Zoek
RSS

Nieuws

Gefeliciteerd Stevie van Buuren! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van een autospeurtocht in augustus. Jullie zijn als winnaars uit de bus gekomen en hebben € 67,40 gewonnen!! Veel plezier met jullie prijs.
We hebben weer een winnaar! De inhoud van de schatkist is in juli gestegen naar € 71,76. Dit mooie bedrag is gewonnen door SHARONA VAN DEN BOGAERT. Sharona heeft met haar team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'De Zak van Zuid-Beveland'. Gefeliciteerd met jullie prijs!
De winnaar van de schatkist van juni is geworden: Dewi van der Zalm. Gefeliciteerd! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'De Meierij'. €48,80 heeft iedereen in juni bij elkaar gespaard door de goede antwoorden in te zenden. Dat is jullie prijs. Veel plezier ermee!
Gefeliciteerd Floor Rosier, jullie hebben de inhoud van de schatkist van mei gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'De Geesten van de Peel' bij elkaar hebben gespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €68,60. Veel plezier ermee!
Gefeliciteerd Irma de Graef! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van april gewonnen: € 60,32. De geheime code van autospeurtocht 'Om de Duinen' is door jullie gekraakt! En alle vragen waren goed beantwoord. Veel plezier met jullie prijs!
De winnaar van de schatkist van maart is geworden: Daisy van Dijk Gefeliciteerd! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'Om de Duinen'. €38,86 heeft iedereen in maart bij elkaar gespaard door de goede antwoorden door te geven.
Als er, om welke reden dan ook, een vraag niet te beantwoorden valt, geef dit dan even aan als je de antwoorden opstuurt. Wij rekenen het antwoord en eventueel ook het symbool van de geheime code gewoon goed in zo'n geval. Je hoeft dus nooit alles op alles te zetten om een antwoord te bemachtigen. Denk aan de privacy en gezondheid van een ander en van jezelf!
De winnaar van de schatkist van februari 2020 is geworden: Monique Biermans. Gefeliciteerd!!!!! Jullie hebben € 26,39 gewonnen. Autospeurtocht 'Aan de Maas' hebben jullie gereden en de juiste geheime code gevonden. Veel plezier met jullie prijs.
Gefeliciteerd David Stead, jullie hebben de inhoud van de schatkist van januari gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'Bevrijding Noord-Limburg eo' bij elkaar hebben gespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €25,31. Veel plezier ermee!
Gefeliciteerd Luna Georgiou! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van december gewonnen: € 22,35. De geheime code van autospeurtocht 'Fort en Waterland' is door jullie gekraakt! In totaal zijn er in december 360 vragen correct beantwoord, zodat het bedrag in de schatkist €22,35 bedraagt!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van november is geworden: Timo Roordink. Gefeliciteerd!!!!! Jullie hebben € 23,83 gewonnen. Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug-Zuid' hebben jullie gereden en de juiste geheime code gevonden. Veel plezier met jullie prijs.
De winnaar van de schatkist van oktober is Heike Heuter !!! Zij heeft met haar team de geheime code van autospeurtocht 'De Meierij' gevonden. Gefeliciteerd, jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: €29,13