Zoek

Gelderland

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Deze route van ongeveer 52 km door Brabant en Gelderland leidt u langs verschillende bezienswaardigheden. Dit alles in de waterrijke omgeving langs de Maas.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid'

Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid'

Deze route door Gelderland en Utrecht neemt u mee langs kastelen en buitenplaatsen. Het is een ronde van ongeveer 70 km lang, waarmee je ongeveer 4 uur uit moet trekken om alles te zien. Je kunt starten in Zoelen, Amerongen, Doorn en Beesd.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Midden-IJssel'

Autospeurtocht 'Midden-IJssel'

Deze route van 73 km, op de grens van Gelderland en Overijssel leidt je naar kastelen en buitenplaatsen langs de IJssel. Ook kun je een kijkje nemen op een natuur-informatiecentrum en de Hanzestad Deventer.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'

Autospeurtocht 'Landgoederenroute NW-Veluwe'

Deze route over de Noordwest-Veluwe neemt u mee naar bijzondere landgoederen en kastelen. Het is een ronde van ruim 83 km en je doet er gemiddeld 5 uur over om de route te rijden en de vragen te beantwoorden. Je kunt starten in Putten, Ermelo, 't Harde of Hierden.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Landgoederenroute Achterhoek'

Autospeurtocht 'Landgoederenroute Achterhoek'

Deze autospeurtocht neemt je mee naar verschillende landgoederen en kastelen. Het is een ronde van ongeveer 50 km, waarvoor je ongeveer 4 uur de tijd moet nemen om de tocht inclusief de vragen af te ronden. Je kunt starten in Vorden en in Ruurlo.
€9,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Zuid-Veluwe'

Autospeurtocht 'Zuid-Veluwe'

Deze autospeurtocht leidt je door het gebied ten noorden van Arnhem en ten zuiden van Nationaal Park Veluwezoom. Het is een mooi heuvelachtig gebied met kastelen en landgoederen. De route is in totaal ongeveer 63km.
€9,95
Filters Close