Zoek

Veelgestelde vragen - Code en antwoorden

Kan ik een autospeurtocht rijden zonder de vragen te beantwoorden?

Ja, dat kan. Ook zonder het beantwoorden van de vragen of het zoeken van de zoekfoto’s kun je prima genieten van de mooie plekjes van Nederland en België. Je maakt dan geen kans op de inhoud van de schatkist.

 

Hoe maak ik kans op de inhoud van de schatkist?

Als je de code invult via de link die je per mail ontvangt (in de betaal-bevestiging van je bestelling) én de code is juist, dan maak je automatisch kans op de inhoud van de schatkist. DE INHOUD VAN DE SCHATKIST KUN JE VERDUBBELEN: ALS JE INCHECKT OP FACEBOOK ALS JE DE AUTOSPEURTOCHT GAAT RIJDEN, DAN KRIJG JE DE SCHATKIST DUBBEL UITBETAALD, MOCHT JE WINNAAR WORDEN! Inchecken op Facebook: Scrol in het overzicht helemaal omhoog en tik op 'Wat ben je aan het doen?' of 'Waar denk je aan?' Tik op 'Inchecken'. En vul dan 'Autospeurtocht.nl' in bij 'Zoeken'.
Hier lees je alles over de schatkist.

 

Hoe kan ik mijn antwoorden op de vragen controleren?

In de mail die je ontvangt na aankoop van de autospeurtocht, staat een link naar de pagina waar je de geheime code in kunt vullen. Op deze pagina kun je ook de antwoorden invullen. Deze worden dan nagekeken en je ontvangt snel na de inzending de antwoorden op de vragen die niet juist waren beantwoord. Het invullen van de antwoorden is optioneel. Het invullen van de code ook.

 

Kan ik de antwoorden en code meer dan één keer doorgeven?

Nee, je schaft een autospeurtocht altijd aan per auto en voor éénmalig gebruik. Zodra de antwoorden en code zijn doorgegeven, dan werken de links niet meer.

Heb je een fout gemaakt tijdens het invullen van de antwoorden of code, stuur ons dan een bericht direct na de inzending. Als je antwoorden al zijn nagekeken, dan is het niet meer mogelijk de opgegeven antwoorden de wijzigen.

 

Andere veelgestelde vragen