Zoek
RSS

Nieuws

De winnaar van de inhoud van de schatkist van Mei is geworden: Henrike van Blijderveen. Henrike, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 126,76. Veel plezier met jullie prijs!
01 jun 2021 Winnaar schatkist.
Om duidelijkheid te scheppen, hebben we besloten om iedere maand maar 1 winnaar te loten. Dus, hoe hoog de schatkist ook oploopt, er is iedere maand maar 1 winnaar!
Ook in april hebben we weer 2 winnaars. Door al jullie goede antwoorden is de inhoud van de schatkist opgelopen tot € 135,74! Dat is een heel mooi bedrag, wat we zullen splitsen. Dus allebei de winnaars winnen € 67,87. En de winnaars zijn: 1. Sven van Berlo. Jullie team heeft de geheime code van 'De Geesten van de Peel' gevonden. en 2. Astrid Nellen. Jullie hebben 'Midden Limburg' gereden en de juiste geheime code opgestuurd. Allemaal veel plezier met jullie prijs!
Gefeliciteerd Karin van Berlo-Janssen! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van maart gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'De Geesten van de Peel' bij elkaar hebben gespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €106,10. Veel plezier ermee!
En we hebben weer 2 winnaars!! De schatkist is weer tot boven de honderd euro opgelopen: €129,30! Dus we trekken weer 2 winnaars: Winnaar 1: Natasha Liefting Winnaar 2: Anita Janssens Gefeliciteerd! Jullie hebben allebei, met je team, € 64,65 gewonnen. Veel plezier met jullie prijs.
Deze maand niet 1, maar 2 winnaars. Het bedrag in de schatkist is opgelopen tot €108,52. Goed gedaan allemaal! Sylvian Nijssen en Mark Wijngaards GEFELICITEERD! Jullie hebben met jullie teams de geheime code gevonden en winnen ieder €54,26.
De winnaar van de schatkist van december is geworden: Judith Verkerk. Gefeliciteerd! Jij hebt met je team de geheime code gevonden. €87,24 heeft iedereen in december bij elkaar gespaard door de goede antwoorden in te zenden. Dat is jullie prijs. Veel plezier ermee!
28 DEC 2020 Als er, om welke reden dan ook, een vraag niet te beantwoorden valt, geef dit dan even aan als je de antwoorden opstuurt. Wij rekenen het antwoord en eventueel ook het symbool van de geheime code gewoon goed in zo'n geval. Je hoeft dus nooit alles op alles te zetten om een antwoord te bemachtigen. Denk aan de privacy en gezondheid van een ander en van jezelf!
Gefeliciteerd Stephanie Scheepens! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van november gewonnen. Doordat jullie de geheime code van autospeurtocht 'Verdedigingslinie West-Brabant' bij elkaar hebben gespeurd, hebben jullie een mooi bedrag gewonnen: €56,44. Veel plezier ermee!
Gefeliciteerd Stevie van Buuren! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van een autospeurtocht in augustus. Jullie zijn als winnaars uit de bus gekomen en hebben € 67,40 gewonnen!! Veel plezier met jullie prijs.
We hebben weer een winnaar! De inhoud van de schatkist is in juli gestegen naar € 71,76. Dit mooie bedrag is gewonnen door SHARONA VAN DEN BOGAERT. Sharona heeft met haar team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'De Zak van Zuid-Beveland'. Gefeliciteerd met jullie prijs!
De winnaar van de schatkist van juni is geworden: Dewi van der Zalm. Gefeliciteerd! Jij hebt met je team de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'De Meierij'. €48,80 heeft iedereen in juni bij elkaar gespaard door de goede antwoorden in te zenden. Dat is jullie prijs. Veel plezier ermee!