastig inschatten is wanneer je af moet slaan. Erg mooie route met leuke startpunten. Heerlijk kopje koffie gedronken in het streekmuseum, wat we al eens eerder bezocht hadden. Ook dat is de moeite waard. Erg gastvrij ontvangen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 19-5-2019 17:54
de zeven zaligheden
Wij hebben een ontzettende leuke dag er door gehad.
er staat 3,5 uur voor, maar met de stops hebben wij er wel 5 uur over gedaan!!
met name de foto's die je onderweg moet zoeken vonden wij erg leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-6-2019 18:10
Mooie route
We hebben een leuke dag gehad, met mooie landschappen en authentieke aanlegplaatsen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2019 13:49
De Zeven Zaligheden
Hele leuke route met veel interessante vragen  en leuke restaurantjes.
Wel een aanrader om je mobiel met navigatie aan te zetten want verschillende straatnamen zijn lastig te vinden.
Verder alle antwoorden kunnen vinden en dus de code kunnen ontcijferen.
Wij gaan het zeker nog een keer doen.
Veel plezier.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2019 19:28
Top dagje uit!
Met heerlijk weer door prachtig landschap gereden en veel lol beleefd aan het zo nu en dan fout rijden! Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christel | 20-10-2019 20:50
Vriendenclub
Gezellige invulling van een zeer regenachtige zondag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2019 22:30
Vriendenclubje
Leuke gezellige invulling van een zeer regenachtige zondag!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 10-11-2019 16:11
De zeven zaligheden
Gereden op een prachtige zonnige dag in November, hierdoor was het in diverse gebieden erg druk en helaas geen plek op b.v. het geweldig mooie terras van in den bokkenrijder. Verder was de route zelf weer een plaatje en geen foutjes kunnen ontdekken in de route. De stopplaatsen waarin helaas minder interessant ditmaal en de vragen en opdrachten niet heel uitdagend. Route in iets minder dan 3 uur voltooid ( mede door de drukte op terrassen)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jozé | 14-1-2020 22:08
Aanrader!
De autospeurtocht was erg leuk en duidelijk. Je komt op mooie plekjes en je stopt bij gezellige restaurantjes. Een echte aanrader voor een leuke regenachtige middag vulling!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-3-2020 18:17
Relaxte en heerlijke speurtocht gehad
We vonden het erg leuk om deze autospeurtocht te doen. We hebben heel veel diertjes gezien en een groot pluspunt is dat je grotendeels alleen maar op plattelandsweggetjes rijdt. We zijn een paar keer verkeerd gereden, maar dat was volgens mij vooral onze eigen schuld :p. Ik zou het leuk vinden als er nog net wat meer fotozoekopdrachten bij zouden zitten of een doe-opdracht.
Verder wat geleerd van de omgeving en inderdaad in 3,5 uur tijd de speurtocht weten te voltooien. Super veel kwaliteit en leuke middag voor zo'n prijs!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Julia | 29-3-2020 22:18
Leuke route
Ondanks de gesloten accomodaties bij de stops (ivm Corona maatregelen) hebben we ons goed vermaakt! Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 16:13
Mooie tocht in de Kempen
Een schitterende tocht langs mooie dorpjes en landweggetjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 18:21
Super leuke & leerzame speurtocht!
We hebben genoten van deze coronaproof activiteit. Duidelijke speurtocht met leuke, interessante vragen voor jong & oud! Dit gaan we zeker vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-5-2020 19:16
Anoek
Mijn dochter van 15 en ik hebben de tocht gedaan om verveling vanwege corona tegen te gaan. Zij vond de tocht ook erg leuk! Natuurlijk was het jammer dat er niks open was waar we wat konden eten/drinken, maar dat wisten we van tevoren.
We gaan zeker nog eens een tocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maaike | 5-5-2020 17:44
Leuke tocht
Je komt langs leuke plekjes en ondanks dat niet alles open is door de corona maatregelen is er genoeg te zien en te doen. Af en toe rij je weleens verkeerd, maar dat hoort bij een autospeurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 10-5-2020 17:30
De Zeven Zaligheden
Wij hebben de afgelopen tijd al een aantal routes gereden in Brabant, maar deze vonden wij de minste route. Maar zeker een leuke middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-5-2020 16:47
Prima corona-gezinsuitje
Wij hebben heerlijk genoten van dit geweldige corona-uitje voor je gezin.
Met een koelbox vol met picknick lekkers en een ijsje onderweg heb je een gezellige dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-5-2020 12:11
Mooie route door de dorpen
Heerlijk tijdverdrijf. Jammer van de regen, dus we hebben weinig stops om wat te drinken te nemen genomen, maar de route was top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 19:58
Leuke speurtocht!
Leuke autospeurtocht. Helaas veel dicht vanwege corona. Af en toe wel lastig en verkeerd gereden. Maar gaan zeker vaker zo'n tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-6-2020 16:47
speurtocht 'De Zeven Zaligheden'
Erg mooie route die je naar hele gezellige terrasjes brengt. Helaas konden we nog geen gebruik maken van de terrasjes. Maar zeker een aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Erwin | 21-6-2020 20:52
Zevenzaligheden
Leuke route met de kinderen dochter van 12 als navigator  en zoon van 10 als antwoorden zoeker.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-7-2020 17:17
Leuke tocht
onderweg mooie omgeving met leuke terrasjes. Zelfs ideeen opgedaan om met kleinkinderen dagje van te maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-7-2020 20:04
de Zeven Zaligheden
Erg leuke tocht
mooie dorpjes en veel natuur
en vooral over de landweggetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 09:47
erg leuke puzzeltocht
super leuke route. Dit is denk ik de leukste die wij gedaan hebben. Dit komt mede doordat er tussen de opstapplaatsen/bezienswaardigheden ook nog wel wat meer vragen/ opdrachten zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 18:43
Heerlijke dag!
We hebben het heel leuk gehad. Dag vullend programma!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 19:49
hoe een regenachtige dag niet in het water viel dankzij de autospeurtocht
Als 'alternatief achter de hand' zijn we deze tocht gaan rijden.
Als je de tijd goed inschat kan je precies eten bij de Bockenrijder wat absoluut een aanrader is. Wat een leuke dag hebben we gehad en wat is Brabant toch mooi!

De tocht is duidelijk omschreven en de vragen zijn voor alle leeftijden. Tof!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 21:51
Mooie toch
Mooie tocht de moeite waard
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
suzanne | 10-8-2020 10:00
De zeven zaligheden
Was ook weer een leuke tocht. Eersel is echt een superleuk plaatsje.
Herberg buitenman is echt super om heerlijk wat te eten. Het streekmuseum is niet gratis. Wij hadden dit niet door en gingen enthousiast op zoek naar de antwoorden. Dit werd niet erg gewaardeerd. Kosten vanaf 12 jaar zijn 2,50euro per persoon.  Voor de rest een leuke en mooie route, vooral tegen België aan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2020 14:02
Leuke ochtend gehad!
Vanochtend met 2 volwassenen deze speurtocht gedaan. Wij zijn rond 10:00 begonnen met de route vanwege de warmte. In den Bockenreyder was ons startpunt. Wat we vooral heel leuk vinden, is dat 'grote' wegen vrijwel niet in de route opgenomen zijn, zodat je over landweggetjes en door het bos rijdt. Op deze manier zie je plekjes die je normaal nooit ziet. Een voordeel aan vroeg vertrekken is dat parkeren nergens een probleem was.

De route is gemakkelijk te volgen en ook de stoppunten zijn eenvoudig te vinden. Wij zijn 1x verkeerd gereden (eigen schuld, niet goed opgelet). Gelukkig hadden we dit na ±100 meter al door, omdat we op de navigatie zagen dat we op een verkeerde weg zaten. Omgedraaid en de tocht op de goede manier vervolgd.

Wat we wel jammer vonden, is dat er niet aangegeven wordt om bij de bunker te stoppen. Dit hadden wij in eerste instantie dan ook niet gedaan. Misschien iets om in de route op te nemen?

Bij Landhoeve Herberg Buitenman, het derde startpunt waar we langs kwamen, hebben we heerlijk wat gedronken en geluncht. Daarna teruggegaan naar ons startpunt voor de laatste zoekfoto en terug naar huis gereden.

Al met al een geslaagde speurtocht! Ook zeker een aanrader om met kinderen te doen, vooral door hen dingen te laten zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2020 20:16
leuke middag besteed
mooie leuke route. voor de klein manne duurde het op een gegeven moment iets te lang, dus die hebben we naderhand nog gepaaid met een bezoek aan speeltuin de hooiberg in bladel!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Corina | 18-8-2020 18:13
Leuke dag
Leuke dag gehad in mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Astrid | 5-9-2020 15:02
Zeven zaligheden
Leuke route om te rijden ook niet te lang.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-9-2020 20:19
De zeven zaligheden
Prachtige route, mooie vergezichten en de sfeer van weleer en dat alles  met de brabantse gastvrijheid.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-10-2020 18:18
Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'
Leuke speurtocht en mooie route! in deze tijd waar bijna niets mag vanwege corona, is het leuk om met je eigen gezin zo'n uitstapje te doen en leuk bezig te zijn, met af en toe een gezellige tussenstop. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar om ook een andere speurtocht te kiezen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 17:52
Echt leuk
We hebben genoten ondanks corona. Een stuk  gezien vd omgeving waar we wonen.  Leuk vermaak
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Roel | 22-10-2020 18:16
Leuk met de kinderen
Was leuk om te doen, ook al was alle horeca onderweg gesloten wegens corona maatregelen. We hebben er van genoten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 14:35
Heel leuk!
Een keer iets anders, heel leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Marion | 25-10-2020 19:02
Zeven zaligheden
Een erg mooie puzzeltocht. Tevens het museum de achtzaligheden bezocht wat ook zeker de moeite waard is. Wij hebben weer een leuke zondag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Karin | 8-11-2020 09:41
Karin
Leuke tocht, veel gezien van mooie omgeving.  Wel onduidelijkheid over vraag 7: er staan namelijk geen 3 maar 5 torentjes bovenop de pomp in Eersel.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-11-2020 18:17
Mooie route
Wij komen zelf uit Tilburg, maar ook voor ons was dit nieuw terrein. Heel leuk om zo onze nabije omgeving beter te leren kennen. Straks als de restaurants weer open mogen kan je heerlijk pauze houden in de vele eet- en drinkgelegenheden. Echt super leuke activiteit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee