Zoek
4.9 99
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 3-6-2021 18:53
Utrechtse heuvelrug zuid
Dit was onze 5e puzzeltocht en zeker niet de laatste.
Een mooie omgeving met leuke dorpjes en veel fruitbomen e.d.
Tot nu toe vinden wij dit de 2 na mooiste maar je moet proberen ze allemaal te doen.
En iedere puzzeltocht is totaal verschillend maar het blijft een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-6-2021 09:41
Mooie landhuizen en kastelen
Dit was de 2e puzzeltocht die we reden. Weer een prachtige route langs mooie landhuizen en kastelen. Wel hadden we gezien de titel meer heuvels verwacht.
De foto's waren lastig te vinden door hoog gras in combinatie met een lage auto.
In Amerongen zijn ze nog druk bezig, de antwoorden op die vragen waren echter wel goed te vinden. Onderweg een wegomleiding waardoor we toch nog een foto gemist hadden. We hebben weer genoten en plannen nu al weer de volgende tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-5-2021 19:54
Was weer geweldig
Vorige week de Zak van Beveland gereden en die viel zo in de smaak dat we vandaag de Utrechtse Heuvelrug Zuid route hebben gereden. We zijn weer op plaatsen geweest war we het bestaan niet van wisten. Wat een mooie tocht weer en ook nog voldoende bloesem gezien.  Bij  kasteel Amerongen wordt hard aan een nieuw plein gewerkt, waardoor het zoeken naar een antwoord zeer lastig zo niet onmogelijk is.

Welke route gaan we de volgende keer doen, want dit smaakt naar nog meer!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ingrid | 5-5-2021 10:13
Erg leuk uitje!
Mooie route, leuke puzzels.
Voor het hele gezin zit er iets in!
We gaan zeker nog eens een andere speurtocht proberen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-5-2021 20:49
Leuk uitje, aanrader
Ondanks het slechte weer een superleuk uitje voor het hele gezin. Over mooie landweggetjes van landgoed naar landgoed. Met de vragenlijst onder de arm op zoek naar de antwoorden. Helaas was Amerongen dicht en de weg opengebroken waardoor we niet rondom het terrein konden. We konden hierdoor onze laatste opdracht en de code voor de schatkist niet compleet maken.. denk dat we hier later nog eens terug mogen komen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 2-5-2021 14:11
Leuke ervaring
Leerzaam en je komt op plekken waar je normaal gesproken niet komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 19:35
Geweldige speurtocht
Erg leuk om te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 15:07
Vakantie uitje in eigen land
De autospeurtocht was een erg leuke ervaring. Je komt op deze manier op plaatsen waar je niet eerder bent geweest. Het is ook goed te doen als het weer net iets minder mooi is.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2021 12:21
Isabel
We hebben ons wederom weer prima vermaakt op Koningsdag! Prachtige route door de Utrechtse Heuvelrug. Veel gezien en weer genoeg opgestoken van de Nederlandse geschiedenis.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Willemijn | 29-4-2021 19:51
Koningsdag uitje
Wat een ontzettend leuk uitje om te doen met zowel jong als oud! Het weer was een cadeautje wat het nog net even leuker maakte. Mooie locaties gezien en genoten van de route maar ook van het puzzelen onderweg en op de locaties!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-4-2021 10:39
Koningsdag
Heerlijk weer, mooie plekken en qualitytime in de auto. Kortom een heerlijke dag met een fijn uitje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Iris | 28-4-2021 11:49
Heerlijke Koningsdag
Wat een leuke tocht hebben we gedaan. Leuke uitstapjes en genoeg te zien en te doen onderweg. Zeker de oversteek met de veerpont was een hele belevenis.
Wij hebben de tocht met z'n vijven gedaan waaronder 3 kinderen van 10, 7 en 4. De zoekplaatjes onderweg waren hartstikke leuk zeker voor de jongste 2.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2021 20:04
Topdag gehad!
Wat te doen op Koningsdag in Corona tijd? Na het doorlezen van de info op de site en de reviews de autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid geboekt. In de ochtend de pistoletjes afgebakken, belegd en samen met het drinken in de tas en op pad. Achterin twee pubers van resp. 13 en 14 jaar die na de uitleg en gestart te zijn ook enthousiast waren. Hiervoor wel de belofte moeten doen dat als wij de inhoud van de schatkist winnen deze aan hen moesten afstaan. Wat een mooi land is Nederland, je staat er niet vaak bij stil, maar door de puzzeltocht hebben wij plekjes gezien die zeer de moeite waard van het bezoeken zijn. De pont was een van de hoogtepunten, onze kids hadden dit nog niet eerder meegemaakt, de foto’s zoeken langs de route was ook erg leuk om te doen. Weinig foutjes tijdens de route dankzij de goede omschrijving, en weer eens heerlijk ouderwets navigeren vanaf papier. Al met al een topdag gehad, wij gaan zeker nog meer autospeurtochten doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2021 22:28
Geweldige tijdsbesteding!
We hebben ons weer een dag prima vermaakt. Een echte aanrader bij zowel mooi als minder mooi weer. En je steekt er ook een heleboel van op. Dankjewel!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Connie | 14-4-2021 15:48
Connie
Dit was onze 3de tocht en wederom erg genoten. Wij trekken er altijd een hele dag voor  uit omdat er zoveel moois te zien is en goed te combineren is met een wandeling rondom de bezienswaardigheden. We gaan zeker nog vaker op pad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Colin | 11-4-2021 18:04
Ontzettend leuk!
Dit was onze eerste autopuzzeltocht en met onze kinderen (6, 4 en 1) ook erg goed te doen. Stukjes in de auto afgewisseld met leuke wandelingen met een doel, maakt dit tot een fantastisch dagje uit!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 15:24
Heel leuk uitje voor slecht weer!
Leuke opdrachten en mooie plaatsen om te bezoeken. Je komt nog eens op plekken die je nog niet kent.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-4-2021 14:39
Geenn genoeg van
We krijgen geen genoeg van jullie leuke routes; ook deze was weer super!
Leuke weggetjes, opdrachten en zelfs in deze tijd genoeg voor de inwendige mens, langs deze route.
De kinderen van 10 en 12 vragen alweer naar de volgende keer, tot ziens dus!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-4-2021 19:13
Super
Helemaal in deze corona tijd, erg leuk!! Van jong tot oud!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-4-2021 16:54
Geweldig!
Hele leuke speurtocht en zeker in coronatijd. Wij zijn wel 5 uur bezig geweest. Veel gezien,  lekkere hapjes onderweg gegeten, en zeker ook heel leuk om met volwassenen te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2021 19:54
Lekker toeren
Leuke autospeurtocht. Je rijdt over rustige weggetjes waar je normaal niet snel komt en je ziet mooie boerderijen, kastelen en uitzichten. Prachtig is het uitzicht op de Utrechtse Heuvelrug als je richting de pont bij Eck en Wiel rijdt. Geeft een vakantiegevoel! De meeste zoekfoto's waren van wat saaie objecten. Dat was aan de ene kant jammer, maar maakt het ook wat uitdagender. Al met al een leuke dag met ook in coronatijd genoeg lekkers te koop onderweg. Tip: stop even in het mooie stadje Buren en eet een ijsje van de Burgemeester.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gert | 14-3-2021 18:32
Top middag
Eerste keer, en was heel erg leuk. Klopte dat we zeker 4 uur op pad zijn geweest.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 14-3-2021 18:29
top
mooie tocht, lekker op ons gemak gedaan en dan heb je echt meer rijd nodig dan 4 uur. lekker stukjes gewandeld steeds, mooie omgeving, super dagje uit in deze tijd!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 7-3-2021 19:33
Samen uit uitje
Wat een prachtige tocht, Nederland is echt genieten!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jeroen | 28-2-2021 20:25
Ideaal tieneruitje in coronatijd
Wat een prachtige landschappen hebben we in Nederland toch, en dan moet de lente nog beginnen! Leuk tijdverdrijf in tijden dat er weinig andere uitjes mogelijk zijn.
Drie tieners meegenomen, die zich met volle overgave op de vragen en de zoekfoto's stortten en mij ondertussen de weg wezen. De vragen en zoekfoto's zijn niet te moeilijk, maar zeker ook niet te makkelijk en zelden kinderachtig. Voor kinderen onder de tien zou ik ze niet aanraden, ook de zoekfoto's niet, want die vergen continue oplettendheid.
Het idee dat er wat te winnen valt stimuleert zeker.
Bij Huis Doorn moest er relatief meer gelopen worden dan bij de andere drie rustpunten; ik zou die niet als laatste doen, wanneer iedereen al een beetje gaar is.
Aanrader: ijsboerderij Wilco (coronaproof) tussen D en A
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 28-2-2021 19:24
Leuke en mooie speurtocht
Leuke en mooie speurtocht. Fantastische burgers bij Kasteel Amerongen.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 23:22
Leuk tijdverdrijf
Zit goed in elkaar, ook met de verschillende startpunten, en was leuk om te doen ook met hond.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 18:39
Erg leuk
Een leuk dagje uit met het gezin!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 17:37
Autopuzzeltocht Utrechtse heuvelrug Zuid
Superleuke tocht!! We hebben een heel leuk dagje uit gehad als gezin in deze coronatijd. Voor herhaling vatbaar!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 27-2-2021 15:36
Erg leuk!
Was een hele leuke speurtocht, we hebben genoten als gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-2-2021 11:47
Absoluut een aanrader!
Een hele leuke dag gehad. mooie route, veel te zien en het spelelement maakt het extra leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-2-2021 21:43
Aanrader
Heerlijk middagje getoerd en veel gezien. Echt een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-2-2021 18:38
Leuk en afwisselend
Genoten
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joas | 19-2-2021 20:11
Super leuk
Dank voor de mooie speurtocht. We hebben veel geleerd en gezien. Een aanrader om te doen.

Leuke afwisseling met rijden en dingen uit de auto zoeken. We hebben er een hele dag van gemaakt. De hond had het ook leuk ;)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-2-2021 19:20
Coronaproof uitje
Leuke activiteit en mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Kar | 31-1-2021 21:42
Even wat anders!
Wat een leuke bezigheid voor het gezin!
En heerlijk om mooie plekjes in de omgeving te ontdekken en tegelijkertijd een frisse neus te halen bij de stop plekken tussendoor.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-1-2021 16:48
Leuk!
Vorig weekend deze route gereden. Was weer een leuke route! Met veel mogelijkheden tot een wandeling. Wij hadden de hond bij ons dus dat kwam goed uit! En de plaatjes waren zeker niet altijd makkelijk hihi.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2021 19:34
Mooie route en leuke opdrachten!
Echt een leuk (corona proof) uitje. Mooie route en leuke haalbare opdrachten. Trek er wel meer dan 4 uur voor uit. Tussen de 5-6 uur is haalbaar met snackpauzes en kleine wandelingetjes
Was deze beoordeling nuttig? 2|0 Ja Nee
Gast | 24-1-2021 19:22
Prachtige tocht
Vandaag voor het eerst de autospeurtocht gedaan (Utrechtse Heuvelrug), prachtige route, wat is Nederland toch mooi! We gaan zeker nog eens een andere proberen.....prima uitje in lockdown tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 22-1-2021 18:15
Weer erg leuk!!
We hebben vandaag de Utrechtse Heuvelrug Zuid gedaan. Erg leuk! Mooie weggetjes, mooie omgeving, zelfs in lockdown prima te doen! Bij de Stapelbakker kun je lekker koffie o.i.d. halen, de mooie landwinkel én het toilet bezoeken.  Echt een heerlijke dag gehad. Nu horen dat de code goed is.....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 16-1-2021 18:09
Leuk uitje en coronaproof!
Erg leuk om een dagje op stap te zijn. Leuk om op verschillende plaatsen uit te stappen zo kom je op mooie plekjes zomaar in Nederland!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-1-2021 17:45
Utrechtse Heuvelrug zuid
Leuk coronaproof uitje! Dit was onze vierde autospeurtocht. Wederom een mooie tocht, we hebben genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marianne | 10-1-2021 17:25
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Wat een leuke tocht maak je op deze manier. Ook fijn dat je vaak koffie kon kopen. Advies: Begin op tijd dat je nog alles in het licht kunt vinden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2021 20:03
uterechtse heuvelrug zuid
leuke puzzeltocht lekker rustige weggetjes mooie bezienswaardigheden lekkere wandellingetjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2021 16:49
Prima
Leuke puzzel locaties.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-12-2020 17:01
Utrechtse heuvelrug zuid
Leuk route, afwisselend. Was leuke ervaring om met de veerpont mee te gaan.
Alles goed te vinden en sommige kraampjes/winkeltjes waren open.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 17:06
Prachtige route en coronaproof uitje
Super mooie route! Je komt op plekken die ik nog niet wist in NL. Top uitje om in deze coronatijd te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2020 16:36
Lekker dagje op pad!
Vandaag de autospeurtocht gedaan, erg leuke dag besteding! We zijn op mooie plekjes uitgekomen waar we nog nooit geweest zijn en de vragen zijn leuk en uitdagend. Het komend jaar staan er zeker nog een paar tochten op de agenda! dank voor het maken en zeker een aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 18:23
Michel
Vandaag de speurtocht de ‘Utrechtse Heuvelrug Zuid’ gedaan. Prachtig gebied om te rijden en lopen cq speuren. Aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2020 14:42
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Wat hebben wij genoten van deze dag uit. Het is super leuk om te doen, ook met slecht weer. We gaan snel weer een autospeurtocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
L. | 28-12-2020 19:48
Top
Leuke gevarieerde speurtocht. Coronaproof bovendien!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-12-2020 17:05
Mooie speurtocht
Mooie omgeving! De speurtocht was een stuk moeilijker dan de vorige. (De 7 zaligheden) Ook de kinderen vonden het lastiger, maar het was wel een hele leuke en vooral mooie tocht! Door corona was alles dicht en heb je toch een hele leuke dag gehad!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-11-2020 19:31
Genoten!
Ook deze autospeurtocht was er weer één om zeker te doen. Mooie route. Alles goed te vinden. Op naar weer een andere!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marian | 21-11-2020 20:29
súper goed georganiseerde speurtocht.
Onze eerste speurtocht en direct ééntje om niet snel te vergeten.
Keurig en duidelijk aangegeven.
We hebben er uiteindelijk 6 uur over gegdaan daar we ook mooie wandeling hebben gemaakt op diverse locaties.
Top en we zijn al aant snuffelen voor de volgende tocht.
Gr.Marian en Rob
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-10-2020 18:33
Super leuk
Mooie plekken gezien die we niet kenden
Leuke vragen en opdrachten
Iets te lang volgens ons
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2020 22:52
Roos
Wat een geweldige dag hebben we gehad. Wij hebben met het gezin (39,38,11,8) genoten. Leuk en informatief!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 19:07
Utrechtse heuvelrug
Was super leuk! Je rijdt echt helemaal door de polders en platteland waar je normaal nooit komt. Erg leuk!
Educatief en mooie kastelen te zien. Ook kun zie je op sommige stops even wat eten en drinken, take away. Zeker een aanrader en wij gaan zeker nog een andere tocht een keer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2020 17:41
Utrechste Heuvelrug Zuid
Zeedijk is inderdaad nog afgesloten (zie opmerking al d.d. 07-09). Had wel ff aangepast kunnen worden. Voor de rest leuke middag zo in Corona tijd. Gaan we vaker doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-10-2020 18:03
Fantastisch
Wat een leuke tocht om te rijden! Zeer mooie omgeving en leuke vragen. Zeker een aanrader om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gesina | 18-10-2020 15:37
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Een mooie afwisselende route, waarbij je af en toe goed moest zoeken naar de foto. Deze wel allemaal gevonden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Robert | 7-9-2020 09:00
Utrechtse Heuvelrug Zuid
de Zeedijk bij Beusichem is langdurig afgesloten, probeer met de TomTom terug te komen aan de andere zijde van de Zeedijk en pak de route daar weer op
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-8-2020 22:38
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Erg leuke speurtocht! 2x met het pondje was van te voren niet aangegeven. Zorg dus voor voldoende kleingeld, want je kan er niet pinnen. De kosten van de overtocht zijn inmiddels ook iets omhoog gegaan. Het gaf wel een extra dimensie aan de speurtocht. We gaan er zeker nog meerde volgen!! Alle antwoorden gevonden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ans | 23-8-2020 16:38
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route, jammer dat de fotovraag 17 (een paal met slot) echt onvindbaar was. Marienwaerdt (gebied Stapelbakker) niet zo heel bijzonder en door de grind- en bospaden voor minder mobielen ook niet zo fijn om hier te wandelen. Wel leuk onderweg: even stoppen in het Oranje stadje Buren, rijdend van D naar A is dit tussen de Blatensedijk en de Koornbroeksteeg duidelijk zichtbaar aan de linker kant.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-8-2020 16:20
Gast
Heel leuke speurtocht! Je kunt hier gerust de hele dag voor uittrekken. Mooie omgeving waar je doorheen rijdt. Inmiddels de 3e tocht die wij gemaakt hebben. Gaan er zeker nog meer doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2020 21:51
Leuke speurtocht
Leuke speurtocht. Goede route beschrijving. Foto’s die je onderweg moet zoeken maken het extra leuk. Sommigen zijn lastig maar wij hebben ze allemaal gevonden. Je bent echt wel een poos onderweg. Leuk dat er vragen zijn over de verschillende kastelen. Daarom moet je ook echt even de auto uit om die vragen te beantwoorden.
Leuk uitje voor een leuk bedrag!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2020 10:24
Utrechtse Heuvelrug zuid
Super leuke route. Zijn op plekken geweest die we nog niet kenden. Alle foto's gevonden, hoewel het wel even zoeken was. Sommige straatnaambordjes zijn niet goed te zien of de beschrijving klopt niet helemaal waardoor we af en toe even terug moesten rijden op de navigatie.
Maar we hebben een aantal plekken ontdekt waar we zeker nog eens naartoe gaan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2020 21:07
Utrechtse heuvelrug zuid
Mooie route. Tip de veerpont moet je cash betalen.
Voor herhaling vatbaar
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2020 13:07
Mooie route
Een mooie route door een fantastisch mooi gebied. Wel waren er twee weg afsluitingen waardoor de route niet volledig te volgen was.

Ook een tip: op dinsdag zijn een aantal locaties (zoals huize Doorn) gesloten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2020 18:44
Utrechtse Heuvelrug zuid
Weer een mooie afwisselende speurtocht. We hebben er i.v.m. deze coronatijd al verschillende gereden en vinden het nog steeds leuk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-7-2020 17:09
Toffe speurtocht
Ervaren als een erg leuke route, wel smalle weggetjes soms maar wel echt leuk. Je komt op plekken waar je normaal nooit zou komen. Ook leuk dat veerpontje erin. Ook leuk om een restaurantje of te picknicken onderweg. Mooie route, helaas was er wel een weg afgesloten maarja uiteindelijk wel op de juiste weg gekomen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-7-2020 11:08
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooi tocht hoor, complimenten voor de maker! We hebben er bijna wel een hele dag over gedaan (eigen keuze, want we hebben veel bekeken en gepicknickt;). Langs de weg waren veel plekjes waar je kersen kon kopen (mnd juli). We willen deze route nog eens in het voorjaar rijden, voor de bloesems van de fruitbomen. Onderweg waren voldoende terrasjes, bos, cultuur, vergezichten, diverse fruittelers, kastelen en landhuizen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-6-2020 20:38
Utrechtse heuvelrug zuid
mooie afwisselende tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-5-2020 10:07
Utrechtse Heuvelrug
Super leuk, het ultieme uitstapje in corona tijd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-5-2020 17:22
Genoten!
Was erg leuk om te doen Ook op nog voor ons nieuwe plekken geweest! Alleen jammer dat vanwege de Corona veel afgesloten was. Desondanks een leuke rit gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2020 16:20
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Erg leuk, wel waren er 2 straten opgebroken toen wij eroverheen wilden rijden, hierdoor moesten we omrijden. Ook was Huis Doorn dicht ivm corona. Overigens wel alle antwoorden kunnen vinden inclusief 'de Paal'
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Desiree | 5-5-2020 21:04
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Was de 3e rit, prachtige omgeving, hele leuke route. Doen zeker nog een andere speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2020 18:31
Leuke route!
Meivakantie, kinderen vrij, regenachtige dag, "laten we een auto speurtocht zoeken". Hele leuke dag gehad! We gaan vast nog wel een keer een andere route doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2020 23:56
Utrechtse heuvelrug zuid
Leuke route. Helaas eea afgesloten ivm corona.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Heidi | 28-4-2020 20:40
superleuke dag gehad!
Samen met vrienden (in  aparte auto) deze route op koningsdag gereden. Was 2e tocht in een week. Wij hebben de smaak te pakken! Erg genoten van landschap onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-2-2020 19:24
Leuke ervaring!
Voor ons was dit de eerste keer. Een leuke manier om de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. De eerste maar zeker niet de laatste keer dat we een speurtocht met de auto hebben gedaan.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 26-1-2020 23:09
Utrechtse Heuvelrug Zuid 26 jan '20
Mooie landelijke route. Het bordje met de cijfers vonden we pas na de tweede keer deze route tussen B en C te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Monique | 26-1-2020 19:40
Hele leuke tocht
Je komt op nieuwe plekken waar je nog niet bent geweest.
Begin op tijd! Er is genoeg te zien onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-11-2019 12:47
Erg leuk!
We hebben een top dag gehad! Mooie route.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-9-2019 21:24
Leuke tijdsbesteding op regenachtige zondag
Wij (56, 45 en 8) hebben deze speurtocht gereden op een regenachtige zondag. Wat een prachtige weggetjes hebben we mogen rijden! Het park bij Huis Doorn was ook erg mooi om even door te wandelen. Alle antwoorden en foto's hebben we kunnen vinden. Bij Kasteel Amerongen was wat verwarring over wat "buiten de kasteelmuren"(vraag 8) inhield. De chauffeur krijgt door het ingespannen rijden wat minder van de omgeving mee. We zijn begonnen bij Kasteel Soelen en zijn 4 uur later geëindigd bij Landgoed Mariënwaerdt. Daar hebben we een lekkere pannenkoek gegeten.Al-met-al en hele leuke tijdsbesteding, zo'n autospeurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-9-2019 20:34
Bert
Met onze kinderen van 8 en 17 de route gereden was leuke route met af en toe best lastige vragen maar wij hebben genoten en gaan er zeker meer routes rijden
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Tonny | 20-8-2019 21:18
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Prachtige route en uitermate interessant en leerzaam
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sonja | 11-8-2019 19:54
Son
Dit was de 2de route die we reden!! Wederom super leuk!! alle antwoorden kunnen vinden!!
Wij hebben er met een lunchbreak bij pannekoekenboerderij de stapelbakker ongeveer 6 uur over gedaan!! Super leuk om plaatsen en plekken te zien waar je ander nooit komt!! Incl het pontje!! Echt een aanrader!!!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Alexandra | 3-8-2019 21:55
Leuke speurtocht Utrechtse heuvelrug
Wij hebben samen met onze kinderen van 3 en 6 een ontzettend leuke dag gehad! De tijd genomen (6 uur), erg afwisselend en de omgeving van Utrecht is prachtig! Op plaatsen gekomen waar we anders niet komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-8-2019 20:08
utrechtse heuvelrug zuid
super leuk om te doen dit was onze eerste keer  en omdat we laat begonnen namen we er 1 in de buurt van ons huis toch hebben we  veel nieuwe  leuke plekken ontdekt in de buurt  die we nog niet kenden een aanrader
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-7-2019 22:08
Super mooie route
Gezellige middag met mijn vriendin gehad tijdens deze tocht! Wij hebben alle antwoorden gevonden!

Erg leuk concept!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-6-2019 18:31
Utrechtse heuvelrug Zuid
Hele mooie tocht en leuke vragen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-4-2019 21:30
Mooie autoroute
Zeer mooie route, erg leuk om te doen voor jong en oud. We gaan zeker nog een keer een autospeurtocht doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-3-2019 16:45
Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route. Duidelijke beschrijving. Leuke puzzeltocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-3-2019 23:16
Utrechtse Heuvelrug Zuid
heel erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2019 14:12
Autospeurtocht Utrechtse Heuvelrug Zuid
Mooie route. Mooie bijkomstigheid dat de bewoner van Kasteel Zoelen buiten was, we hebben hier een tijdje mee staan praten en een mooi stukje geschiedenis meegekregen over het kasteel.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-2-2019 15:21
utrechtse Heuvelrug zuid
leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-1-2019 20:04
Mooie route
Wederom een erg mooie route. Heel leuk dagvullend programma. Wederom wel een hele dag bezig geweest. Langer dan de tijd die aangegeven staat. Voor ons is dit alleen maar lekker. Op naar de volgende tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Gast | 5-1-2019 17:19
Voor herhaling vatbaar!
Voor ons de eerste keer, maar waarschijnlijk niet de laatste! We begonnen pas om 14.00 en moesten daardoor de laatste antwoorden in het donker met een zaklamp of groot licht van de auto zien te vinden... Extra leuk als het dan toch lukt!
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
Jorine | 1-1-2019 20:45
Utrechtse Heuvelrug zuid
Erg geslaagd
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee