Zoek
RSS

Nieuws

De inhoud van de schatkist van de maand juli gaat naarrrrrr: Karlijn Nellen-Beerkens. Jullie hebben de juist geheime code gevonden en hebben hiermee €89,32 gewonnen! Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs.
Van harte gefeliciteerd Nova Lucassen! Jullie hebben de inhoud van de schatkist in juni gewonnen. €79,76 is er bij elkaar gespaard door de deelnemers. Veel plezier met jullie prijs.
Van harte gefeliciteerd Lilian Lindhout!! Jullie reden Autospeurtocht 'Utrechtse Heuvelrug Zuid' en vonden de geheime code. Van alle deelnemers die de geheime code vonden, zijn jullie als winnaar uit de hoge hoed gekomen. Jullie winnen de inhoud van de schatkist: €81,20 Veel plezier met jullie prijs!
Gefeliciteerd Theo Compaan! Jullie hebben de inhoud van de schatkist gewonnen. Van alle inzendingen met de juiste geheime code, zijn jullie uit de bus gekomen als winnaars! Het bedrag was in april opgelopen tot € 83,52. Veel plezier met jullie prijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van Maart is geworden: Bets Gieling. Bets, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 64,16. Veel plezier met jullie prijs!
De maand februari is weer voorbij. Dit betekent dat we weer een winnaar in ons midden hebben! Imke van der Steen is de winnaar geworden van de inhoud van de schatkist. In februari hebben alle deelnemers samen € 77,44 bij elkaar gespaard door hun antwoorden op te sturen. Imke, gefeliciteerd met dit mooie bedrag!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van Januari is geworden: Wijke Geurtsen- Kraak. Wijke, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: €74,04. Veel plezier met jullie prijs!
En we hebben weer een winnaar! De winnaars van november zijn geworden: 'team Op Stap!' Gefeliciteerd! Jullie hebben onze tocht door Zeeland gedaan en de juiste geheime code doorgegeven. €69,12 is er door alle deelnemers bij elkaar gespeeld. Dit mooie bedrag mogen jullie verdelen!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van oktober is geworden: Fer Denissen. Fer, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij, met je team, als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 82,72. Veel plezier met jullie prijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van September is geworden: Pheli van Gijzel. Pheli, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 74,68. Veel plezier met jullie prijs!
Ed van der Kruijk en zijn team zijn de winnaars geworden van de schatkist van augustus. Gefeliciteerd Ed! Jullie hebben €102,16 gewonnen. Dit bedrag is door alle deelnemers bij elkaar gespaard de afgelopen maand.
De winnaar van de maand juni is geworden: Angelique Buenen!!! Jullie hebben met je team de geheime code gevonden en daarmee een mooi bedrag gewonnen: € 73,80. Veel plezier met jullie prijs!