Zoek
4.6 67
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Peter | 9-11-2016 08:57
west brabant
Mooie omgeving. Leuk om te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2017 17:09
Autospeurtocht de verdedigingslinie
Het was super leuk! De molen was open en nog een hele leuke rondleiding daar gehad. Erg leerzaam.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-3-2017 11:18
Erg l
Erg leuke tocht die ik samen met mijn zoon van 7 heb gereden. Helaas hebben we niet alle antwoorden maar Dit mag de pret niet drukken 😁
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-4-2017 22:28
Antwoord Geheime Code
Hopelijk het juiste antwoord. De tocht was leerzaam en leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2017 13:42
verdedigingslinie wets-brabant
leuke route, goed lunchen bij fort sabina met perfect gastheerschap
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-7-2017 17:30
Antwoorden speurtocht 'verdedigingslinie West brabant
Erg leuke tocht, samen met mijn dochter (14) gedaan.Beiden genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-7-2017 20:30
Leuke route
Leuke en mooie route. Met het zoeken naar de kleine bordjes is het wel lastiger om de omgeving te kunnen zien. Maar het blijft natuurlijk een speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-7-2017 15:15
Speurtocht verdedigingslinie West Brabant
Erg leuk om ook deze weer gedaan te hebben. Eén kleine aanpassing qua route (blz 13) staat halverwege ga op het einde rechts-links naar Nieuweweg, dit moet zijn links naar Nieuweweg. (kleine practische aanvulling : deze weg uitrijden op het eind rechts en dan sla linksaf naar Industrieweg)
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 31-7-2017 14:01
speurtocht willemstad
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rogier | 6-8-2017 20:10
Op een zonnige zondag
Leuk om met kinderen deze toch te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-8-2017 22:35
Verdedegingslinie west-brabant
Super leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2017 20:51
Verdedigingslinie West Brabbant
Eerste keer, was leuk, gaan we vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-8-2017 12:25
Verdedigingslinie West Brabant
Geachte heer/mevrouw,Dit was voor ons de 4e autospeurtocht die we gedaan hebben.Het is en blijft een leuk uitje met mijn zoontjes.Echter merk ik wel dat er vaak kleine foutjes in de routebeschrijving zitten. Ook vaak verwarring met antwoorden, zo ook : VRAAG 1: van een afstand, buiten het hek lijken er leeuwenkoppen op ehte Mauritshuis te zitten maar wanneer je bij de voorgevel staat begin je te twijfelen.VRAAG 5: Op het pad wanneer je naar de uitkijktoren wandelt staat er op het informatiebord 135 meter maar boven in de uitkijktoren staat 142 meter lang, graag checken.VRAAG 8:Deze kun je vinden op het bord die staat op de parkeerplaats.Graag reactie op deze punten en ik hoor graag van u , Groetjes John                                                                      
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
J.M. | 23-8-2017 19:13
Verdedigingslinie West-Brabant
Als autorittensporters een ontspannende tocht gereden, zonder Reglement en met een begrijpelijke beschrijving. Leuke diversiteit in stoppunten en een inspirerend landschap. Het fotozoekonderdeel maakte de tocht qua tijd wat lang, maar paste weer wel in de geheime code. Kortom: Mooie en onderhoudende speurtocht. De 2e tocht is reeds in ons bezit.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-9-2017 19:20
Autospeurtocht
Erg leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-10-2017 18:21
autospeurtocht
Was erg leuk. Hebben er 2 middagen aan besteed.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-11-2017 16:14
Verdedigingslinie West Brabant
Onze eerste speurtocht is erg goed bevallen. We zijn zeer enthousiast en gaan zeker nog vaker een speurtocht doen. Complimenten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-11-2017 20:30
verdedigings linie west-brabant
We hebben met het hele gezin kunnen deelnemen aan deze tocht. Moeder reed, vader zocht op, onze dochter las de route en onze zoon zocht de plaatjes.Het is erg leuk om te doen en we hebben dan ook een hele leuke dag gehad. We hadden wel wat opbrekingen onderweg, maar dat heeft onze route niet beïnvloed gelukkig. Binnenkort gaan we er weer 1 rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-11-2017 15:15
Leuk!
Ontzettend naar onze zin gehad. Wij wonen zelf in Roosendaal dus dit was voor ons erg dichtbij. Toch hadden we het meeste nog nooit gezien. Zeker een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-12-2017 16:44
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Wij hadden deze autospeurtocht gekozen als activiteit voor onze broers- en zussendag! Het fijne hieraan dat je dit ongeacht welk weer het is, de speurtocht kan doen. Ook is het leuk voor jong en oud! Alle leeftijden deden enthousiast mee en we hebben de grootste lol gehad. Helaas was het 's middags snel donker dus had de helft van de groep moeite met zoeken naar de zoekfoto's. Dat drukte de pret echter niet ;p. Het was een geslaagde dag met veel gelach, zeker aan te raden!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2018 17:38
Antwoorden autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant' . NLBR007
Bij de volkerraksluizen staan 2 verschillende afmetingen voor de jachtensluis. vlak bij de parkeerplaats staat op een bordje 135 meter en bij de uitkijktoren staat op het bord 142 meter. wij zijn voor 142 meter gegaan, we hebben het opgemeten ;) Verder hebben we erg genoten van de speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hans | 14-1-2018 19:40
Verdedigingslinie
Mooi tochtje
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2018 18:15
Verdedigingslinie West-Branbant
Hele Leuke dag gehad door de speurtocht. Nieuwe dingen in de omgeving gezien. Onderweg 2 keer wat wezen eten en drinken. Zou alleen de zoekplaatjes van vraag 12 a en b dingen maken die niet meerdere keren op de route staan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-2-2018 08:52
Leuke tocht
Erg leuk om te doen! Komt zo nog eens op plekken die je niet kent.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Kevin | 25-2-2018 17:08
Verdedigingslinie West-Brabant
Het was een goede tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Hans | 4-3-2018 16:31
Verdedigingslinie West-Brabant
Prima verzorgde rit!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ilonka | 4-3-2018 19:21
Verdedigingslinie West-Brabant
Wij hebben de speurtocht gedaan met 2 volwassenen en 3 kinderen in de leeftijd van 11, 13 en 17. We vonden het alle vijf een erg leuke speurtocht. De route was duidelijk aangegeven. Je komt op weggetjes waar je anders niet snel komt en het was ook nog leerzaam. De kinderen vragen zich af of we de juiste antwoorden nog te horen krijgen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-3-2018 21:43
Verdedigingslinie West-Brabant
Geweldig
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-3-2018 09:03
Verdedigingslinie West Brabant
Was een leuke tocht om te doen maar wij vonden dit tot nu toe wel de minst mooie. Dit kan ook zijn omdat wij er zelf veel van hadden verwacht. Antwoord 9 en 12 zijn a b vragen dus heb ze in hetzelfde blokje ingevuld. Of we hebben het antwoord niet goed omdat we niet goed hebben gezocht maar wij vonden het geen leeuwenkoppen bij vraag 1. Verder hebben wij een hele leuke dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 10:56
autospeurtocht
Hele, leuke speurtocht. Heel afwisselend mbt rijden en uitstappen. Alles goed aangegeven! En erg leerzaam.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 16:14
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Leuke tocht en duidelijk omschreven. Leuk uitje voor tweede paasdag, we hebben genoten met elkaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 17:18
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Superleuke autospeurtocht! Leerzaam en leuk! ook voor de kinderen. Alles bijelkaar 5 uur bezig geweest. Volgende keer een iets kortere route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 21:08
Autospeurtocht West-Brabant
Leuke puzzelroute veel geleerd en gezien
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2018 11:56
route west-brabant
leuke route met verrassende verhalen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2018 15:35
oplossing verdedigingslinie West Brabant
Heel leuk, en mooie tocht en zelfs met pasen eieren gevonden bij Fort Sabrina Henrica.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ursula | 21-4-2018 16:37
Verdedegingslinie
Zeer leuke rit gaan we nog eens doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2018 20:36
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2018 22:00
Verdedigingslinie West-Brabant
Hele leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-5-2018 20:36
Autospeurtocht door west-Brabant
Leuke tocht maar wel erg lang. Door wat afzettingen en gesloten objecten was het soms moeilijk om aan de juiste informatie te komen.  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Peter | 27-5-2018 15:52
Route verdedigingslinie W-Brabant
Vandaag de zeer rustige verdedigingslinie speurtocht gedaan, met als startpunt Willemstad. Aan te raden is de reistijd een stuk ruimer te nemen,gezien het vele speurwerk en het soms terug moeten rijden. Veel gezien, ook deze tocht kan ik aanraden. Op naar de volgende!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-6-2018 17:23
Verdedigingslinie
Leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-6-2018 18:31
Goed
Goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 24-6-2018 18:33
Goed
Goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-7-2018 22:38
Warm aanbevolen
De tocht gemaakt op de warmste dag van het jaar. Gelukkig was het in de auto heerlijk koel. Leuke dingen gezien, die mijn nog niet bekend waren. Hiervoor moesten we regelmatig de koele auto verlaten, maar dat was het ook wel waard.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-8-2018 18:12
Speurtocht
Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jeanette | 17-8-2018 19:57
Antwoorden autospeurtocht
Leuke dag gehad, mauritshuis was vaag zijn geen leeuwenkoppen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marja | 3-9-2018 09:33
verdedigingslinie West Brabant
Leuke tocht, vooral eerste helft.
De tweede helft was door het tegenvallende kasteel Wouw en fouten in de routeomschrijving veel minder leuk
We hebben een ommetje gemaakt naar fort de Roovere, met de mozesbrug, dat maakte weer veel goed.
  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-9-2018 16:23
antwoorden verdedigingslinie west-brabant
Foto van vraag 6 hebben we gemist.Vraag 5 over de lengte van de jachtsluis zijn meerdere verschillende antwoorden te vinden.Kijken bij de Volkerak sluizen was erg leuk.Tijd aanduiding klopt prima, kilometers waren er 10 meer.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-9-2018 21:48
Leuke dag
Goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2018 18:38
Erg leuk
Ondanks dat we weten dat we ook aantal antwoorden fout hebben hebben wij ontzettend gelachen onderweg op alle landweggetjes en het zoeken onderweg. Het was een leerzame tocht en komen zeker nog een keer terug voor 2de speurtocht. Alles was duidelijk omschreven (als je tenminste niet te druk bent met zoeken haha).Top, ga zo door!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-10-2018 11:07
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Hartstikke leuk om te doen. Het paaltje van vraag 6 was bijna dichtbegroeid dus slecht te zien.  Ik ben benieuwd of wij hebben gewonnen! Aan onze inzet/moeite heeft het in ieder geval niet gelegen. :-) groeten, Bas
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2018 15:36
Speurtocht Verdedigingslinie West Brabant
Super leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-12-2018 12:22
Verdediginslinie West Brabant
Vond het helaas een matige speurtocht. Hebben op de route weinig tot geen echte verdedigingslinie gezien. Had veel meer verwacht van historische bouwwerken die te zien waren in de omgeving. Helaas was ook het fort dicht. We hebben er uiteindelijk 5 uur over gedaan inclusief lunch. Door de invlallende duisternis hebben we helaas wat foto opdrachten gemist (gelukkig is er nog googlemaps). Daarnaast vond ik deze opdracht wel het leukste samen met de vragen bij de Basiliek.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2019 14:44
Verdedigingslinie westbrabant
Leuk vooral de basalik
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 17:16
Verdedigingslinie west brabant
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2019 20:20
Verdedigingslinie west brabant
Erg mooie en leuke route, wederom onze complimenten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-1-2019 09:27
Autospeurtocht Verdedigingslinie West-Brabant
Leuke, verrassende en mooie tocht door dit gebied. Afwisselende bouwwerken en leuke vragen. Minpuntjes waren dat de route niet helemaal klopt (bijv. Barteweg rechts ipv linksaf) en dat niet alle vragen te beantwoorden zijn als het desbetreffende gebouw niet open is (bijv. Basiliek)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-3-2019 14:14
verdedigingslinie west-brabant
Op een regenachtige zondag met de auto west-brabant door samen met 2 kids van 9 en 11 jaar. Ze vonden het fantastisch. We hebben er de hele zondag over gedaan en ze willen graag nog een keer terug om de musea te bezoeken en een keertje terug naar Fort Sabina. Een echte aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-3-2019 16:00
Speurtocht
Enorm leuk, op plekken geweest waar we normaal niet komen. Lunch bij de kletsmajoor is erg goed!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ronald | 4-4-2019 23:18
verdedigingslinie West Brabant
Leuke route.Wel lastig om gelijk de eerste vraag met een strikvraag te beginnen. Vraag 5 staan twee borden met verschillende afmetingen 142 en 135 meter.Groetjes
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-6-2019 11:47
Leuke tocht!
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Lennart | 15-6-2019 16:08
Leuke dag op pad
Leuke route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-7-2019 09:41
verrassingen naast de deur
super leuke tocht. toch wel gek dat er nog zoveel dingen zijn naast de deur die je niet weet. voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-9-2019 16:12
verdedigingslinie west brabant
Onze eerste ervaring met ene autospeurtocht was geweldig. We hebben genoten en ook nog veel geleerd. hebben er wel 5,5 uur ipv 4 uur over gedaan omdat we ook dingen echt wilden bezichtigen.
Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-10-2019 17:46
Leuke ervaring
Erg leuke speurtocht met onverwachte plekken, waar je normaal gesproken niet zomaar komt
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-1-2020 20:54
Leuke dag besteding
Dit was onze eerste autospeurtocht en deze hebben we met veel plezier gedaan.
Al is het niet het mooiste jaar getijde om deze tocht te doen, we hebben er toch van genoten. Alle antwoorden goed kunnen vinden en uiteindelijk de code ontcijfert.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Christel | 27-1-2020 12:03
Verdedigingslinie west brabant
Weer een leuke dag gehad met ons vriendenclubje.
We troffen mooi weer en dat is altijd gezelliger.
Op naar de volgende route !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee