Zoek
RSS

Nieuws

De inhoud van de schatkist van mei is gewonnen door het team van Doris de Ridder Jullie hadden de juiste geheime code gevonden en winnen hiermee € 73,84 Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!
De Familie de Louw is de winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van de maand april! Zij deden de autospeurtocht 'De Geesten van de Peel' en vonden de juiste, geheime code. Beste Familie de Louw, jullie winnen € 79,24. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van maart is geworden: Cor Langeboom. Gefeliciteerd! Jullie hebben €81,96 gewonnen. Veel plezier met jullie prijs!
31 mrt 2024 Winnaars Paasactie
De winnaars van onze Paasactie zijn bekend: Jenny Van Praat van den Kieboom Bianca van den Heuvel Linley Steenbak Annemieke van der Steen Silke van Deelen Mark van Iersel Marianne Duits Gefeliciteerd allemaal! Jullie mogen ons een email sturen, zodat wij de cadeaubon op kunnen sturen. Veel plezier en succes met jullie autospeurtocht!
De familie Gravenbergh is de winnaar geworden van de inhoud van de schatkist. Van alle 'teams' die de geheime code gevonden hadden in februari, zijn jullie als winnaar uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd! jullie hebben €59,92 gewonnen!
De eerste winnaars van het jaar 2024 zijn alweer bekend: Van harte gefeliciteerd Cas de Bie. Jij hebt met je team 'Om de Duinen' gereden en hebben de juiste geheime code gevonden. De schatkist was opgelopen tot € 74,08. Dit bedrag hebben jullie gewonnen. Veel plezier met jullie prijs!
Van harte gefeliciteerd Team Leonie! Jullie hebben de inhoud van de schatkist gewonnen van de laatste maand van 2023. € 62.48 hebben alle deelnemers bij elkaar gespaard . Dit bedrag is voor jullie! Veel plezier ermee.
02 dec 2023 Winnaar november
Hanna Lover is winnaar geworden van de inhoud van de schatkist van november. Zij heeft Autospeurtocht 'De Meierij' gereden en de geheime code gevonden. Proficiat Hanna. Jullie winnen € 62,80. Dit bedrag is door alle deelnemers in november bij elkaar gespaard door de juiste antwoorden door te geven. Wie gaat er in december met de inhoud van de schatkist vandoor?
De inhoud van de schatkist van oktober is gewonnen door het team van Leonie van Straten. Jullie hadden de geheime code gevonden en winnen hiermee € 73,04. Gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!
De maand is weer omgevlogen en we hebben weer een winnaar! Dick Fuchs is als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben de geheime code van 'De Geesten van de Peel' gevonden en winnen hiermee de inhoud van de schatkist: € 51,56. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!
De winnaar van de inhoud van de schatkist van augustus is geworden: George Reewijk. George, van alle deelnemers die de geheime code gevonden hebben, ben jij met je team als winnaar uit de bus gekomen. Jullie hebben een mooi bedrag gewonnen: € 69,12. Veel plezier met jullie prijs!
Het team van Janne de Parel heeft de inhoud van de schatkist van juli gewonnen. Jullie deden Autospeurtocht 'Zuid Limburg' en vonden de geheime code. Gefeliciteerd! Jullie hebben €92,16 gewonnen. Veel plezier met de mooie geldprijs!