Zoek

Noord-Brabant

View as Grid List
Sorteren op
Toon per pagina
Afbeelding van Autospeurtocht 'Om de Duinen'

Autospeurtocht 'Om de Duinen'

Deze 75 km lange route door Brabant neemt je mee langs kastelen en landhuizen. Je rijdt door het bosrijke gebied om de Loonse- en Drunense duinen. Onderweg kom je een pontje tegen (kosten €2,70).
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Meierij'

Autospeurtocht 'De Meierij'

Deze, ongeveer 58km lange tocht, leidt u langs kastelen in De Meierij.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

Autospeurtocht 'De Zeven Zaligheden'

Deze route brengt je Brabantse gezelligheid. Je rijdt door ‘Het Land van de Hilver’ en ‘Landgoed de Utrecht’. Je vindt hier dorpse sferen en biologische boerderijtjes met winkeltjes, terrasjes en loslopende dieren.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Autospeurtocht 'Aan de Maas'

Deze route van ongeveer 52 km door Brabant en Gelderland leidt je langs verschillende bezienswaardigheden. Dit alles in de waterrijke omgeving langs de Maas.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Boeverie'

Autospeurtocht 'De Boeverie'

Autospeurtocht ‘De Boeverie’ is een afwisselende autotocht door Noord-Brabant en België van ongeveer 77 km. Je rijdt door het grensgebied ten zuiden van Breda.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

Deze autospeurtocht door Noord-Brabant is een afwisselende tocht door een gedeelte van De Peel. Het leidt je langs boerderijen, terrasjes, een watermolen, kastelen en een ware Mariagrot.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant'

Autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant'

Deze autospeurtocht voert je door een landschap wat gekenmerkt wordt door verdedigingswerken. Je ziet o.a. vestigingen, forten en sluizen.
€11,95
Afbeelding van Autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo'

Autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo'

Deze autospeurtocht neemt je mee naar de grensstreek van zowel Duitsland en Nederland, als Limburg en Noord-Brabant. De Maas vormt hier een natuurlijke grens. In dit gebied zijn er veel overblijfselen te zien van de bevrijding van Nederland van de 2e WO. Kastelen, ruïnes en graven van gesneuvelde geallieerden die hun leven waagden om het Nederlandse volk te bevrijden. Op deze route maak je gebruik van een veerpont.
€11,95
Filters Close