Zoek
RSS

Nieuws

Gefeliciteerd Irma de Graef! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van april gewonnen: € 60,32. De geheime code van autospeurtocht 'Om de Duinen' is door jullie gekraakt! En alle vragen waren goed beantwoord. Veel plezier met jullie prijs!
De winnaar van de schatkist van maart is geworden: Daisy van Dijk Gefeliciteerd! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'Om de Duinen'. €38,86 heeft iedereen in maart bij elkaar gespaard door de goede antwoorden door te geven.
Als er, om welke reden dan ook, een vraag niet te beantwoorden valt, geef dit dan even aan als je de antwoorden opstuurt. Wij rekenen het antwoord en eventueel ook het symbool van de geheime code gewoon goed in zo'n geval. Je hoeft dus nooit alles op alles te zetten om een antwoord te bemachtigen. Denk aan de privacy en gezondheid van een ander en van jezelf!
De winnaar van de schatkist van februari 2020 is geworden: Monique Biermans. Gefeliciteerd!!!!! Jullie hebben € 26,39 gewonnen. Autospeurtocht 'Aan de Maas' hebben jullie gereden en de juiste geheime code gevonden. Veel plezier met jullie prijs.
Gefeliciteerd David Stead, jullie hebben de inhoud van de schatkist van januari gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo' bij elkaar hebben gespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €25,31. Veel plezier ermee!
Gefeliciteerd Luna Georgiou! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van december gewonnen: € 22,35. De geheime code van autospeurtocht 'Fort en Waterland' is door jullie gekraakt! In totaal zijn er in december 360 vragen correct beantwoord, zodat het bedrag in de schatkist €22,35 bedraagt!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van november is geworden: Timo Roordink. Gefeliciteerd!!!!! Jullie hebben € 23,83 gewonnen. Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug-Zuid' hebben jullie gereden en de juiste geheime code gevonden. Veel plezier met jullie prijs.
De winnaar van de schatkist van oktober is Heike Heuter !!! Zij heeft met haar team de geheime code van autospeurtocht 'De Meierij' gevonden. Gefeliciteerd, jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: €29,13
Gefeliciteerd Angelique Stroombergen! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van september gewonnen: € 31,91. De geheime code van autospeurtocht 'Fort en Waterland' is door jullie gekraakt! In totaal zijn er in september 599 vragen correct beantwoord, zodat het bedrag in de schatkist €31,91 bedraagt!
Gefeliciteerd Jojanneke Heyden! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van augustus gewonnen: € 48,90. De geheime code van autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' is door jullie gekraakt! In totaal zijn er in augustus 1023 vragen correct beantwoord. Goed gedaan allemaal!
Gefeliciteerd Karin Craens, jullie hebben de inhoud van de schatkist van mei gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'De Boeverie' hebben opgespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €42,11. Veel plezier ermee!
09 apr 2019 Nieuwe website
Onze nieuwe website is online. Een nieuwe, frisse stijl met de vertrouwde autospeurtochten. En mobiele versie van de website is sterk verbeterd, dus bekijk 'm ook eens op je smartphone of tablet.