Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Aan de Maas'

4.8 139
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Joyce | 22-8-2021 22:02
Autospeurtocht aan de maas
Erg leuke tocht! En leuke opdrachten! We gaan zeker nog een keer een andere doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 16:51
Complimenten
Super leuke speurtocht voor groot en klein!
Een echte aanrader!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 19:57
Complimenten
Een mooi tocht. Een ware nostalgische route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2021 19:57
Complimenten
Een mooi tocht. Een ware nostalgische route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 23:46
Speurtocht aan de Maas
Wat een genot om deze route te rijden!

Het mooie landschap vraagt erom gefotografeerd te worden waardoor we er vijf uur over hebben gedaan. Het hele gezin met kinderen van 9 tot 20 jaar hebben zich een hele middag prima vermaakt.

Een interactieve middag met mooie bezienswaardigheden maken dat deze autospeurtocht echt een aanrader is!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 16:49
Een super middag!
Wat een leuke speurtocht was dit. Je komt langs mooie verrassende plekjes. Ook onze jongens van 13 en 15 jaar gaven aan het erg leuk gevonden te hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 19:12
Leuke en mooie route!
We hebben echt een hele leuke middag gehad. Mooie en duidelijke route en leuke vragen. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 17:13
Autospeurtocht aan de maas
Erg leuke en mooie route.
Het is misschien handig om aan te geven waar leuke terrassen zijn waar meer stopplaatsen zijn in deze Corona tijden
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2021 17:56
Speurtocht Aan de Maas
We hebben genoten van deze leuke autospeurtocht! De omschrijvingen waren duidelijk en de antwoorden op de vragen goed te vinden. Bij mooi weer kom je echt enorm veel leuke plekjes tegen om gezellig te picknicken. Mooie dorpjes en prachtige natuur tegen gekomen! Leuk voor jong en oud! Niet te lange route, maar met een paar stops en kleine wandelingetjes toch al gauw 3/4 uur bezig geweest.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-4-2021 11:54
Aanrader
Leuk om te doen, monumenten te zien die je anders nooit had opgemerkt. En voor mij was het extratje dat het me langs veel dorpjes heeft geleid waar m'n voorouders leefden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Guido | 6-4-2021 19:03
Aan de Maas - Gaaf
Super leuk met Corona tijd om in te auto te stappen en met de kinderen weg zijn
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 16:27
Superleuk
Erg leuke tocht. Gaan zeker nog een keer kasteel Hernen bezoeken wanneer deze weer open is. En nieuwe biertjes zullen binnenkort weer gehaald worden bij de molen. Oma wist nog dat in de molen vroeger een antiekzaak was. Duur van de tocht is lang genoeg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 18:33
Super uitje
Erg leuk om te doen. Jammer dat door corona alle leuke tentjes dicht waren maar opgelost door zelf een lekkere picknick te houden onderweg!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Connie | 4-4-2021 14:41
Veel nieuws dichtbij huis
Super genoten van deze tocht. Dit was onze eerste maar gaan er zeker meer doen. Combinatie van vragen, natuur en cultuur is erg leuk en je kijkt met heel andere ogen rond tijdens een tocht. We hebben zelfs onze eigen omgeving beter leren kennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 20:00
Niki & Maartje
Erg leuke tocht!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-3-2021 15:13
Aan de Maas
Erg leuke tocht, mooie omgeving en leuke vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 17:57
Gast
Erg leuk om te doen. Zeker voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-3-2021 16:16
AAN DE MAAS
Ondanks dat we al vaker de plaatsjes hebben bezocht, zagen we toch weer dingen die eerder nooit waren opgevallen. Erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-3-2021 16:38
Anoniem
Superleuk Coronaproof uitje. Komt op locaties waar je anders niet (zo snel) komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 17:39
Aan de maas
Leuke route door een mooie omgeving. Prima corona proof te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-3-2021 12:54
Date idee
Super leuk om elkaars kennis te testen en de omgeving te verkennen. We gaan zeker meer auto speurtochten doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mendy | 28-2-2021 20:08
Auto speurtocht Aan de Maas
Superleuk voor jong en oud. Een leuk uitje voor het hele gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 19:40
Aan de Maas
Leuke tocht langs prachtige dorpjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 17:42
Leuke route
Leuk voor Jong en Oud
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:47
Superrrrr
Super leerzaam leuk en prachtige locaties!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:46
Superrrrr
Super leerzaam leuk en prachtige locaties!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 15:46
Superrrrr
Super leerzaam leuk en prachtige locaties!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 10:28
Leuke route voor jong en oud
Leuke autospeurtocht die je op plekken brengt waar je anders waarschijnlijk niet zomaar komt. Deze route is niet te lang en niet te moeilijk. Een enkele vraag vonden we wat vaag of moeilijk te vinden ivm borden die wat wazig waren geworden, maar ook dat komt goed. Ben je alleen wat langer mee bezig. Je kunt zelf bepalen hoe lang je er mee bezig bent als je nog even ergens wilt rondwandelen, wat waarschijnlijk erg leuk is als alles weer open is! Droog weer is handig voor de vragen waarvoor je uit de auto moet en het maakt het ook net even wat leuker. Kortom een leuke aanrader om te doen, zeker in deze tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 10:26
Leuk en coronaproof
Leuke gezellige route langs leuke dorpjes en steden. Ook al wonen wij dichtbij en gaat de route door onze woonplaats (Grave) kwamen wij oog in oog met een aantal mooie schatten.

Voor jong en oud geschikt.

PS.. u kunt met pin betalen op de pont.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2021 14:59
Prachtige vergezichten rondom de Maas
We komen op plekken die we nog nooit hebben gezien en anders niet zouden zien. Oude fortificaties en kanonnen uit de tijd van De Gelderse Oorlogen, een regio die verschillende keren bezet is geweest en ‘neerlands trots’ watermanagement kenmerken dit gebied. Een leuke route! Zeker met een lekker zonnetje erbij echt een aanrader. Had meer in gezeten denk ik trouwens. Ik vind 4 punten eigenlijk net wat karig. Maar toch ben ik nu ook al 6 uur onderweg en nog niet thuis😂 dus wat dat betreft helemaal prima zo. Wellicht dat het verleden van deze regio in de tweede Wereldoorlog nog een leuke toevoeging zou zijn op deze route.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 22-2-2021 14:57
Aan de maas
Leuke tocht die niet te lang duurt en ook niet te moeilijk is.
Het leuke van de speurtochten is dat elke speurtocht weer een heel andere omgeving is.
Op deze manier zie je wel de leuke en mooie plekken van nederland.
Voor ons was dit de derde tocht maar zeker niet de laatste.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2021 15:39
Superleuk
Leuk voor jong en oud(er)! Gaan er zeker meer doen wat verder uit onze buurt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 20:07
Heel leuk en coronaproof
Leuke en duidelijke speurtocht. Deze gaan we zeker nog eens vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 19:05
Leuk, speurtocht aan de maas
Leuke tocht, coronaproof, soms de auto uit, wat het leuk maakt. Met de kids over pontje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-2-2021 16:39
aan de maas
heel leuk we hebben er ongveer 4 uur over gedaan  en kids ( 7 en 15) hebben genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-2-2021 15:54
Leuke tocht
Super leuk om te doen, en geheel corona veilig! Aangezien alles gesloten is, eigen thermosflessen en broodjes meegenomen en een heerlijke dag gehad. Je komt in plaatsen en op wegen waar we anders nooit geweest zouden zijn. We “kennen” de regio maar waren blij verrast met de route en “nieuwe” ruïnes gezien.
Om de vragen te beantwoorden moet je er op de 4 hoofdstops uit de auto waardoor droog weer op deze route wel fijn is.
Wij gaan zeker ook andere routes rijden👍🏻
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Margelly | 4-2-2021 15:47
Even er op uit
Leuke puzzeltocht, even uit huis maar toch corona-proof. Hond mocht mee in de auto en af en toe eruit om wat te zoeken een een stukje te wandelen.
Mooie omgeving leuke plekjes en mooie dorpjes. Aanrader!
Wat eten en drinken zat er helaas niet in nu., maar we hadden thee en broodjes meegenomen voor onderweg
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 19:29
Bart
Erg leuk om te doen. Je rijdt over mooie wegen, komt in lekker dorpjes en ook nog een soort quiz die je onderweg doet.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 16:27
Leuk coronaproof uitje
We hebben deze autospeurtocht gedaan met onze twee dochters van 13 en 15 jaar. Het was een hele leuke dag in onze eigen omgeving en toch op plaatsen geweest waar we nog nooit eerder geweest waren. De route zit goed en duidelijk in elkaar. De meiden vonden het leuk om de vragen op te zoeken en mee te navigeren. We hadden een zonnige dag, zodat het ook lekker was om eens de auto uit te gaan tussendoor. Bij terugkomst in Ravenstein (ons begin- en eindpunt) troffen we het ook nog dat de molen/brouwerij/proeverij gewoon open was. Leuk om even te bezoeken. Buiten de lockdown zouden we er waarschijnlijk langer over gedaan hebben omdat we dan bij bezienswaardigheden onderweg wat langer stilgestaan zouden hebben. Al met al is het een aanrader en we zullen het zeker nog eens doen met een andere route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-1-2021 14:38
Aan de Maas
Op aanraden van onze dochter hebben we (70+) deze tocht gereden en dat is ons zeer goed bevallen. Prachtige route, vooral langs de oevers van de Maas, en leuke (deels informatieve) opdrachten. Een fantastisch en ontspannend uitje in deze tijd van beperkingen. Jammer dat vanwege de lockdown de vele eet en drinkgelegenheden gesloten waren. Op basis van deze ervaring zijn we zeker van plan binnenkort weer een andere speurtocht te gaan rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-1-2021 08:22
Aan de Maas
Heel leuk uitje gehad! Prachtig weer. Als dit een hype wordt onder de mensen dan zijn er onvoldoende parkeermogelijkheden, met name in die kleine dorpjes waar je moet parkeren. En er was nog ergens een weg opgebroken, maar dat hebben we zelf opgelost via Google maps. Aanrader, ik weet waar ik ga fietsen deze zomer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 20:08
Leuk!
Leuk Corona proof uitje!
Mooie middag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-1-2021 19:34
Erg leuk met kinderen!
Leuke en mooie route. Ondanks dat t dichtbij huis is voor ons ben ik toch op plaatsen geweest waar ik nog nooit ben geweest. We zullen zeker nog eens een autospeurtocht gaan doen maar dan natuurlijk een andere.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-1-2021 13:57
Aanrader!
Erg leuk om te rijden. Willen van de zomer met de cabrio een andere route gaan doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Debby | 18-1-2021 18:39
Aan de Maas
Erg mooie route om te rijden, leuk met kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ivan | 18-1-2021 08:46
Aan de maas
Geweldig
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Mark | 16-1-2021 16:13
Aan de Maas
Het was de eerste speurtocht die we via deze site gedaan hebben. Ik denk niet de laatste...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-1-2021 19:42
Aan de maas
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 14:34
Aan de maas
Leuke speurtocht met mooie bezienswaardigheden! Erg leuk uitgezet!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2021 14:17
Aan de Maas
Super leuk in deze tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 20:20
Leuke route
Vandaag de route gereden. Goed en duidelijk routeomschrijving. Zeker een aanrader. Dit was onze eerste route en zeker de moeite waard om vaker een route van autospeurtocht.nl te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 13:24
Aanrader
Super leuk uitje, zeker nu in deze corona tijd. Bedankt! We gaan zeker vaker nog een andere route proberen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 19:35
Leuke middag gehad
De route was erg mooi en onze 2 dochters van 16 en 18 hebben genoten van de leuke puzzels en mooie natuur. Bij de molen zijn we binnen geweest voor een kijkje in de bierbrouwerij die ook tijdens Corona open is met name 's middags. Erg leuk allemaal
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 18:50
Aan de Maas
Leuke rit langs mooie plekjes en kleine dorpjes. De opdrachten zijn goed te doen en leuk dat je ook de auto uit moet om iets op te zoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 17:42
'Aan de Maas'
We hebben vreselijk plezier gehad! Kei actief gezocht en nu voldaan en uitgeput op de bank!!! Heerlijk!!! Leuk om (eigenlijk heel dicht bij huis) op plekken te komen waar je nooit komt! Nederland is MOOI joh!
Leuk gedaan, deze speurtochten!!! Merci!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 16:04
Leuk Corona proof uitje
Hartstikke leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 14:56
Aan de Maas
Top speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 11:25
aan de Maas
Het was een super leuke ervaring. Helemaal corona proof. Het is een mooie streek!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2020 16:25
Aan de Maas
Leuke manier om Nederland te leren kennen, kennis op te doen en er ook nog even tussenuit te zijn in de COVID tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-12-2020 19:08
Fam Koolen
Erg leuke tocht, de kinderen vonden het erg leuk en waren dan ook erg actief!!
We hebben een super leuke middag gehad!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-12-2020 20:20
Leuk
Was een leuke tocht om te rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-11-2020 16:25
Aan de Maas
Leuke tocht met echte Hollandse plaatjes. Af en toe moet je goed opletten waar je heen moet. Helaas was het koud, dus vluchtten we elke keer terug de auto in.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-11-2020 20:41
Hannie
Mooi tocht, leuk om te doen. We hebben genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-11-2020 18:29
Aan de maas
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilja | 3-11-2020 18:52
Genieten
Hele leuke middag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Susanne | 1-11-2020 23:06
Leuk coronaproof uitje
Het was een leuke tocht, leuk voor onszelf, maar zeker ook voor de kinderen (9 en 10 jaar oud). Wij genoten van al het moois, de kinderen van het speuren en van de plekken waar we stopten (kasteel, ruïne, gemaal; ze vonden het allemaal interessant!). Tip: check vooraf welke plek van de speurtocht het dichtst bij je thuis is en start daar, want je eindigt daar ook weer. Scheelt nutteloze km's rijden ;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 17:33
Super leuk!
Gezellig 'Corona proof' leerzaam en ontspannen uitje! Fanatieke kids hebben genoten! En de ouders ook ; )
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-10-2020 17:51
Erg leuke tocht met veel historische juweeltjes
De tocht langs de Maas was erg leuk, een welkome afwisseling en aanrader in deze moeilijke tijd met Corona Maatregelen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-10-2020 17:51
Erg leuke tocht met veel historische juweeltjes
De tocht langs de Maas was erg leuk, een welkome afwisseling en aanrader in deze moeilijke tijd met Corona Maatregelen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-9-2020 20:36
Aan de Maas
leuke speurtocht, door een mooi stukje van ons land. Je komt zo op plekken waar je anders niet zou komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-9-2020 16:41
Super leuke speurtocht!
We hebben er van genoten, erg leuk om te doen! Mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-9-2020 19:25
Aan de Maas
Dit was onze derde autospeurtocht in korte tijd, dat zegt denk ik al genoeg.
Wat een prachtige omgeving, mooie oude stadjes en dorpjes en dat vlakbij huis!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-9-2020 18:41
Aan de Maas
Leuke tocht. Niet de moeilijkste maar we hebben weer genoten .
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-8-2020 18:21
Leuke tocht!
voor een middagje met slechter weer gekozen om een Autospeurtocht te doen die zeker geslaagd. Jammergenoeg sommige bordjes niet goed leesbaar, maar dat mocht de pret niet drukken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2020 22:56
Helemaal top
Wat een leuke ervaring die voor herhaling vatbaar is.
Wat is het mooi en leerzaam om zo door een stukje Nederland te rijden waar je nog nooit bent geweest of van gehoord hebt.
Lekker onderweg drinken en hapje eten en weer door.
Wij zijn zeker 4uur onderweg geweest.

Echt helemaal top met mooie bezienswaardigheden.kids vonden het ook prachtig.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2020 16:55
Prachtige route
Leuke speurtocht! Erg mooi stukje Nederland!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2020 18:06
Prachtige Maas
Wat hebben we weer genoten van deze prachtige speurtocht. Het was wel erg warm (35 gr C) , maar hier en daar gaf de Maas verkoeling of anders de airco. Bedankt voor de organisatie en we gaan er zeker nog meer rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-8-2020 20:10
Nieuw stukje Nederland ontdekt!
Wat een mooie tocht en dat nog niet eens zo ver van huis. Genoten van de uitzichten over het water, de mooie dorpjes en de vele oude boerderijen. En ook nog leuk om te doen samen met de kids. Een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-8-2020 10:58
'Aan de maas'
Erg leuke tocht met een goede routebeschrijving. Goed te doen en lekker tijdvulllend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2020 20:49
Gast
Een leuke en mooie speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2020 19:05
leuke speurtocht!
een mooie route en mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-7-2020 19:06
Speurtocht aan de Maas
Wij vonden het een hele leuke speurtocht en de volgende keer gaan we een andere proberen. Ik raad u aan deze te doen langs mooie historische gebouwen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-7-2020 17:38
Aan de Maas
Een mooi tocht wat ook leuk is bij regenachtig weer.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-7-2020 17:04
Aan de Maas
leuke speurtocht! Bij de molen waren ze fietsstallingen aan het plaatsen, waardoor er een hoop klinkers over de witte stenen lagen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-6-2020 10:11
Aan de Maas
Wat een mooie tocht! Mooie oude dorpjes en nog veel groene omgeving!
Leuke vragen en niet te moeilijk , we hebben een hele leuke dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-6-2020 20:59
Aan de Maas
Genoten van een mooi stukje Nederland, we komen zeker nog eens terug in bv Ravenstein. Erg leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-6-2020 19:59
aan de maas
heel mooi stukje nederland
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2020 22:39
Super leuk
Mooie tocht, genoeg afwisseling en heerlijk zitten picknicken bij t kasteel. Leuke dag gehad, gaan zeker nog een tocht bestellen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-5-2020 20:49
Leuk en Leerzaam
Heerlijke dag gehad, veel nieuwe dingen over dit mooie stukje nederland geleerd. Tocht zat erg leuk in elkaar. vragen prima te doen ook
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-5-2020 21:50
Met de kever uit 1968 de Route Aan de Maas rijden
Het was een mooie tocht! Goed uitgezet, leuke vragen en weetjes. Complimenten!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-5-2020 19:28
Aan de Maas
Mooie route. Genoten. Twee keer zoveel tijd aan besteed met mooi weer. Terwijl zelfs nu in Corona tijd er geen terrasjes open zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-5-2020 15:52
Aan de Maas
Het was een super leuke speurtocht wij hebben in ieder geval genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-5-2020 18:39
Super leuk
Hele leuke middag gehad. Corona proof.
Onderweg zijn vele plekjes om heerlijk te picknicken met de kinderen.
Een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2020 14:11
autospeurtocht aan de Maas
Het was leuk om  op deze manier de omgeving te verkennen. Er zouden alleen wat ons betreft nog meer vragen gesteld mogen worden en veel meer foto's om te zoeken maakt het voor kinderen leuker.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2020 11:28
Topdag gehad!
Wat is ons land toch mooi! Door deze speurtocht kom je op prachtige plekjes waar je het bestaan niet eens wist. Genoten! Leuke vragen, goed te doen met een meisje van 5,5 die maar wat graag meezocht en telde.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2020 09:14
Fam.
Was een hele mooie tocht, wat is Nederland toch mooi. Echt een aanrader met de kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 21:18
Aan de Maas
Erg leuke speurtocht  aanrader!!!
vanwege Corona alles gesloten
lekker koffie en broodjes meegenomen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 10:15
Aan de Maas
leuk, leerzaam en corona-proof
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Olaf | 6-5-2020 08:30
Leuke route met verborgen plaatsen
Een ontzettend leuke route om te rijden, de aanwijzingen kloppen prima dus als je het routeboek volgt dat moet je er wel uit komen.
Ondanks dat wij uit de regio zelf komen, hebben we plaatsen ontdekt die we niet wisten dat ze bestonden, super mooi!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-5-2020 18:18
Aan de maas
Erg leuk tocht gemaakt met de kinderen.  Tocht zit goed in elkaar en is duidelijk omschreven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 14:36
Leuke tocht
Een hele leuke tocht om te rijden, en om zo al puzzelend de omgeving te ontdekken. De meeste vragen waren niet moeilijk, maar ook niet zo makkelijk dat er geen uitdaging in zat.
Mooi weer is fijn (zodat je onderweg even kunt zitten) maar geen must
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2020 12:34
Aan de Maas
Prachtige route, ook grappig om weer eens op een veerpontje te gaan. Ondanks dat alles gesloten was door de Coronacrisis konden we toch alle opdrachten maken en hebben we genoten van de mooie plekjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2020 20:35
Aan de maas
Zeer aan te bevelen, prachtige route in een nog mooiere omgeving.
Wel zorgen dat je cash hebt voor het veerpont
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 21:02
Aan de Maas
Geweldige dag gehad
Mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2020 18:02
Aan de maas
Leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2020 20:16
Lian
Mooie route om te rijden, zeker in de lente. Met leuke opdrachten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2020 15:21
Super!
Hartstikke leuk om te doen. Prachtige plekken ontdekt. Zeker het aanraden waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-4-2020 12:46
Aan de Maas
Heel leuke speurtocht! De vragen waren afwisselend en goed te beantwoorden. Het gebied van de speurtocht was prachtig! En zeker in de coronatijd een leuk en veilg uitstapje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-4-2020 12:45
Aan de Maas
Heel leuke speurtocht! De vragen waren afwisselend en goed te beantwoorden. Het gebied van de speurtocht was prachtig! En zeker in de coronatijd een leuk en veilg uitstapje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2020 17:57
Erg mooie route met leuke vragen
Heel fijne dag gehad. Ideaal uitje in Coronatijd. Aanrader 👍
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilse | 19-4-2020 18:31
Leuke tocht buiten je eigen provincie
Vandaag een tocht gedaan buiten onze eigen provincie. En wat zijn we weer mooie dingen tegen gekomen. Heerlijk van het zonnetje genoten vanuit onze Fiat500.
Zeker een aanrader om een keer te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2020 08:47
aan de maas
Mooie tocht, lekker zonnetje, genoten van de omgeving. wij zijn 3 keer uit de auto gegaan om vragen te beantwoorden, daarbij even lekker gelopen.
voor weinig geld een heerlijk relaxed uitstapje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-4-2020 07:44
Aan de Maas
Wij vonden het erg leuk. Zo zie nog eens iets van Nederland.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2020 20:18
Fantastisch!
Hele mooie, bijzondere route die je langs allerlei idyllische plekjes brengt. Het leek soms net alsof we in het buitenland waren. Prachtige bezienswaardigheden en veel geleerd door de leuke speurtocht. Echt een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2020 19:29
Leuke autospeurtocht 'Aan de maas'
hoihoi

ik vond de speurtocht echt leuk 😀 maar ik zou het leuk vinden als er meer zoek foto zijn en de vragen waren niet te moeilijk. Het was genieten met de cabrio in de zon☀️☀️

Groetjes Jayden, 10 jaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-2-2020 17:45
Leuk
We zouden na afloop wel alle antwoorden willen zien om te kijken of we alles goed hadden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-2-2020 17:20
Bekeken met andere ogen
Mijn partner en ik zijn hier allebei opgegroeid, maar we kwamen op plekken waar we nog nooit eerder zijn geweest! Plekken die we wel kende heb ik met andere ogen kunnen bekijken. Was heel erg leuk om te doen! We zijn erachter gekomen dat we een goed team zijn samen :)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anja | 2-2-2020 18:00
Speurtocht aan de Maas
Leuke speurtocht. Mooie route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2020 14:31
Aan de maas
Wij vonden het een mooie tocht. Wel weinig zoek foto's. Dat vinden de kids helemaal geweldig namelijk.
Ze hebben veel geleerd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-8-2019 21:22
Aan de Maas
Een hele leuke dag gehad. Zo sta je nog eens stil bij dingen waar je regelmatig voorbij rijdt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-7-2019 17:39
Kuijstersjes
Leuk om een keer te doen. Wel op tijd een bakkie doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-7-2019 22:38
Aan de Maas
Het was voor ons de 1ste keer dat we zo'n tocht hebben gedaan. We waren met 4 personen en we hebben er van genoten. Heel mooie route en het gesteggel om soms de juiste weg te volgen en de opdrachten te zoeken was helemaal leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-6-2019 21:23
Aan de maas
Het was een mooie tocht en toevallig deden wij hem op de goeie dag alle plekken waren geopend door kastelen dag .
Voor de geïnteresseerden een blog geschreven over deze mooie route. www.happymom89.nl ( blogs uitjes )
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-6-2019 21:23
Aan de maas
Het was een mooie tocht en toevallig deden wij hem op de goeie dag alle plekken waren geopend door kastelen dag .
Voor de geïnteresseerden een blog geschreven over deze mooie route. www.happymom89.nl ( blogs uitjes )
Was deze beoordeling nuttig? 2|1 Ja Nee
Gast | 31-5-2019 20:41
Top
Gezellig, mooi, perfect!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-5-2019 14:16
Superleuk!
Wij (17, 19, 54 en 57) hebben ontzettend genoten van deze dag. Al puzzelend langs de Maas rijden, mooie plaatsjes aangedaan, verrassende plekken. Het was een heerlijke ontspannen dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-5-2019 16:43
Cindy
Met 10 vrienden de tocht gereden in 3 auto's. Mooie tocht aan de maas. Leuke opdrachten, hadden aantal meer zoekplaatjes erbij mogen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-5-2019 19:55
aan de maas
mooie route door een mooie omgeving
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Anne | 15-5-2019 07:12
Aan de maas
Erg leuke dag gehad met veel nieuwe plekjes die je normaal gesproken niet snel gezien zou hebben !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tamara | 23-4-2019 20:01
Aan de Maas
Super leuke dag gehad. Wel aanrader om dit met meer mensen in een auto te doen zodat je kunt navigeren en kijken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
jacco | 22-4-2019 21:10
Aan de Maas
Vandaag met mijn broertje en vader de tocht gedaan, super leuk, kon alleen niet bij de Maas oversteken door een wegopbreking  (maar wat op verzonnen)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-4-2019 18:18
Aan de Maas
Hartstikke Leuke tocht door een mooie omgeving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2019 20:24
Aan de maas
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maaike | 5-4-2019 18:27
Top!
Het was een mooie route. Veel te zien, wat je op het eerste oog niet opvalt. Door de vragen van de speurtocht kijk je hier juist wel naar en leer je over de omgeving. Leuk om te doen! Er is voldoende tijd om tussendoor ergens even een kopje koffie of een drankje te doen. 1 lid van de groep voelde grote nostalgie bij het zien van het kasteel uit een geliefde serie uit zijn kindertijd. De ruïne was ook erg bijzonder. Wij willen in het bijzonder de medewerkers van (het café bij) stoomgemaal de Tuut bedanken en een compliment geven voor de gastvrijheid en service! Al in al was het een top ervaring!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-3-2019 18:02
Land van Maas en Waal
Heel leuk. Prima middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-2-2019 17:11
Maas
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Patricia | 20-1-2019 16:14
Autospeurtocht
Leuke tocht.. Kinderen vonden het ook leuk. Mooie plekjes gezien
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 21:08
Vraag 12
Bij vraag 12 is niet te zien wie de secretaris is. Wij hebben daarom plaatselijke bewoners aangesproken die ons wezen op een facebookpagina (oud Appeltern), vervolgens hebben wij gechat met de beheerder van deze pagina. Hij kan ons niet helpen, maar wist wel te vertellen dat Louis Liervoet de machinist was toen der tijd. Wij hebben vervolgens telefonisch contact gezocht met de stichting voor het antwoord. Op de voorgevel blijkt de naam te staan, maar hier hangt een spandoek overheen van een 100 jarig bestaan. Dit spandoek hangt er overigens al een jaar. De planning is wel dat deze er binnenkort af gaat, maar wanneer is een vraagteken. De moeite die wij hiervoor hebben moeten doen verdiend wat ons betreft wel de schatkist ;-). AL met al hebben wij ons uitstekend vermaakt. Onze complimenten hoe alles beschreven was.  
Was deze beoordeling nuttig? 3|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2019 21:59
Autospeurtocht Aan de Maas
Leuke, alternatieve tocht waarbij je langs plaatsen komt waar je normaal altijd voorbij zou rijden. Ook de vragen zijn leuk en afwisselend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee