Zoek

Veelgestelde vragen - De schatkist

Hoe wordt de inhoud van de schatkist bepaald?

De inhoud van de schatkist wordt met 0,04 EUR (4 cent) verhoogd voor elk antwoord dat juist is beantwoord van alle autospeurtochten.

Er is één schatkist voor alle autospeurtochten.

Het maximum bedrag dat de schatkist kan bevatten is 375 EUR (driehonderdvijfenzeventig euro). Na elke trekking begint de schatkist weer op 0 EUR (nul euro).

(De tussenstand van de schatkist start iedere maand op €50,-, dit is het minimale bedrag dat we uitkeren. Zodra  de tussenstand (alle goede antwoorden x 4 cent) boven de vijftig euro komt, dan wordt de tussenstand van de schatkist op de website aangepast.)

DE INHOUD VAN DE SCHATKIST KUN JE VERDUBBELEN: ALS JE INCHECKT OP FACEBOOK ALS JE DE AUTOSPEURTOCHT GAAT RIJDEN, DAN KRIJG JE DE SCHATKIST DUBBEEL UITBETAALD MOCHT JE WINNAAR WORDEN!

 

Hoe vaak wordt er een winnaar bekend gemaakt?

Er wordt elke kalendermaand 1 winnaar bekend gemaakt. Aan het begin van elke kalendermaand, wordt de winnaar over de afgelopen kalendermaand bepaald en bekend gemaakt.

 

Hoe wordt bepaald wie de inhoud van de schatkist wint?

Elke deelnemer met een ingezonden code die juist was, krijgt een uniek nummer toegewezen. Aan het begin van elke kalendermaand, wordt de winnaar over de afgelopen kalendermaand bepaald aan de hand van een geautomatiseerde en willekeurige trekking van een nummer. De deelnemer die correspondeert met het getrokken nummer, wint de inhoud van de schatkist.

Er worden alleen nummers getrokken waaraan een deelnemer kan worden gelinkd. 

De gewonnen prijs wordt uitgekeerd als voor de autospeurtocht éénmaal de code is ingezonden. Als voor het inzenden van de code een bestelnummer is gebruikt waarvoor vaker antwoorden zijn ingezonden, dan vervalt de aanspraak op de geldprijs.

 

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Als je deelneemt door de code in te sturen en je bent de winnaar, dan maken we dat bekend op onze website en onze social media kanalen. We plaatsen je naam (voornaam of voorletters en achternaam). We nemen daarnaast contact met je op via email.

 

Ik heb gewonnen! Hoe ontvang ik de prijs?

We nemen contact met je op aan de hand van de bij ons bekende email adres. Via email controleren we enkele gegevens en we vragen om de details van je bankrekening. We maken het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van alle gegevens en na de controles naar je over.

De geldprijs wordt uitgekeerd aan de inzender van de code. De naam, het email adres en de tenaamstelling van de bankrekening moeten gelijk zijn.

 

Mogen jullie zomaar geld weggeven?

Ja, we houden ons aan de spelregels van de Kansspelautoriteit (https://kansspelautoriteit.nl/kansspel-organiseren/promotioneel/) die ons spel beschouwt als een zgn. ‘Klein promotioneel kansspel’.

 

Andere veelgestelde vragen