Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'Zuid-Limburg'

4.9 15
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Gast | 11-4-2024 09:49
Leuke speurtocht
Het was erg leuk. Veel gezien wat we nog niet wisten. We gaan zeker nog eens een route rijden. We hebben er 2 middagen over gedaan omdat we veel hebben bekeken en ook een paar terrasjes hebben gepikt onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Linda | 3-4-2024 07:45
Route Zuid Limburg
Erg leuke route , 1 stuk erg smal en kwamen tractor tegen gelukkig kon deze daar nog aan de kant. Een stukje daarna was geen uitwijk mogelijkheid. Maar gelukkig alleen een voetganger tegen gekomen en dat paste net.
Helaas veel regenbuien onderweg als we eruit moesten, maar dat mocht de pret niet drukken.
Bij mooi weer zouden we op sommige plekjes wat langer hebben rondgekeken en terrasje hebben gepikt.
Nu toch ruim 5 uur onderweg geweest.
we hebben een gezellige dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2024 21:46
Autorit Limburg
Het was prachtig weer en wat hebben we veel gezien!
De opdrachten waren leuk, niet re ingewikkeld maar wel uitdagend genoeg.
We zijn een beetje verliefd geworden op zuid Limburg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-1-2024 21:22
Top route
Mooie route, prachtig door het heuvellandschap. Nu extra mooi door alle verlichte huizen en gebouwen. De route is goed omschreven, de kinderen vonden het ook heel erg leuk om onderweg naar de foto's te speuren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2023 13:01
Zuid Limburg
Weer een leuke tocht, we denken al na over de volgende.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-9-2023 10:12
Erg leuke tocht
En alweer hebben we genoten.
Op naar de volgende !!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Eric | 24-8-2023 19:15
Leuke mooie route
We hebben een leuke route gehad en met het mooie weer ook nog kunnen genieten van de route en de plekken waar we langs kwamen. Wel last van een stukje zonder verharde weg  door de vele regen en een kleine lage auto kwamen we daar bijna niet door heen. Met mooie weer en langere droge periode zeker ook een apart stukje om te rijden
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marijke | 23-8-2023 18:33
Zuid Limburg
Leuke route, alleen jammer dat er n gedeelte niet bereikbaar was wegens werkzaamheden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2023 16:08
Sandra en Ernst
Hele mooie plekjes en uitzichten gezien.
En je leert ook nog iets over de geschiedenis van omgeving en gebouwen.
Straatnaam borden soms wel moeilijk te lezen!
Maar keuze genoeg voor een fijn terrasje.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-8-2023 09:17
Mooie route
Dit was voor ons een hele mooie route.  Je komt op plekjes waar wij  normaal gesproken voorbij zouden rijden. Prachtige uitzichten en leuke opdrachten. Wij vonden de route net te lang. Zijn 5 uur bezig geweest en dan hebben we nog niet eens ergens iets gegeten of gedronken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Joyce | 3-8-2023 21:41
Geweldig Zuid-Limburg
We dachten in Zuid-Limburg al op vele plekken geweest te zijn, maar met deze mooie route weer nieuwe dorpjes, kastelen en leuke kleine weggetjes ontdekt. Prachtige vergezichten. Leuke combi van een autotocht, met ook tussendoor de benen even strekken. Een aanrader !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Flip | 20-2-2023 17:01
Zuid Limburg
Weer een hele mooie en leuke rit.
Zeker voor herhaling
Dit was onze 12e dus bijna op de helft.
Was deze beoordeling nuttig? 1|0 Ja Nee
P. | 10-10-2022 07:37
Leuke tocht
Leuke tocht met mooie plekjes in het Zuidlimburgse landschap, weer veel kastelen gezien. Voor de eerste keer met de QR codes gewerkt, een toegevoegde uitdaging. We moesten er duidelijk weer inkomen na een lange tijd maar eenmaal op dreef, was het als vanouds.  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Karin | 28-7-2022 21:17
Mooie rit!
Het was een erg mooie route! Een prachtig uitzicht en mooie plekken om te bekijken. Op sommige plekken zijn er werkzaamheden aan gebouwen maar.. met een beetje extra speurwerk zijn de antwoorden toch te vinden! Veel plezier voor degene die de tocht gaan rijden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
www. | 25-7-2022 08:24
Eerste deelnemers.
Geweldige rit, je komt op leuke plekjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee