Zoek

Speurtocht ervaringen voor Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel'

4.6 182
Schrijf uw eigen beoordeling Sluiten
*
*
  • Slecht
  • Uitstekend
Peter | 23-4-2016 10:40
De Peel
Mooie route, niet te lang.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-5-2016 19:16
.
.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 5-6-2016 16:51
Mooie omgeving, niet altijd makkelijke route
Het gras staat vandaag (5-6-2016) erg hoog, waardoor ik vermoed zeker 2 foto's te hebben gemist. Wij hebben uiteindelijk bijna 69km gereden, dus zo'n 15km verkeerd gereden, erg jammer...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
A | 14-6-2016 20:26
Autotpuzzelrit antwoorden
Leuke rit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-7-2016 21:00
Geesten van de Peel
Uitstekend!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-7-2016 20:40
De geesten van de Peel
Leuke tocht met veel leuke en bijzondere bezienswaardigheden. Zou graag een berekening zien van vraag 15.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2016 19:08
De geesten van de Peel
Prima speurtocht. Mooie omgeving. Alleen was het centrum van Nuenen zo goed als niet bereikbaar door wegwerkzaamheden. Het bordje onder de regenpijp bij kasteel Croy was bijna niet zichtbaar door hoge begroeiing.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-8-2016 20:34
De Geesten van de Peel
Bijna alles kunnen vinden. Het bordje onderaan de regenpijp bij het kasteel was niet zichtbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-8-2016 19:26
Geesten van de Peel
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-9-2016 21:59
Antwoorden De geesten van de Peel
Superleuke speurtocht!  We vinden alleen de code onduidelijk.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-9-2016 23:43
Autospeurtocht "De Geesten van de Peel"
We hadden graag gezien, net als bij andere van jullie routes, dat de aangegeven aandachtspunten bij deze routerechts liggen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-11-2016 20:49
Tof
Tof
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-11-2016 21:08
Ok
Ok
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-11-2016 19:59
super
Cool
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-12-2016 20:50
Autospeurtocht de peel
mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-12-2016 16:05
Geesten van de peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2016 23:36
Autospeurtocht 'De Geesten van de Peel' . NLBR006
Leuk middagje speuren. Alles was goed te vinden behalve toen t schemerig werd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Ronald | 4-1-2017 16:26
DE GEESTEN VAN DE PEEL
HET WAS EEN HARTSTIKKE LEUKE TOCHT
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-1-2017 22:57
De Geesten van de Peel
Leuke route! Vooral varkensboerderij Agrozicht was erg leuk om te bezoeken! Klein puntje.... de Cleefswitroute blijkt niet meer te bestaan... Voorheen waren het 4 afstanden: 9-16-18-24 km. Ons antwoord hebben we op deze 4 antwoorden gebaseerd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-3-2017 16:44
SPEURTOCHT
LEUK
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-3-2017 16:46
SPEURTOCHT
LEUK
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-3-2017 17:39
Geest van de peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-3-2017 19:29
De geesten van de Peel
Leuke route. Zeer aan te raden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-3-2017 11:31
Autospeurtocht de geesten van peel
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-4-2017 10:49
Leuk om te doen!
Heel leuk om te doen en zo ook de omgeving te verkennen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2017 18:47
Peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-4-2017 09:10
De geesten van de peel
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-4-2017 18:56
NLBR006
Prachtige tocht heel leuk!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2017 12:51
autospeurtocht de geesten van de peel
Wij hebben genoten van een dagje puzzelen en rijden door dit mooie gebied. De plekjes waar we zijn geweest waren erg mooi en de moeite van het uitstappen en even rondkijken zeker waard.Wij vonden het wel jammer dat niet alle vragen ter plekke op gelost konden worden maar dat je internet nodig had om tot de juiste oplossing te komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-4-2017 18:01
De geesten van de peel
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2017 14:15
SUPER!!!
Wat ontzettend leuk was dit! Onze complimenten van het hele gezin.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-5-2017 18:28
Proost
Leuke route, duidelijk omschreven en leuke bezienswaardigheden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-5-2017 21:52
speurtocht peelroute
Super leuke route. we hebben een fantastische dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 3-6-2017 12:30
DE GEESTEN VAN DE PEEL
Prima
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-6-2017 19:17
Prima speurtocht
Leuke autospeurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Marjolein | 8-7-2017 19:05
De Geesten van de Peel
Geen geesten, wel een toffe route! ;-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Rom | 18-7-2017 16:27
Geesten vd peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Valerie | 19-7-2017 17:40
De geesten vd peel
Ok.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-7-2017 20:44
De Geesten van de Peel
Nice!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
john | 27-7-2017 11:32
NLBR006, De geest van de Peel
Een gezellige, leuke en leerzame speurtocht. We hebben er een leuk dagje uit van gemaakt met de nodige stops tussendoor.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-7-2017 19:59
Speurtocht geesten van de peel
Leuke, afwisselende speurtocht. Op sommige punten kan de routebeschrijving beter. Bijvoorbeeld bij het stuk Europalaan/Opwettenseweg. Veel eet/drink en pauzegelegenheden. De vragen zijn goed te beantwoorden, maar je moet wel goed op blijven letten. Niet te snel willen.  
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2017 16:29
De geesten van de Peel
Leuke tocht! Sommige fotos zijn lastig te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-7-2017 18:30
Uitslag
Leuke dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2017 15:43
Superleuke tocht
Wat een ontzettend leuke en goed in elkaar gezette tocht. We hebben er van genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2017 14:38
De geesten van de peel
Leuk initiatief met een mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Brigitte | 3-8-2017 22:29
Geesten van de Peel
Leuke middag ervan gemaakt met de kids die variëren in leeftijd van 8 tot 13. Het was voor iedereen leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2017 17:35
Geesten van de Peel
Leuk! Soms wel erg lastig met de foto's maar wel hebben een super dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2017 19:31
De Geesten van de Peel
Leuke speurtocht! Onze waren te jong om mee te doen, maar door de picknicks en het bezoek aan de varkensstal onderweg hadden ze toch een leuke dag! (Het lukt niet om het juiste rondje aan te vinken bij de score door gebruik van iPhone)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2017 21:39
autospeurtocht de geesten van de Peel
Erg leuke route, veel gezien en genoten, zo leer je je eigen omgeving nog eens kennen! Alleen de regenpijp bij Croy niet kunnen vinden. Goede horeca onderweg.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-8-2017 20:15
Tocht
Super leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-8-2017 22:15
De geesten van de Peel
Erg leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 9-8-2017 22:58
De Geesten van de Peel
Leuke tocht! Fijn dat je op meerdere plaatsen kan beginnen. Zullen in de toekomst zeker nog een andere gaan rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2017 20:48
De geesten van de Peel
Erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2017 14:55
Geesten van de Peel
Leuke route, maar er zaten wel enkele foutjes in de routebeschrijving.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
J. | 15-8-2017 19:19
De Geesten van de Peel
Leuke route met een afwisselende combinatie van puzzelen en objecten zoeken. Verbeterpuntje: de laatste aanwijzing op pagina 9 (Na 1,0 km Sla rechtsaf naar Opwettenseweg) dient te vervallen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Aro | 16-8-2017 20:55
De geesten van de peel
Vandaag op zoek naar een leuke bezigheid met de kids. Uitgekomen op deze site. Route besteld en een hele leuke middag gehad. Gestart vanuit onze woonplaats Nuenen en op plekken gekomen waar we het bestaan niet van wisten....leuk om een keer te doen..en zeker zullen we nog eens een andere tocht bestellen....
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-8-2017 19:56
de geesten van de peel
Dit was heel erg leuk om te doen. Zo kom je op plaatsen niet ver van huis waar ik nog nooit geweest was en het bestaan niet eens van wist. We gaan dit zeker vaker doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2017 18:56
Speurtocht
Echt, heel leuke puzzeltocht. Ik kan niet zeggen wat er beter aan zou moeten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2017 21:41
Autospeurtocht de geesten van de peel
Leuke tocht de moeite waard
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-8-2017 21:56
De geestenvan de peel
Erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bernadet | 21-8-2017 12:24
De Geesten van de Peel
Super leuke tocht met prachtige omgeving en interessante gebouwen we gaan er zeker meerdere doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-8-2017 18:20
Geesten van de peel
Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
PETRUS | 3-9-2017 20:28
De Geesten van de Peel
Mooie tocht en educatieve introductie in een stukje Brabant waar wij zelden komen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-9-2017 14:16
De geesten van de Peel
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-9-2017 18:17
de geesten van de peel
mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-9-2017 18:17
de geesten van de peel
mooie tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-10-2017 09:56
De Geesten van de Peel
Leuke autospeurtocht. Om de weg goed te volgen, moesten we heel goed lezen. De foto van vraag 20 hebben we geen van allen gezien.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-10-2017 11:39
De Geesten van de Peel
De kraamkamer was het hoogtepunt voor de kinderen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-10-2017 19:39
De geesten van de Peel
Leuke om een regenachtige dag door te komen, zo kom je nog eens ergens ...
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-10-2017 21:55
Tweetal opmerkingen
Een leuke tocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-10-2017 19:06
Leuke route
We hebben genoten van de speurtocht. We wonen zelf in Eindhoven, de route ligt erg dichtbij, maar we zijn op plaatsen geweest die we nog niet gezien hebben. Leuk om zo de omgeving te verkennen en te leren wat voor bezienswaardigheden er allemaal in de buurt zijn. Mooi kasteel, leuke zijroute langs de toren. We hebben één keer een wegwerkzaamheden gehad, maar dit was gelukkig geen probleem.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-11-2017 16:47
Geesten van de Peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Maarten | 25-11-2017 19:29
Geesten van de peel
Leuke dag gehad
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2017 13:27
De geesten van de Peel
Super leuke middag gehad. Op plekken gekomen en dingen gezien die we anders voorbij zouden rijden. Al afgesproken dat we dit vaker gaan doe. Top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-12-2017 21:44
De geesten van de peel
Was weer top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 29-12-2017 17:31
DE GEESTEN VAN DE PEEL
LEUKE PUZZELTOCHT MET VEEL INFORMATIE OVER DE PEEL, ALLEEN BIJ VRAAG 20 HET PAALTJE NIET KUNNEN VINDEN.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-1-2018 18:01
De geesten van de peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-1-2018 18:53
De Geesten van de Peel
We vonden het ontzettend leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-1-2018 12:50
De Geesten van de peel
Erg leuke activiteit met mooie uitstappunten! Eén opmerking: het voelde niet helemaal juist om alle grafstenen af te moeten zoeken voor een antwoord (vraag 7).
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jolanda | 21-1-2018 20:50
Autotocht
Mooie tocht. Geen vraag 23 en 24.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-1-2018 18:38
De Geesten van de Peel
Lang genoeg. Helaas op maandag veel restaurants dicht. Behalve de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel. Paaltje van vraag 20 gemist. Verder wel een leuke middag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-1-2018 19:56
antwoorden
Het was leuk, soms was de routebeschrijving lastig. omdat er dan stond 2x links maar niet waar we links moesten. We hebben een super dag gehad.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2018 17:54
De Geesten van de Peel
Voor ons bekend terrein maar toch weer enkele dingen gezien die wij nog nooit bezocht hadden. Lekker gegeten bij de Opwettense molen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-2-2018 18:44
Geesten van de peel
Erg leuk om zo een keer een speurtocht te doen. Zeker een aanrader. En zeker voor herhaling vatbaar, maar dan weer een andere streek
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-2-2018 09:48
De geesten van de Peel
leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-2-2018 21:31
Autospeurtocht de geesten van de peel
In 1 woord geweldig!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Helllen | 25-2-2018 19:11
Peel en geest
Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2018 21:57
De geesten van de Peel
Leuke route om te rijden! Zeker aan te raden!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-2-2018 17:51
De Geesten van de Peel
Super leuk!, zit goed in elkaar. Goede afstand. Goede moeilijkheids graad. Gewoon top!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-3-2018 18:08
De geesten van de Peel
Prima route!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-3-2018 11:52
de geesten van de peel
leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-3-2018 16:58
Geesten van de peel
Leuke tocht door Brabantse land
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 5-3-2018 11:06
De geesten van de Peel
Leuk om te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-3-2018 18:46
Puzzeltocht
Mooi
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Johan | 1-4-2018 17:39
De Geesten van de peel
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-4-2018 18:11
Speurtocht de geesten van de Peel
Top, 10/10 uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-4-2018 19:45
Autospeurtocht De Geesten van Peel
Prachtige route ... uitdagende tocht. Erg leuk om op een regenachtige dag te doen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-4-2018 20:19
Leuke tocht
Leuke tocht, kinderen (8 en 13) deden enthousiast mee!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-4-2018 21:28
Geesten van de peel
Erg leuke speurtocht! Je leert toch nog wat uit je eigen omgeving dat je nog niet wist. Jammer dat het kasteel in Gemert gesloten was waardoor we niet op onderzoek uit konden naar antwoord op de vragen maar deze dus op internet moesten opzoeken.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 11:15
De Geesten van de Peel
Mooi, maar iets meer zoekplaatjes voor tijdens het rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Esther | 2-4-2018 17:12
De geesten van de peel
Was een leuke tocht!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 17:33
Geesten vd peel
Wij vonden het erg leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 18:28
De geesten van de Peel
Was leuk om te doen en zat goed in elkaar!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-4-2018 19:00
De Geesten van de Peel
Top route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2018 14:09
Leuke route
Leuke route, onderweg alleen erg druk omdat er veel open dagen waren op plekken die we onderweg bezochten. Sommige antwoorden zijn moeilijk/niet te vinden, dus is wel een uitdaging
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-4-2018 20:47
De Geesten van de Peel
Wat ons betreft hadden er wel meer zoekfoto's in gemogen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Michaël | 3-4-2018 23:34
DE GEESTEN VAN DE PEEL
HELE LEUKE EN LEERZAME ROUTE, VIA MOOIE WEGEN
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-4-2018 17:15
Speurtocht geesten van de Peel
Erg leuk om te doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-4-2018 15:33
Leuke speurtocht
Een mooie route om te rijden, ook als je al bekend bent in deze omgeving. Voor de foto-opdrachten moet je goed om je heen kijken, maar dat maakt het juist zo leuk. Goede vragen en duidelijke aanwijzingen. Er staat 3 uur voor deze tocht, maar dat is krap aan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Frank | 21-4-2018 18:52
De geesten van de Peel
Erg leuke tocht, was onze eerste keer. En met dit heerlijke weer een prima dagje uit.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-4-2018 14:41
De geesten van Peel
Leuke tocht om meer van de omgeving te ontdekken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2018 18:23
Beoordeling
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2018 21:42
De Geesten van de Peel
Het was een erg leuke tocht, maar soms was het lastig om de route en de foto-opdrachten tegelijkertijd te doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
jonn | 30-4-2018 16:47
DE GEESTEN VAN DE PEEL
leuke tocht , met 2 auto's  gereden , 2 vragen die we niet direct konden terug vinden , nog ter plekke nog via internet , dus daar hebben we een indicatie moeten invullen ,
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 1-5-2018 18:52
De Geesten van de Peel
Heerlijke rit! Onze eerste autospeurtocht en zeker voor herhaling vatbaar :-)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2018 23:15
De geesten van de Peel
Prima speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2018 16:45
De geesten van de Peel
Was leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-5-2018 20:13
Geesten vd Peel
Leuk!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-5-2018 16:00
De geesten van de peel
Super leuk. We moesten af en toe goed kijken voor de route en hadden bijna een foto gemist :P maar we raden het iedereen aan.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 20-5-2018 14:41
De geesten van de Peel
Top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Sophie | 23-5-2018 20:00
/
/
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-5-2018 13:59
De Geesten van de Peel
Een erg leuke tocht. Wonen in Nuenen en op plaatsen geweest waar we het bestaan niet van wisten. Leuke gevarieerde opzet. Complimenten! Corina en Marinka
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-6-2018 13:46
was een leuke dag
hebben ons goed en leuk vermaakt.1 bord niet gevonden.aanrader.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-6-2018 20:58
De Geesten van de Peel
Was erg leuk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-7-2018 19:43
De Geesten van de Peel
We hebben er van genoten, al het moois (op de stank van de varkensstal, na dan). Kinderen er fijn bij betrokken, terrasjes genoeg, kortom voor ieder wat wils. Op naar de volgende speurtocht.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Albert | 23-7-2018 10:30
De geesten van de peel
Uitstekend, prachtige tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-7-2018 10:27
De Geesten van de Peel
Mooie speurtocht heel leuk en goed te doen, we wonen hier in de buurt maar zijn op plekjes geweest waar we nog nooit geweest waren.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-7-2018 16:54
Geesten van de Peel
goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 31-7-2018 20:15
geesten van de peel
leuke dagbesteding
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-8-2018 22:34
Geesten van de peel
Leuke / Mooie route. Af en toe lijken de aangegeven afstanden niet te kloppen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-8-2018 20:52
De geesten van De peel
Erg leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2018 18:23
Geesten van de Peel
Leuke autoroute langs plekjes waar je anders nooit komt.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-8-2018 19:58
De geesten van de Peel
Leuke rit
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-8-2018 17:01
Geesten van de Peel
Top
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 13-8-2018 17:19
de geesten van de peel
mooie route 1 paaltje niet gevonden vraag 9
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-8-2018 20:33
Geesten van de Peel
Helemaal top! Helaas kan ik score via telefoon niet invullen. Moet zijn: Uitstekend
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 15-8-2018 18:41
De Geesten van de Peel
Leuke speurtocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 19-8-2018 18:13
De geesten van de peel
Heel erg leuk voor en dagje weg! Mooie omgeving met genoeg gelegenheden om een drankje te doen!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 4-9-2018 19:43
was erg leuk
was erg leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-9-2018 19:14
De geesten van de Peel
Was erg leuk. Hebben de tocht met gehuurde retroscooter gereden vanuit Helmond, gestart in aarle rixtel. Erg mooie omgeving!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 17-9-2018 12:06
De geesten van de Peel
Soms kloppen de meters niet volgens mij.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-9-2018 22:31
De Geesten van de Peel
Leuk om te doen. Foto's tussen D en A heel moeilijk (niet) te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jos | 6-10-2018 16:51
Autospeurtocht 6075
Leuke tocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-10-2018 18:07
Autospeurtocht
Leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-10-2018 17:23
Geesten van de Peel
leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 12-10-2018 21:52
De Geesten van de Peel
Leuke tocht en veel te zien. Paaltje was onvindbaar.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
yvonne | 27-10-2018 17:20
de geesten van de peel
Leuke tocht....sommige vragen waren lastig/niet te vinden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 11-11-2018 17:21
Geesten van de peel
Goed
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-11-2018 16:11
De geesten van de Peel
Superleuke tocht gehad met 3 volwassenen en 2 kinderen ( 9 en 13)
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-12-2018 17:07
De geesten van de peel
Leuke route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-12-2018 17:13
beoordeling
we zijn niet in de peel geweest!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2018 14:08
De geesten van de Peel
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 26-12-2018 15:20
Geesten van De Peel
Op 2e kerstdag gereden, route soms wat onduidelijk, leuke zoekopdrachten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-12-2018 21:55
Leuk
Was leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Carine | 6-1-2019 20:27
Uitslag 6-1-2019 Fam. Muijtjens
Super leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2019 18:20
Autospeurtocht Brabant
Leuk
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 3-2-2019 22:01
De geesten van de Peel
Leuke route!! Varkens stallen erg leuk waren daar nog net op tijd. Leuk eettentje bij de watermolen. Deze tocht is zeker een aanrader.Vonden het alleen wat apart dat we voor een vraag het kerkhof op moesten. Waren daar veel mensen die naar een graf gingen en wij liepen daar met de speurtochtblaadjes.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 25-2-2019 11:40
De geesten van de Peel
Mooie route, maar af en toe was het onduidelijk waar je naar toe moest, omdat straatnaambordjes niet te zien zijn.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 8-3-2019 17:37
Mooie route
Erg mooie route door het Brabantse land. Veel te zien, leuk met kinderen. Enkele aanwijzingen zijn soms moeilijk te volgen, het zoeken naar de foto's tijdens het rijden leidt soms wat af. Al met al een aanrader!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 01:24
De geesten van de Peel
Leuke tocht!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 10-3-2019 19:57
De geesten van de peel
Leuk. Opmerking kasteel Gemert is niet meer toegankelijk via de toegangsbrug
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 22-3-2019 17:35
de geesten van de peel
alles liep voorspoedig, was allemaal prima aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gea | 24-3-2019 07:36
De geesten van de Peel
Voor ons leuk om weer eens een ander mooi deel van Nederland te zien!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 30-3-2019 15:31
De geesten van de Peel
Leuke speurtocht. We gaan er meer doen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 7-4-2019 20:36
Geesten van de Peel
------
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Aschwin | 23-4-2019 12:48
De zwarte kever
Mooie tocht met verrassend mooie plekjes.
Zeer de moeite waard.
Was onze eerste keer, nu weten we hoe het werkt en gaan we zeker nog een andere tocht doen.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 27-4-2019 09:04
De Geesten van de Peel
Mooie tocht langs enkele (voor ons) onbekende plekken. Leuke besteding van de dag.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-4-2019 17:42
Leuke speurtocht om te doen.
Een leuke, mooie route
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 6-5-2019 19:26
Geesten van de Peel
Leuke route, je komt op plaatsen waar je normaal niet komt. Ontdek je plekje !
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Jan | 19-5-2019 16:58
Geesten van de Peel
De deur uit en 5 minuten later bij startpunt C arriveren. Weer zo'n geweldige route en nu werkelijk in onze achtertuin niet wetend wat daar allemaal te zien is.
Werken op 2 minuten afstand van Kasteel Gemert en zelfs al eens een personeelsfeest gehad op het ridderplein maar dat geweldige kasteel nog nooit gezien cq opgevallen.
Zo zie je maar weer dat je soms blind bent voor de mooie dingen die ons eigen land te bieden heeft.
4 sterren omdat de biggetjes boerderij helaas aan het verbouwen was dus geen Big gezien en van ons had hij wel langer mogen zijn,
niet te min helemaal Top!!!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Evy | 10-6-2019 17:17
Mooie route
We hebben met pinksteren gezellig met 4 personen deze route gevolgd omdat het bij ons in de buurt ligt. Zeker veel nieuwe dingen ontdekt die ik niet had verwacht dat het zo dichtbij ons zouden zijn. Wel gemerkt dat sommige vragen niet beantwoord kunnen worden vanwege verbouwing of dat het er niet meer hangt. Verder hebben wij zeer genoten. Bedankt dat jullie deze route gemaakt hebben.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
bert | 12-6-2019 07:59
mooi, leuk
mooie tocht,
Bij mariagrot was deze afgesloten ivm bomen die waren omgewaaid.
Bij croy was het bordje niet te zien te veel onkruid.
er hadden voor ons meer foto's in gemogen.
Maar al bij al hebben we wel genoten.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-7-2019 17:38
Geesten van de Peel
Mooie route om te rijden. Niet al te moeilijk!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 21-7-2019 21:42
geinig
leuke tocht! naam van de speurtocht heeft er alleen vrij weinig mee te maken
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 23-7-2019 16:30
Geesten van de Peel
Leuke tocht maar af en toe niet helemaal duidelijk qua aanwijzingen. Wel leuke dingen gezien in het mooie Brabant
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2019 15:01
Geesten van de Peel
Mooie route, leuke speurtocht
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 18-8-2019 21:02
Geesten van de peel
Leuke route, maar jammer dat de foto vragen nogal eentonig zijn, leuk om meer vragen onderweg te hebben :) leuke plaatsen om langs te rijden.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Bram | 31-8-2019 11:49
Leuke route
We hebben erg genoten van de route. Als is het door de begroeiing soms een echte SPEURtocht. Desalniettemin hebben we alles gevonden.
Leuk om door een redelijk bekend gebied te rijden en toch nog dingen te ontdekken waarvan je niet wist dat ze er zijn.
We zijn zeker voornemens om een andere speurtocht te doen en evt. leuk om weg te geven als cadeau.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 14-9-2019 16:52
Erg leuke rit
Mooie rit, mooie bezienswaardigheden, leuke vragen!
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 28-9-2019 16:10
de geesten van de peel
mooie route we hadden een weg opbreking en dat was lastig rijden en je kunt bijna

de route niet volgen
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Femke | 28-11-2019 16:51
Leuke dag gehad!
Hele leuke puzzeltocht. Ondanks dat we dichtbij wonen hebben we weer wat leuke nieuwe weetjes en mooie plekjes geleerd.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee
Gast | 2-1-2020 18:30
Leuke route
We  hebben alleen vraag 9 niet kunnen beantwoorden. We vonden een meterkast met bijna de juiste cijfers op één na. Dus dat kon hem niet zijn. Daarna niet nog zn kast tegen gekomen. Voor de rest iets langer over de tocht gedaan dan aangegeven.
Was deze beoordeling nuttig? 0|0 Ja Nee