Zoek
RSS

Nieuws

Het team van Janne de Parel heeft de inhoud van de schatkist van juli gewonnen. Jullie deden Autospeurtocht 'Zuid Limburg' en vonden de geheime code. Gefeliciteerd! Jullie hebben €92,16 gewonnen. Veel plezier met de mooie geldprijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van juni is geworden: Heidi Waleboer. Heidi, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 59,28. Veel plezier met jullie prijs!
Mireille Boet is winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van mei. Zij heeft Autospeurtocht 'De Zwanenroute' gereden en de geheime code gevonden. Proficiat Mireille. Jullie winnen € 77,12. Dit bedrag is door alle deelnemers in mei bij elkaar gespaard door de juiste antwoorden door te geven. Wie gaat er in juni met de inhoud van de schatkist vandoor?
DE INHOUD VAN DE SCHATKIST KUN JE VERDUBBELEN: ALS JE INCHECKT OP FACEBOOK ALS JE DE AUTOSPEURTOCHT GAAT RIJDEN, DAN KRIJG JE DE SCHATKIST DUBBEL UITBETAALD, MOCHT JE WINNAAR WORDEN! Inchecken op Facebook: Scrol in het overzicht helemaal omhoog en tik op 'Wat ben je aan het doen?' of 'Waar denk je aan?' Tik op 'Inchecken'. En vul dan 'Autospeurtocht.nl' in bij 'Zoeken'.
De winnaar van de inhoud van de schatkist van MAART is geworden: Maike Withaar. Maike, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 64,96. Veel plezier met jullie prijs!
Het team van Coen Koole heeft de inhoud van de schatkist van februari gewonnen. Jullie deden Autospeurtocht 'De Zak van Zuid-Beveland' en vonden de geheime code. Gefeliciteerd! Jullie hebben €62,16 gewonnen. Veel plezier met de mooie geldprijs!
De eerste winnaars van het jaar 2023 zijn alweer bekend: Van harte gefeliciteerd 'Team van Joke'. Jullie hebben met de familie 'De Utrechtse Heuvelrug' gereden en hebben de juiste geheime code gevonden. De schatkist was opgelopen tot € 66,56. Dit bedrag hebben jullie gewonnen. Veel plezier met jullie prijs!
Van harte gefeliciteerd Daphne Nijenhuis! Jullie hebben de inhoud van de schatkist gewonnen van de laatste maand van 2022. € 69.88 hebben alle deelnemers bij elkaar gespaard . Dit bedrag is voor jullie! Veel plezier ermee.
De Familie G. De Rhoon is winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van november. Zij hebben Autospeurtocht 'Aan de Maas' gereden en de geheime code gevonden. Proficiat Familie De Rhoon. Jullie winnen € 62,96. Dit bedrag is door alle deelnemers in november bij elkaar gespaard door de juiste antwoorden door te geven. Wie gaat er in december met de inhoud van de schatkist vandoor?
De inhoud van de schatkist van oktober is gewonnen door het team van Daphne van Lier. Jullie hadden de geheime code gevonden en winnen hiermee € 62,48. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!
Gefeliciteerd Debby LaHaye! Jullie hebben de inhoud van de schatkist van september gewonnen!! Jullie hebben de geheime code gevonden van Autospeurtocht 'Zuid Limburg' en winnen hiermee €73,08. Veel plezier ermee!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van Augustus is geworden: Leo de Hoon. Leo, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 96,80. Veel plezier met jullie prijs!